- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.181
ilk oyle oluyorda sonraaasi geliyor rahat olldaha ilk katılışım da heyecan yaptım galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk oyle oluyorda sonraaasi geliyor rahat olldaha ilk katılışım da heyecan yaptım galiba
yine öpeyim o zaman dön yanağını üfff çok parfüm sıkmışssın sana kaç defa bu kadar parfüm sıkma didimmm
ay bnde yumruklayabilsem keşke azcık stres atardım ama bir kere denedim ondada dönüşünde yakalayamayıp kafamla vurmuştum bidaha yanından geçmedimeldivenlerin de çok hoşmuş yazın kum torbasını az mı yumruklamıştım be
Diğer aşklarım duyacak..Dur hemen yıkanıyim geliyim sevgilim
inşallah öyle olur :))ilk oyle oluyorda sonraaasi geliyor rahat oll
Çok sarıyor amaaa..ay bnde yumruklayabilsem keşke azcık stres atardım ama bir kere denedim ondada dönüşünde yakalayamayıp kafamla vurmuştum bidaha yanından geçmedim
Gul sen gulllHahaha nasıl güldüm şuan ya gülmeye çok ihtiyacım vardı çok yaşa emi
Gülüyorum gülüyorum hala gülüyorumGul sen gulll
ona baya bi deneyim gerekir kesin ama ben yapamam ağzımı burnumu dağıtırımÇok sarıyor amaaa..
Yumruklardan sonra tekmeler de gelirse taha bi keyifli oluyor
O sizin güzelliğiniz ablam yaaa =)
Mis oldum geldim aşkımDiğer aşklarım duyacak..
Kaçamaklarım duyarsa yaşatmazlar beni
Taaaa kokunu burdan aliyorum haha : )Mis oldum geldim aşkım
En kokulu kremleri parfümleri sktim kullandım senin için nnTaaaa kokunu burdan aliyorum haha : )
Mis oldum geldim aşkım
Kizzzz noliyiiiiii aaanaaammTaaaa kokunu burdan aliyorum haha : )
Asiliyo banaaa evlaaaamKizzzz noliyiiiiii aaanaaamm
En kokulu kremleri parfümleri sktim kullandım senin için nn
Iyi yapmissin canimn mis kokulummm : )Mis oldum geldim aşkım
Beni öpmek istiyoKizzzz noliyiiiiii aaanaaamm
Bugün bacim yarın ..... diyosun heeeeyvallah kardesimmm haha
Tatlibikiz banaaaaa pinkoya deme aldattigimi sanarKim kime asılıyo noluyo burdaaa