- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.121
bak bende merak ettim baaaa..Yolladim canim resmimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak bende merak ettim baaaa..Yolladim canim resmimi
oo bayakalabalık olcazzAyy ne yapsam bilmiyorumkiii.. şöyle çiçekli,, börtülü,,böcekli,, 4 tane kıyafer var hangisini giysem acabaa....???valla şenlencek buralarr..
olsun beybi eğlenmek şahane.... yarışma o nee bee ..oo bayakalabalık olcazz
kiz kib kib kibbbbb leee sene rakipleri azaltalim.hep bana deeelll acuhda ona verrr kibbbb sana ofliiiioo bayakalabalık olcazz
yawru o avatardaki sensen zaten benden pesssoo bayakalabalık olcazz
Sen sakın evden çıkma rahat bırakmazlar seni Acaip göz alıcı güzelliğin var MaşaAllah MargamYolladim canim resmimi
kiblemek güzel fikirmişş..kimi kiblesem acabakiz kib kib kibbbbb leee sene rakipleri azaltalim.hep bana deeelll acuhda ona verrr kibbbb sana ofliiii
gerçekmi güzelmi bu hatunnn.. patlıyorumm burdaa.. meraktann..Sen sakın evden çıkma rahat bırakmazlar seni Acaip göz alıcı güzelliğin var MaşaAllah Margam
gerçekmi güzelmi bu hatunnn.. patlıyorumm burdaa.. meraktann..
Ablaaa kombin hazir miiiSelamlar hanımlar ne habersiniz
Ablaaa kombin hazir miii
Çek KizZzzz ne bekliyonnbnde katılcam yaa ama hala çekemedim foto
karar veremedim bir türlü deÇek KizZzzz ne bekliyonn
Hadi hadiii bende oylesine giyindim bu sefer bakim nolcekkkKafamda var birşeylerde kararsızım hala
Hadi cek cekkk bizede at merak etmeyelimbnde katılcam yaa ama hala çekemedim foto
Hadi hadiii bende oylesine giyindim bu sefer bakim nolcekkk
Hadi cek cekkk bizede at merak etmeyelim
İşlerimi halledip gelebildim sonunda.. :)Hadi hadiii bende oylesine giyindim bu sefer bakim nolcekkk
Hadi cek cekkk bizede at merak etmeyelim