- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.201
Enişte haklı ben de olsam dışarı adım attırmam Erkek olsam hiç çekilmem hastalık derecesi kıskancımBenim ki ondan bana sürekli evde otur ben seni her yere getirir götürürüm diyor haaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enişte haklı ben de olsam dışarı adım attırmam Erkek olsam hiç çekilmem hastalık derecesi kıskancımBenim ki ondan bana sürekli evde otur ben seni her yere getirir götürürüm diyor haaa
Harbi, Marga bana asılıyo bi şey de şu kizaKim kime asılıyo noluyo burdaaa
Yatcaz kalkcaz hop kankayiz diyorum hahaBeni öpmek istiyo
Bugün bacim yarın ..... diyosun heee
tatlibikiz kııızzzzzzzzz geliyorum aha simdi orayaaa yar etmem Marga benimmmmAsiliyo banaaa evlaaaam
Enişte haklı ben de olsam dışarı adım attırmam Erkek olsam hiç çekilmem hastalık derecesi kıskancım
SeniYatcaz kalkcaz hop kankayiz diyorum haha
Bana guzel kokularimi surdum gel op beni diyo madalyayi bana ver diyooo verirmiyimmm vermiycemmmm haha: )tatlibikiz kııızzzzzzzzz geliyorum aha simdi orayaaa yar etmem Marga benimmmm
Git sen yemek yarismasina katil bu sefer oyalanirsinhem hayatina lezzet kat birazz
Buldun taş gbi hatunu
yolarim haaaa
ahaaaa iftiraaaa klavyesi bozuk onun bikeremmmHarbi, Marga bana asılıyo bi şey de şu kiza
Opcem seni kaçma gel falan
Yedim bile geç kaldıntatlibikiz kııızzzzzzzzz geliyorum aha simdi orayaaa yar etmem Marga benimmmm
Git sen yemek yarismasina katil bu sefer oyalanirsinhem hayatina lezzet kat birazz
Buldun taş gbi hatunu
yolarim haaaa
Bende seni yerimmmm
Vay . . VayyyBana guzel kokularimi surdum gel op beni diyo madalyayi bana ver diyooo verirmiyimmm vermiycemmmm haha: )
Iftira ya ben ne zaman asilmisim hahaahaaaa iftiraaaa klavyesi bozuk onun bikeremmm
sen bakma ona bana gel banaaaBana guzel kokularimi surdum gel op beni diyo madalyayi bana ver diyooo verirmiyimmm vermiycemmmm haha: )
Tatlibikiz banaaaaa pinkoya deme aldattigimi sanar
Harbi, Marga bana asılıyo bi şey de şu kiza
Opcem seni kaçma gel falan
Güzellik başa bela desene MargamMarkete cikartmaz cok nadirdir ama istedigimde istedigim yere de goturuyo hakkini yemiyimmmm
Suan mac izliyorum hic bir seg anlamadimVay . . Vayyy
Anladinnnn
Aha yem attım düştüuuuBende seni yerimmmm
Pinkoda beni fallanle aldarmadi mi aldatti..Kime inancam ben hemen mahkeme kurmamiz lazim,avukatlarinizla gelin. Kim sarkan,kim sarkilan bulmaliyiz
Aha yem attım düştüuuu
Gördünüz arkidesler resmen asiliyoooo
KIZZZ YOK SEN YANLIS ANLIYON BANA YAZDI ONUAha yem attım düştüuuu
Gördünüz arkidesler resmen asiliyoooo