- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.101
Artik boyleee : )yemek yarısmasında uzun zaman oluyorda moda yarısmasında cok fazla oldu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artik boyleee : )yemek yarısmasında uzun zaman oluyorda moda yarısmasında cok fazla oldu ya
Yok yok mutfakta yemek yiyor haha : ) ben survivora bakiyorummmsanane banane yk dmı muckss ohh optum yumos yanagından
marg enseler mune abla cımbızlar kazen dırekt sutlar ozgurlukkYok yok donmez cakallari enseliyoruz biz : )
ah cağnımm gel bı daha opım o zamanYok yok mutfakta yemek yiyor haha : ) ben survivora bakiyorummm
Hahaha oyle oluyor dogruuuu : )marg enseler mune abla cımbızlar kazen dırekt sutlar ozgurlukk
Op op cok agrim var napicazzzz dionah cağnımm gel bı daha opım o zaman
napım yarın evıme doncem kuzu. hıc yol cekesım yok .. az bı sıze bakayım demıstımHahaha oyle oluyor dogruuuu : )
napiyorsun canimm
Bırak şimdi strateji yapıyorsunAaaaa hic katilan yok diyim de sende katil haha
dıone , ne-dıyo .. yarınn hastaneye kuzu .. pazartesı sıra da cok ardır ..randevunu all gıt..ıhmal etme .. agrı kesıcı al bakalım bıraz keser yanı kıyamam sana yaa.. bı mana ıle rakı mı alsan acepOp op cok agrim var napicazzzz dion
Aaa hic oyle sey yapmammmBırak şimdi strateji yapıyorsun
Ya kuzum gittim disle alakasi yok cene eklem yerinde sorun var ilac aliyorumdıone , ne-dıyo .. yarınn hastaneye kuzu .. pazartesı sıra da cok ardır ..randevunu all gıt..ıhmal etme .. agrı kesıcı al bakalım bıraz keser yanı kıyamam sana yaa.. bı mana ıle rakı mı alsan acep
Tabi tabi Kim bilir ne şık bayanlar var şu an listedeAaa hic oyle sey yapmammm
Hemen yolluyorum tatlimMarga Hanım Marga Hanım!! Halâ bekliyorum resmini gönderirsin diye
Yolladim canim resmimiTabi tabi Kim bilir ne şık bayanlar var şu an listede
Arada benim de kopuyor evin bi ucundayim bir se fiber dusun yani..Benim net yine kopuyor ya: (
Gel op bakayim beni
kıb kıb kıb haha ohh bı rakıbı eledım