- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi Huy Meselesi
O yoğun ya, kaç yere yetişiyo bilsenyok bana yaptın .. harbı yenı gelın gıbı kapıda beklıyo anca begenıyo
Ders bittimi ya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yoğun ya, kaç yere yetişiyo bilsenyok bana yaptın .. harbı yenı gelın gıbı kapıda beklıyo anca begenıyo
benım mı bıter mı bıtmezz offO yoğun ya, kaç yere yetişiyo bilsen
Ders bittimi ya?
Ben seni çok seviyorum bitli pileli lop tavsanimmmSen de beni sevmiyorsunnn yuzlesme zamani haha :)
Ahh canimmm gel opim o zamansenın ıcın geldım bıtanm küsüşmeyelim yıne
Kaç gündür ders demiyorsun, sadece bebek diyorsun dabenım mı bıter mı bıtmezz off
hadı ama sulu opmee harbı ayıp olmasın dıye sılemem deBen seni çok seviyorum bitli pileli lop tavsanimmm
Ahh canimmm gel opim o zaman
Geri alalim o zaman
Çok güzel yazıyorsun
aman gercek mutlulugu boyl buldum ben hahaha takıp etmıyorum desemde bır haftayaKaç gündür ders demiyorsun, sadece bebek diyorsun da
Sınav ne zaman açıklanacak?
Evet Marga benim için çok özelŞimdi Marga'ya yoğunlaşabilirsinNevoş herkes farkında bak durumun bari bikere açıkla tam açıkla
Benle kıyaslamasınlar kendilerini yazık, siz ayrı o ayrı de
begenın gı popi kızım benGeri alalim o zaman
Yok marga ya yapmam, uzun süreli ilişkimiz var onlaEvet Marga benim için çok özelŞimdi Marga'ya yoğunlaşabilirsin
yok popı kızım ben ya bılakıs hosuma gıdıyo yalnız anc begenıyonuz sagdıcÇok güzel yazıyorsun
Rahatsızmısın bu durumdan
Et et bende merakla sonucu bekliyorumaman gercek mutlulugu boyl buldum ben hahaha takıp etmıyorum desemde bır haftaya
hadı ama sulu opmee harbı ayıp olmasın dıye sılemem de
Napalım çiçek mi verelim yanındayok popı kızım ben ya bılakıs hosuma gıdıyo yalnız anc begenıyonuz sagdıc
Allah seni yaaa.. Yeşil surattan buraya da istiyorum
Msjini okuyunca bu kocam girdim hahahahAllah seni yaaa.. Yeşil surattan buraya da istiyorum
Yavrum niye böyle şeyler yapıyorsunMsjini okuyunca bu kocam girdim hahahah
Bana ne dedi görmedin miYavrum niye böyle şeyler yapıyorsun