- 12 Şubat 2015
- 6.491
- 15.739
- Konu Sahibi Huy Meselesi
yok bana yaptın .. harbı yenı gelın gıbı kapıda beklıyo anca begenıyoAllah Allah öyle mi yaptım harbime :) Yok ya ben onu yakından da beğeniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bana yaptın .. harbı yenı gelın gıbı kapıda beklıyo anca begenıyoAllah Allah öyle mi yaptım harbime :) Yok ya ben onu yakından da beğeniyorum
Burdayim burdayimAllah ım ya
Nezaman buluşuyoruz bu arada? Daha burdasın demi?
senın ıcın geldım bıtanm küsüşmeyelim yınesen bana selam bile vermedin sen beni sevmiyosunnn
Ne oluyor be :)) Bende hepimizi sevgi dolu bilirdim, herkes ilgisizlikten yakınıyorSen de beni sevmiyorsunnn yuzlesme zamani haha :)
Tam sana yakışırCilginca bisi :)
Ya ben ilgiye muhtacim hahahaNe oluyor be :)) Bende hepimizi sevgi dolu bilirdim, herkes ilgisizlikten yakınıyor
Sen buraya gelirken kadıköy e kadar olan kısmı öğren hafta içi de buluşabilirizBurdayim burdayim
Yere batan sarnaci ve istanbul akvaryum park mi ne varmis oraya gitcez bu hafta sonuuuu karsidayiz bi aksilik cikmazsaaa ben sana haber ederimmm : )
Dun bir kova nar yedim ablaaaa inanmiycan kasiklaya kasiklayaaa kafami sokucaktim kovaya hahahaTam sana yakışır
Aynen yollari ogreneyim kuzum biraz biliyorum ama unutmus olabilirimmmmmmmmm : )Sen buraya gelirken kadıköy e kadar olan kısmı öğren hafta içi de buluşabiliriz
Allah gözünü doyursun, kocamla bu kadar ilgilenmiyorumYa ben ilgiye muhtacim hahaha
Şifa olsun canımDun bir kova nar yedim ablaaaa inanmiycan kasiklaya kasiklayaaa kafami sokucaktim kovaya hahaha
Cunku beni daha cok seviyorsun al bunu da okusun hahahahaha oh oh kiskansin pinko benimmmmmmmm opcem koklayacagim ablamiiii yemege cikarcam cani ne istiyorsa alcammm oh ohhhAllah gözünü doyursun, kocamla bu kadar ilgilenmiyorum
13 ünde tiyatro var gelmek ister misin kadıköyde olcam, ümraniye ye kadar ablamlarla gidersin. Tamam dersen bilet aldırcam. Saat 3 teAynen yollari ogreneyim kuzum biraz biliyorum ama unutmus olabilirimmmmmmmmm : )
Sende beni sevmiyorsun en cok pinkoyu seviyorsun demiiiŞifa olsun canım
Hangi gun kuzum hafta icine mi denk geliyor13 ünde tiyatro var gelmek ister misin kadıköyde olcam, ümraniye ye kadar ablamlarla gidersin. Tamam dersen bilet aldırcam. Saat 3 te
Abla demeyeydin iyiydi, oraya kadar iyi gidiyordun ki orda batırdın Ben sana demiyor muyum yaşımı ortaya çıkarma diyeCunku beni daha cok seviyorsun al bunu da okusun hahahahaha oh oh kiskansin pinko benimmmmmmmm opcem koklayacagim ablamiiii yemege cikarcam cani ne istiyorsa alcammm oh ohhh
Seviyorum canım sevmez olurmuyumSenin yerin çok başka bendeSende beni sevmiyorsun en cok pinkoyu seviyorsun demiii
Ya unuttum ki canım. 11 yada 13 ü dedi ablam da cumartesimiydi ki:)) güne göremi karar vercen?Hangi gun kuzum hafta icine mi denk geliyor
Nevoş herkes farkında bak durumun bari bikere açıkla tam açıklaSeviyorum canım sevmez olurmuyumSenin yerin çok başka bende
margiş margıss yapma bunu tatlımm sanada gosterıyorum bılıyosunHep bebeklere ilgi gosteriyorsun