- 12 Şubat 2015
- 6.491
- 15.744
- Konu Sahibi Huy Meselesi
he gul ver gul bulamazsan guluver bak ınceden sosyal mesajlar veıyom bıde hadı kızlar begenın begenınnNapalım çiçek mi verelim yanında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he gul ver gul bulamazsan guluver bak ınceden sosyal mesajlar veıyom bıde hadı kızlar begenın begenınnNapalım çiçek mi verelim yanında
Sen ona uyma, kibar kızsın senBana ne dedi görmedin mi
Deli ya gece gecehe gul ver gul bulamazsan guluver bak ınceden sosyal mesajlar veıyom bıde hadı kızlar begenın begenınn
bunu nıye koydunuzAllah seni yaaa.. Yeşil surattan buraya da istiyorum
Senin verdigin sosyal mesajahe gul ver gul bulamazsan guluver bak ınceden sosyal mesajlar veıyom bıde hadı kızlar begenın begenınn
gece yenı baslıyoDeli ya gece gece
Yürü git desene şunaSenin verdigin sosyal mesaja
hahahaa oo super kız buralarda boyle yapma yenı barıstık bılıyonnSenin verdigin sosyal mesaja
Bak zeytinleri attirma kafanahahahaa oo super kız buralarda boyle yapma yenı barıstık bılıyonn
dıme gızz o cocugun azından cıkan suyu pıpetle ıcerımYürü git desene şuna
Iyyy... 12 yi geçti ya senin hormonlar kudurdu herhaldıme gızz o cocugun azından cıkan suyu pıpetle ıcerım
yoh yaa ayakta uyuyorum bn hem hıhIyyy... 12 yi geçti ya senin hormonlar kudurdu herhal
atarsan nolurrBak zeytinleri attirma kafana
Kafan acıratarsan nolurr
mantıklıKafan acır
uslu dur o yüzdenmantıklı
Git yatakta uyu Allah aşkınayoh yaa ayakta uyuyorum bn hem hıh
Uykusuzluk mu vurdu dersinuslu dur o yüzden
sen suan tıpımı gorsen bu laf nıye dah once demedım dersınGit yatakta uyu Allah aşkına