- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Oyyy Ama tatlım ilgilenmezlik yapmadım ki, yaptın mıuc yasında gardasım var senı ondan bıle gıskanıyorumm pinkstrap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy Ama tatlım ilgilenmezlik yapmadım ki, yaptın mıuc yasında gardasım var senı ondan bıle gıskanıyorumm pinkstrap
YaptinOyyy Ama tatlım ilgilenmezlik yapmadım ki, yaptın mı
Sutlu nurissss nerdesinTers tepti efserim yapcak bisey yok tam ikna olmustum sütlü nuriyeye görüyon mu şans
Daha neler Ilgilenmek için yarışmana geliyorum daha ne yapayımYaptin
Ama bana
Şimdi de tatli nuris mi oldumSutlu nurissss nerdesin
az daha ılgı EnHarbiKiz ıye sadece uzaktan begenıyonn yenı gelın gıbı dısarda beklıyon harbımmOyyy Ama tatlım ilgilenmezlik yapmadım ki, yaptın mı
Hayir bonusumsun benim hahahahaŞimdi de tatli nuris mi oldum
Kocan okusun bunu bak iliskimiz dedi kapak olsun hihahahaDaha neler Ilgilenmek için yarışmana geliyorum daha ne yapayım
Hem bizim ilişkimizin romantiği sensin
Sen benim akrostişlerimi gördün mü
O tatlıyı verseler yemem şuan, o kadar duydum ki tatlıya doydumŞimdi de tatli nuris mi oldum
Sen de bana ilgi gostermiyorsun ıngaaaaa ıngaaâaaz daha ılgı EnHarbiKiz ıye sadece uzaktan begenıyonn yenı gelın gıbı dısarda beklıyon harbımm
Nevo abla nerdee bana tatli bulmaya mi gitti yoksa :)O tatlıyı verseler yemem şuan, o kadar duydum ki tatlıya doydum
oy oy oyy hanımıs marga hanıız benım kızım alıstım buna ya hahaSen de bana ilgi gostermiyorsun ıngaaaaa ıngaaâa
Allah ım yaKocan okusun bunu bak iliskimiz dedi kapak olsun hihahaha
Nasıl birşey istiyorsun özelden görüşelimNevo abla nerdee bana tatli bulmaya mi gitti yoksa :)
Hep bebeklere ilgi gosteriyorsunoy oy oyy hanımıs marga hanıız benım kızım alıstım buna ya haha
sen bana selam bile vermedin sen beni sevmiyosunnnaz daha ılgı EnHarbiKiz ıye sadece uzaktan begenıyonn yenı gelın gıbı dısarda beklıyon harbımm
Allah Allah öyle mi yaptım harbime :) Yok ya ben onu yakından da beğeniyorumaz daha ılgı EnHarbiKiz ıye sadece uzaktan begenıyonn yenı gelın gıbı dısarda beklıyon harbımm
Cilginca bisi :)Nasıl birşey istiyorsun özelden görüşelim
Sen de beni sevmiyorsunnn yuzlesme zamani haha :)sen bana selam bile vermedin sen beni sevmiyosunnn