- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ama artık onu teşvik etmenize gerek yok, ikimizden biri katılınca diğerimiz özgürAaaa ne yaptım tamamen teşfik amaçlı lütfen
Olmuyor mu dersin
Ne atar yapıyonben geldım beee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama artık onu teşvik etmenize gerek yok, ikimizden biri katılınca diğerimiz özgürAaaa ne yaptım tamamen teşfik amaçlı lütfen
Olmuyor mu dersin
Ne atar yapıyonben geldım beee
Benim tiksinmem gerek,senin değilBende tiksindim efser
O katılsın da sonra anlaşmayı bozarızMarga'nın işi kolay bizim zor
Ters tepti efserim yapcak bisey yok tam ikna olmustum sütlü nuriyeye görüyon mu şansBenim tiksinmem gerek,senin değil
Tamam bana uyarO katılsın da sonra anlaşmayı bozarız
Çok uyanıkızTamam bana uyar
Bu kuralı kim yazdı ?Ama artık onu teşvik etmenize gerek yok, ikimizden biri katılınca diğerimiz özgür
Ne atar yapıyon
Ha buluştuktan sonra mı yapcan, uyanık senii
Korkma o karışamaz buluşmamıza, kaçar gelirim ben
hemde nasıl
öncesini sonrasını görünce kk reklamlarında çıkıcan diye korktum harbim hahahaha
Tarif verin yapayiO katılsın da sonra anlaşmayı bozarız
Her kural yazılı değil ki efsercim :)) Bakınız; toplum kurallarıBu kuralı kim yazdı ?
Ovv romantik böceğim benim, senden başka ne beklerim ki zatenBulusmaya cicekle gelcem kiii
sevıyom sızıde ondann kıskanıyorummAma artık onu teşvik etmenize gerek yok, ikimizden biri katılınca diğerimiz özgür
Ne atar yapıyon
Seni sütlü nüriyeyle güzel bir tanışma merasimi bekliyor bilesinTers tepti efserim yapcak bisey yok tam ikna olmustum sütlü nuriyeye görüyon mu şans
Marga bize sütlü tatlı yapsın düşünelimÇok uyanıkız
saol nevocum cok zarıfsın suanTamam gördük
Tabi kuzum ne sandinn ne seversin meselaaaaHer kural yazılı değil ki efsercim :)) Bakınız; toplum kuralları
Ovv romantik böceğim benim, senden başka ne beklerim ki zaten
Bana niye cevap vermiyorsunKaile almıyor musunBirazda ben trip atayımsevıyom sızıde ondann kıskanıyorumm
hosbulduk nevrestecıgımmHoşgeldin
Adını sevmedim efserim yaa sütlü naciye olsun daha iyiSeni sütlü nüriyeyle güzel bir tanışma merasimi bekliyor bilesin
Ama ben sana bu mesajdan önce hoşgeldin dedimsaol nevocum cok zarıfsın suan