- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende gormedim bayadir beli gormussundur diye sordum ozelden falan gorusuyordur diye.. merak ettim de : )gormedim hic denk gelmedim girmiyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gormedim bayadir beli gormussundur diye sordum ozelden falan gorusuyordur diye.. merak ettim de : )gormedim hic denk gelmedim girmiyormu
Yeter yeter : ) merak etmeeeee sennn
Kuzum yaaa bayanhickimseyi gordun mu ?
Aynen canım yoğunmuş su sıralar :)sınavları vardı az giriyordu o yüzden diye biliyorum ben tatlım
Kuşlar ucucak mi ablaaaaaa : )Yarışma başlayınca yine beni haberdar edin, sizi yorum bombardımanına tutayım
Munella yine yapsın yapacağını kapris yaparım, trip atarım çünkü ben Munella'yım
Kuşlar uçabilir, dile gelebilir, fenalık geçirebilir, kombinlerin durumuna bağlıKuşlar ucucak mi ablaaaaaa : )
Oo merakla bekliyoruz munerellaYarışma başlayınca yine beni haberdar edin, sizi yorum bombardımanına tutayım
Munella yine yapsın yapacağını kapris yaparım, trip atarım çünkü ben Munella'yım
tGördüm onu gayette şıktı :))
Bayragi teslim et artik tatlim haha en zor bu oldu belki de insan ne giycegini bilemiyoogünaydın fıstıklarr
katılıp katılmama arasında gidip geliyorum
Evet ablacim en zor bahar da giyinmek..n kolay gibi gorunen ama en zor bu..insan ne giycegini sapitiyoo :)
t
Aaa hanım abla sende katılıyor musun? Beraber yarışacağız desene
Baharın olayı bu zaten.İzmir'de hava gūzel çok,biz incecik giyiniyoruz...Kİmi botlu,Kimi sandaletli olur belki...
braz zor bı bı yarısmaaBaharın olayı bu zaten.
Bence çeşitlilik olur güzel olur.
Onu söylemiyorlar. Bizde çok sorduk margaya.Kac kisi katilmis??
Sen gönderdin mi?braz zor bı bı yarısmaa