- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende gormedim bayadir beli gormussundur diye sordum ozelden falan gorusuyordur diye.. merak ettim de : )gormedim hic denk gelmedim girmiyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gormedim bayadir beli gormussundur diye sordum ozelden falan gorusuyordur diye.. merak ettim de : )gormedim hic denk gelmedim girmiyormu
Yeter yeter : ) merak etmeeeee sennn
Kuzum yaaa bayanhickimseyi gordun mu ?
Aynen canım yoğunmuş su sıralar :)sınavları vardı az giriyordu o yüzden diye biliyorum ben tatlım
Kuşlar ucucak mi ablaaaaaa : )Yarışma başlayınca yine beni haberdar edin, sizi yorum bombardımanına tutayım
Munella yine yapsın yapacağınıkapris yaparım, trip atarım çünkü ben Munella'yım
![]()
Kuşlar uçabilir, dile gelebilir, fenalık geçirebilir, kombinlerin durumuna bağlıKuşlar ucucak mi ablaaaaaa : )
Oo merakla bekliyoruz munerellaYarışma başlayınca yine beni haberdar edin, sizi yorum bombardımanına tutayım
Munella yine yapsın yapacağınıkapris yaparım, trip atarım çünkü ben Munella'yım
![]()
tGördüm onu gayette şıktı :))
Bayragi teslim et artik tatlim hahagünaydın fıstıklarr
katılıp katılmama arasında gidip geliyorum
Evet ablacim en zor bahar da giyinmek..n kolay gibi gorunen ama en zor bu..insan ne giycegini sapitiyoo :)
t
Aaa hanım abla sende katılıyor musun? Beraber yarışacağız desene![]()
Baharın olayı bu zaten.İzmir'de hava gūzel çok,biz incecik giyiniyoruz...Kİmi botlu,Kimi sandaletli olur belki...
braz zor bı bı yarısmaaBaharın olayı bu zaten.
Bence çeşitlilik olur güzel olur.![]()
Onu söylemiyorlar. Bizde çok sorduk margaya.Kac kisi katilmis??
Sen gönderdin mi?braz zor bı bı yarısmaa![]()