- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yok canim kullanmiyorum..FACE İN VAR MI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim kullanmiyorum..FACE İN VAR MI
Hadi bakalim : )Gayret edeceğim bu sefer bakalım :)))
O ZAMAN BURDAN EKLİYORUM SENİN İÇİN : )Yok canim kullanmiyorum..
Hadi bakalim : )
Vaktiniz var hanim ablaaa sec begen allllll diyesim geldi pazardaki gibi haha : )Seçim yapmam lazım önce :))
Vaktiniz var hanim ablaaa sec begen allllll diyesim geldi pazardaki gibi haha : )
ALBÜM YAPTIM CANIM : )Ozel mesajla da atabilirsin kuzum
Kesinlikle bende gecen cikarmak zorunsa kaldim : )bahar ayında kısa kollu giyende var trenckot giyende o kisinin vucut ısısına baglı heralde gecenlerde baya sıcaktı ben ustumde ince bir ceket oldugu halde terledim bahar aylarında genelde elinde her ihtimale karsı birsey alır cıkarsın terlersen cıkarırsın durumu oluyor
Bakayim.canim : )ALBÜM YAPTIM CANIM : )
Masalah canim cok guzel olmussun yaaa nisanindan daha guzel olmussun col yakismis gelinlik nazar degmesin : )ALBÜM YAPTIM CANIM : )
sağol kuzum benim : ))Masalah canim cok guzel olmussun yaaa nisanindan daha guzel olmussun col yakismis gelinlik nazar degmesin : )
Aaa hanım abla sende katılıyor musun? Beraber yarışacağız deseneElbise ceket olur nasılsa,bazılarıda trençkot giymiş mesela kafa karışmasın bu sefer diye yazayım dedim..
Aklımda var bakalım bişiler
Valla bugun 2. Gun gecen yarismada 4.gunde topladigim sayiyi ikinci gunde topladim sayilir oh oh : )katılım 150 olur bir ayda yandık he
kız sayfalar yetmiycek yarısmacılaraValla bugun 2. Gun gecen yarismada 4.gunde topladigim sayiyi ikinci gunde topladim sayilir oh oh : )
Dolaplari indirecekti bugun : )Aaa hanım abla sende katılıyor musun? Beraber yarışacağız desene
Yeter yeter : ) merak etmeeeee sennnkız sayfalar yetmiycek yarısmacılara
gormedim hic denk gelmedim girmiyormuYeter yeter : ) merak etmeeeee sennn
Kuzum yaaa bayanhickimseyi gordun mu ?