- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
beni biliyosn zaten ablacıgm
dione atsın bakalm
Seni biliyorum zaten maşallah diyorum hemen
Görelim dioneyi demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni biliyosn zaten ablacıgm
dione atsın bakalm
saol ablacımSeni biliyorum zaten maşallah diyorum hemen
Görelim dioneyi demi
saol ablacım
katılıyo musun sen
dione çok şirin bi yüzü vardır öyle tahmın ediyorum önceki yarısmada saçı falan çok şirindi
katıl abla yaa güzel olur ):Düşünüyorum bakalım belli olmaz ama yinede.
Bencede çok hoş birisi öyle tahmin ediyorum..
katıl abla yaa güzel olur ):
güzel ve şık bişeyler cıkar senden eminim :)Biraz önce baktım buldum bişilerde karar vermedim daha :))
güzel ve şık bişeyler cıkar senden eminim :)
kız abla gayet yerine senin kilonKilo alınca kıyafetler dar gelmeye başladı biraz.
Gerçi buldum kıyafette bakacam artık :))
kız abla gayet yerine senin kilon
kilo almamışsındır sennn kandır biziiii
58 kilo nazar değmesin çok iyisinVallaha aldım menapoz dönemlerim başladı artık,normal bir durum yani
58 kiloyum şu anda,hiç bu kadar olmamıştım..
Ne müthiş ama bana lütfen sonunculuk ödülü verin bunu kimse başaramazOoo eylul hanimmm hosgeldiniz : ) bekliyoruz muthis kombinlerinizi : )
bu sefer bende iddialı değilim ikimize de ödül versinlerNe müthiş ama bana lütfen sonunculuk ödülü verin bunu kimse başaramaz
Evet çeşitlilik açısından iyi olur,ama eleştiren de çok olurBaharın olayı bu zaten.
Bence çeşitlilik olur güzel olur.
güzel yanı da :)Evet çeşitlilik açısından iyi olur,ama eleştiren de çok olur
Yorumları okuma fırsatım olmadı ,ama tahmin edebiliyorum...tv deki yarışmalardan altta kalmazlaar yorumlarda :))güzel yanı da :)
bazen yorum ypıyolar cevap veremiyosun ya hele de kötü yorum
kalmıyo kalmıyoo :):)Yorumları okuma fırsatım olmadı ,ama tahmin edebiliyorum...tv deki yarışmalardan altta kalmazlaar yorumlarda :))
ben de üşenıyodum bı anda kalktm cektım kalk kız hadı :)Cok kararsizim yaa katilmak istiyorum ama üşeniyorum off