- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- Konu Sahibi Huy Meselesi
kaç kişi oldu kızz 10 oldu muGelen kombinlerin hepsi baharlik..
Yani baya resim geldi
Hepsi bahara uygun : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç kişi oldu kızz 10 oldu muGelen kombinlerin hepsi baharlik..
Yani baya resim geldi
Hepsi bahara uygun : )
en harbi kiz kuzumm
Ablam o sana kalmis.
mesela elbise giyip uzerine ceket alan olur bluz giyer uzerine şal alır kot giyer sandalet giyer dışarı cikan olur..
ben 15 derecede elbise giyip uzerime guzel bi ceket alip disari cikiyorum mesela.. ayagimda da dolgu topuklu sandeletler oluyor elbisenin altinda gorunmuyor..
Bahar ayinda disari cikarken yanimiza mutlaka hava serinler diye bi şal ceket ince triko hırka vs gibi seyler aliriz cogumuz..
tarz yaratmak size kalmış ablam : )
Nasil isterseniz.. : )
Bak sort giydi diye bahara uygun degil demek cok sacma..Ne ararsan var yani,hem yazlık hem kışlık resmen.,
Eeee hangisini giyecez sonra,elbisemi etekmi şortmu yahuu
Elbise ceket olur nasılsa,bazılarıda trençkot giymiş mesela kafa karışmasın bu sefer diye yazayım dedim..
Aklımda var bakalım bişiler
Bak sort giydi diye bahara uygun degil demem cok sacma..
o kisinin tarzini ilgilendiren bir durumdur..
Ben ornek kombinleri bu yuzden koydum..
Gelen resimlere baktigimda herkes anlamis ne giyilmesi gerektigini yahu : )
emin misin lunam : )bende istiyom görmek
Ablam benim koydugum ornek kombinde de var ceket . Bu yuzden koydum zaten hanim ablam : )
Çok fazla örnekleri vardı bakınca şaşırıyorsun bu sefer hangisini seçecem diye :)))
Merak ediyorum onları ne giydiler acaba :))
eminim son kararım : D sen beni gördüydün değil mi : )emin misin lunam : )
Gordum canim benim son halini degil ama nisan fotosuydu sanirim orda gordumeminim son kararım : D sen beni gördüydün değil mi : )
evet genis baya bi : ) seni bu tema da cok merak ediyorum ben : )
Merakla bekliyorum ablam : ) şık olacagindan suphem yok : )Merak et bakalım biraz,dolaba bakmam lazım neler var diye
gelinlikli halimi görmek ister misinGordum canim benim son halini degil ama nisan fotosuydu sanirim orda gordum
Hmm,güzel ...teşvik edici... :)) çantayla aram yok ama ayakkabı ve deri ceket fena olmaz :))Bundan oncekilere derimoddan canta hediye edildi
Gosterirsen evetttttt : )gelinlikli halimi görmek ister misin
FACE İN VAR MIGosterirsen evetttttt : )
Birde pro uyelik verildi canim : ) demeyi unuttum..Hmm,güzel ...teşvik edici... :)) çantayla aram yok ama ayakkabı ve deri ceket fena olmaz :))
Merakla bekliyorum ablam : ) şık olacagindan suphem yok : )