- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Görmedim canım mesajını yoksa neen cevap vermeyeyimbu bagyan nevos bene nıye pas vermeyo Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmedim canım mesajını yoksa neen cevap vermeyeyimbu bagyan nevos bene nıye pas vermeyo Nevreste
bend nevoyu merak edıyorumm .. nevo sende benı merak edıyosannHipnoz başına kaç tl veriyor Marga
Bir resmini de bana atsan diyorum yani kaç kere dedim seni merak ediyorum diye
O kimseyi dislamaz kizzzzvalla hee ıplemıyo vay beee dıslıyolaa benııı
bı opucukle benı kandıramazsın nevoGörmedim canım mesajını yoksa neen cevap vermeyeyim
Onu Marga ile görüşeceksinHipnoz başına kaç tl veriyor Marga
Bir resmini de bana atsan diyorum yani kaç kere dedim seni merak ediyorum diye
Iyi geceler canimmiyi geceler hepinize muhabbete doyum olmuyor ama geç oldu
ıyı geceler sportmen sırınniyi geceler hepinize muhabbete doyum olmuyor ama geç oldu
bı opucukle benı kandıramazsın nevo
dıslar gıbı yapıp bagrına bastı benı zatenO kimseyi dislamaz kizzzz
Sınavlarından sonra bekliyorumsımdı sınavlarım var nevocum zorla yazdırdım kadına zahmet oldu pardon
Tamam sen bana birkaç hipnoz taktiği ver, ben de seni hipnoz edeyimBana baskı pek etkili olmazHipnoz yapabilirsiniz
oo bahanesı cokk onun hahaha tamam senı sevıyorumm nevoo sen kazandınSınavlarından sonra bekliyorum
Sana canga vereyim mi
Ben Nevoşu gördüm de Görmeyenler de görsün:)bend nevoyu merak edıyorumm .. nevo sende benı merak edıyosann
Ben tattik verememTamam sen bana birkaç hipnoz taktiği ver, ben de seni hipnoz edeyim
yuz gorumlugu takcamBen Nevoşu gördüm de Görmeyenler de görsün:)
Ben tattik veremem
Takacaksan göstereyim yoksa olmazyuz gorumlugu takcam
senı kalbıme taktım be nevoss damara baglarım bakkTakacaksan göstereyim yoksa olmaz
yuz gorumlugu takcam