- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Tabi bu yarışma benim yarışma farketmezBen hipnoza her yerde devam ederimAllah aşkına Nevoşum ya, hani görmesek yutturucan da
Sen burda da mı başladın hipnoza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi bu yarışma benim yarışma farketmezBen hipnoza her yerde devam ederimAllah aşkına Nevoşum ya, hani görmesek yutturucan da
Sen burda da mı başladın hipnoza
Senin avatardaki hatun kadar bacaklarim olaa keskeeebu da ben acık utangac
nevos yarısmana katılacam daha tık yok bende deİmzamı sağolsun Marga'cım yaptıBende çok beğendim tam benlik
Yarışmalarımızda heyecan var,dostluk var,hediyeler varKatılmazsanız bunları kaçırırsınız
Ayrıca bir kereden birşey olmaz
Çok güzel yanık kurabiye yapıyorOnuda yapmiyor yakiyor yanlis yazdin ablam hahahaha
Benim kurabiyem mi onun kirabiyesi miii dogruyu so
ylee ikimizinkinide gordunn
Kendimi tuzağa düşürmeyeyim sonraBiliyorum cunkuuu boyle diyecegini hahaha : )
NiyeymişYok canım bu yarışma beni aşar
Benim üstüme atma şimdi
olamz ne emekler verdim ben bu sene senin ihtiyacın yok tabi sen yapmaye gıtsın yaaa .. dıyette neymıs
eline sağlık o zaman marganın biri kurabiye mi dedi kurabiye olursa katılırım en sevdiğim sütlü tatlılar beni çok cezbetmiyor o kadar iddialı değilim de kurabiye yiye yiye mantar kurabiyeye döndüm zaten kolay gelsin yarışmacılara belki bir gün katılırımİmzamı sağolsun Marga'cım yaptıBende çok beğendim tam benlik
Yarışmalarımızda heyecan var,dostluk var,hediyeler varKatılmazsanız bunları kaçırırsınız
Ayrıca bir kereden birşey olmaz
Söyle Marga'cım bir seferde birşey olur muSigara kullandirmaya calisanlar gibi hahababa bir kereden bir seh olmaz hahaha ne guldum yaaa
Ya biz ozelden birbirimize resim atiyoruz..Kendimi tuzağa düşürmeyeyim sonra
Margam Nevoşa baskı yapsana katılsın
Niyeymiş
tekesur ederım ben bunn ustune ıkı dılım kekı hupletırımolamz ne emekler verdim ben bu sene senin ihtiyacın yok tabi sen yapma
eline sağlık o zaman marganın biri kurabiye mi dedi kurabiye olursa katılırım en sevdiğim sütlü tatlılar beni çok cezbetmiyor o kadar iddialı değilim de kurabiye yiye yiye mantar kurabiyeye döndüm zaten kolay gelsin yarışmacılara belki bir gün katılırım
Söyle Marga'cım bir seferde birşey olur mu
Bana baskı pek etkili olmazHipnoz yapabilirsinizKendimi tuzağa düşürmeyeyim sonra
Margam Nevoşa baskı yapsana katılsın
Niyeymiş
Kurabiye yarışmasını yaptık canımolamz ne emekler verdim ben bu sene senin ihtiyacın yok tabi sen yapma
eline sağlık o zaman marganın biri kurabiye mi dedi kurabiye olursa katılırım en sevdiğim sütlü tatlılar beni çok cezbetmiyor o kadar iddialı değilim de kurabiye yiye yiye mantar kurabiyeye döndüm zaten kolay gelsin yarışmacılara belki bir gün katılırım
Iplemiyooo seniiibu bagyan nevos bene nıye pas vermeyo Nevreste
Evet katılacağım dedin bir daha görünmedinDaha vaktimiz varnevos yarısmana katılacam daha tık yok bende de
valla hee ıplemıyo vay beee dıslıyolaa benıııIplemiyooo seniii
Hipnoz başına kaç tl veriyor MargaTabi bu yarışma benim yarışma farketmezBen hipnoza her yerde devam ederim
Bir resmini de bana atsan diyorum yani kaç kere dedim seni merak ediyorum diyeYa biz ozelden birbirimize resim atiyoruz..
O bana madalya veriyo ben onaaaa
Hahahahahah
benim yerimede de yetekesur ederım ben bunn ustune ıkı dılım kekı hupletırım
kaçırmışım demkki neyse demekki katılmamam gerek daha benim teşekkürler oy kullanmaya uğrarımKurabiye yarışmasını yaptık canım
Tamam size uygun bir kategori olursa bekliyorum
sımdı sınavlarım var nevocum zorla yazdırdım kadına zahmet oldu pardonEvet katılacağım dedin bir daha görünmedinDaha vaktimiz var