- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yok gizemli değilimnevocum gızemlı kovboy gıbısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gizemli değilimnevocum gızemlı kovboy gıbısın
O bilerek cevap vermez bana uyuz ..Ben onun kadar tarz ve atletik değilim
Birde spor yaptı Yarışmaya katılma zamanı gelmiş
o zaman katılsana nevosum senı cok merak edıyorum benYok gizemli değilim
1100 aldim selfie cekicem hahahaha vik vik vik vik vik diye de otuyooo3310 u daha satmadı mı o
Aynen böyle yazacaktım ben de sonra dedim Nevoş katılırsa el mahku katılıcam, vazgeçtimSen katilcaksan katilcakmis : )
Allah seni Ne de atletiğimdirBen onun kadar tarz ve atletik değilim
Sananeeeee sen benle dalga gectin kustummmneyı kızlarrr
Biliyorum cunkuuu boyle diyecegini hahaha : )Aynen böyle yazacaktım ben de sonra dedim Nevoş katılırsa el mahku katılıcam, vazgeçtim
Allah seni Ne de atletiğimdir
meshur smıleyı gun yuzune cıkarmıs margam hadı hayırlı olsunnSananeeeee sen benle dalga gectin kustummm
ya bu kk bu aralar çok tatlı oldu prensesler kupalar imzalarada bayıldım hatta şu sütlü tatlılar yarışmasına katılasım geldi ama nevreste imzandaki ama katılamam ya yasak onlar bana yaparsam dayanamam yerim malum yaz geliyor sırf bu yüzdn o topiğe uğrayıp oy bile atmıyorumBen onun kadar tarz ve atletik değilim
Yok canım bu yarışma beni aşaro zaman katılsana nevosum senı cok merak edıyorum ben
hamur isi cikmiyor kiiiii tolinde katilcakti hatta sutlu nuriyeler cikti oylamadaaa biz napalimm hahahHatırlarsan sen bizim yarışmaya katılırsan, biz buraya katılacaktık
Benim üstüme atma şimdiAynen böyle yazacaktım ben de sonra dedim Nevoş katılırsa el mahku katılıcam, vazgeçtim
Allah seni Ne de atletiğimdir
Tolin ancak kurabiye yakabiliyor başka bildiği tarif yokmuşhamur isi cikmiyor kiiiii tolinde katilcakti hatta sutlu nuriyeler cikti oylamadaaa biz napalimm hahah
Allah aşkına Nevoşum ya, hani görmesek yutturucan daSenin yanında sönük kalırım
En sevdigimmm ifadedir o ayni benmeshur smıleyı gun yuzune cıkarmıs margam hadı hayırlı olsunn
ye gıtsın yaaa .. dıyette neymısya bu kk bu aralar çok tatlı oldu prensesler kupalar imzalarada bayıldım hatta şu sütlü tatlılar yarışmasına katılasım geldi ama nevreste imzandaki ama katılamam ya yasak onlar bana yaparsam dayanamam yerim malum yaz geliyor sırf bu yüzdn o topiğe uğrayıp oy bile atmıyorum
bu da ben acık utangacEn sevdigimmm ifadedir o ayni ben
İmzamı sağolsun Marga'cım yaptıBende çok beğendim tam benlikya bu kk bu aralar çok tatlı oldu prensesler kupalar imzalarada bayıldım hatta şu sütlü tatlılar yarışmasına katılasım geldi ama nevreste imzandaki ama katılamam ya yasak onlar bana yaparsam dayanamam yerim malum yaz geliyor sırf bu yüzdn o topiğe uğrayıp oy bile atmıyorum
Onuda yapmiyor yakiyor yanlis yazdin ablam hahahahaTolin ancak kurabiye yakabiliyor başka bildiği tarif yokmuş
Sigara kullandirmaya calisanlar gibi hahababa bir kereden bir seh olmaz hahaha ne guldum yaaaİmzamı sağolsun Marga'cım yaptıBende çok beğendim tam benlik
Yarışmalarımızda heyecan var,dostluk var,hediyeler varKatılmazsanız bunları kaçırırsınız
Ayrıca bir kereden birşey olmaz