- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
- Konu Sahibi Huy Meselesi
cokkk tesekkurler cnmmcok gecmıs olsun tam hastalık havası aılecek acıl sıfalarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cokkk tesekkurler cnmmcok gecmıs olsun tam hastalık havası aılecek acıl sıfalarr
Kış geri mi geldi dersinizz..Bu ne sakinlik
Duştaydım ciktimmmm bonusummm naberNerde o marga
Dışarda çamaşır vardı kakao söyledi bi koştum ıslanmış hepsiKış geri mi geldi dersinizz..
Hava buz gibi oldu yagmur var : (
Saçlarını iyi yikasaydin bitlerin dökülseydiDuştaydım ciktimmmm bonusummm naber
Dışarda çamaşır vardı kakao söyledi bi koştum ıslanmış hepsi
Nisan yağmurları işte canım
Saçlarını iyi yikasaydin bitlerin dökülseydi
Sor canımiyi yapmissin canimm aynen sorma yaaa guzel yagiyor ama : )
Durdu gibi suan : ) kuzum ya bir sey soracagim
Her gun dusa giriyorum bit mi basar bu saca zaten sampuanimin rengi kaka kahvesinden gibiSaçlarını iyi yikasaydin bitlerin dökülseydi
Ben simdi opera mini kullaniyorum telefonumda..Sor canım
Sagolasin okyim : ) bereketli bu yarisma : )Hadi hayırlısı diyeyim,içimiz açılsın güzel ilkbahar kombinleriyle.
Operayı bilmiyorum ki canım ama olması lazım koplaya dedikten sonra ister o sayfada ister telefonunun başka bi yerinde yapıştırma yaparsın. Beceremememiş olabilir misin?Ben simdi opera mini kullaniyorum telefonumda..
Kopyala secenegi aktif fakat yapistir senecegi de var. Bu saydada bir sey alip kopyalasam ve ayni sayfa da baska bir yere yapistiracak olsam yapistirmiyor..
Ben bunu nasil duzelte bilirim
En ucuzu o muydu? Kaka kahvesi rengi şampuan kullandigin icin saçın bitleniyo zatenHer gun dusa giriyorum bit mi basar bu saca zaten sampuanimin rengi kaka kahvesinden gibi
aman ne güzel. maşallahSagolasin okyim : ) bereketli bu yarisma : )
Telefonda mesela vibere yapistir yapabiliyorum. Yada mesajlasma paneline.. ama kk da yapamiyorum kopyaliyorum ama yapistirmiyor.. anlayamadim cokta hizli halbuki..Operayı bilmiyorum ki canım ama olması lazım koplaya dedikten sonra ister o sayfada ister telefonunun başka bi yerinde yapıştırma yaparsın. Beceremememiş olabilir misin?
En pahalasi oydu 82 liraya aldimEn ucuzu o muydu? Kaka kahvesi rengi şampuan kullandigin icin saçın bitleniyo zaten
Allah Allah bende indireyim bi bakim nasıl olmuyor :)Telefonda mesela vibere yapistir yapabiliyorum. Yada mesajlasma paneline.. ama kk da yapamiyorum kopyaliyorum ama yapistirmiyor.. anlayamadim cokta hizli halbuki..