- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Yahu yapiyorum yapiyorum olmuyor chrome vardi onda klavye donuyordu bunda hic donmuyor ve cok hizli ama yok yapistir yapmiyor deli oldumAllah Allah bende indireyim bi bakim nasıl olmuyor :)
Tesekkurler vuslatimm : )Yeni yarışma ne zaman gelecek diye bekliyordum:) Hayırlı olsun
Nasıl yapmaz bende hayret ettimYahu yapiyorum yapiyorum olmuyor chrome vardi onda klavye donuyordu bunda hic donmuyor ve cok hizli ama yok yapistir yapmiyor deli oldum
Bol katılımlı olsa bari, daha zevkli, heyecanlı oluyor:)Tesekkurler vuslatimm : )
Baska bir sey indirdim neden olmuyor anlamadim ki..Nasıl yapmaz bende hayret ettim
Insallah canim benimmm. Sende katil kuzumm beklerizzzz : )Bol katılımlı olsa bari, daha zevkli, heyecanlı oluyor:)
Bilemedim kuzucumBaska bir sey indirdim neden olmuyor anlamadim ki..
Vuslat sende katılacak mısınBol katılımlı olsa bari, daha zevkli, heyecanlı oluyor:)
Bilmeliydin ama ya : ( niye kimse bilmiyor ufBilemedim kuzucum
Sen katilcaksan katilcakmis : )Vuslat sende katılacak mısın
Arada izin ver bilmediklerim de olsunBilmeliydin ama ya : ( niye kimse bilmiyor uf
hahahhaSaçlarını iyi yikasaydin bitlerin dökülseydi
Hatırlarsan sen bizim yarışmaya katılırsan, biz buraya katılacaktıkSen katilcaksan katilcakmis : )
Ben onun kadar tarz ve atletik değilimSen katilcaksan katilcakmis : )
Şu an için birşey diyemiyorum canım, ama belli olmaz birden eser katılabilirimInsallah canim benimmm. Sende katil kuzumm beklerizzzz : )
Ben 1 kere katıldım, bu kategoride de seni görelim NevoşVuslat sende katılacak mısın
neyı kızlarrrArada izin ver bilmediklerim de olsunEşim uyuyor ona da soramadığımdan cevap veremedim yarın sorarım.
Telefonuyla alakalı birşeyi :)neyı kızlarrr
Senin yanında sönük kalırımŞu an için birşey diyemiyorum canım, ama belli olmaz birden eser katılabilirim
Ben 1 kere katıldım, bu kategoride de seni görelim Nevoş
3310 u daha satmadı mı oTelefonuyla alakalı birşeyi :)
nevocum gızemlı kovboy gıbısınSenin yanında sönük kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?