- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Katilamam biliyorsunHey katıl buna persommmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katilamam biliyorsunHey katıl buna persommmm :)
Yan yan bakıyorum sanaKatilamam biliyorsun
iş durumu cıktı karsı tarafdan 10-15 gun acil gitmesi gerekti aabisi yine cıkarsa ertelemem tabideaaa hayırdır canım neden
hayırlısı olsun lanamm musmutlu yıllarınız olsunn
iş durumu cıktı karsı tarafdan 10-15 gun acil gitmesi gerekti aabisi yine cıkarsa ertelemem tabide
saol hayatıımmm hepimizin olsun
saol canım insallah ya kafamdakileri yapabilirsem aksilik olmazsaAyyyy resimlerini merakla bekliyorum nişanda kim bilir ne kadar çok şık olacaksın yaaaa
amin cnmm sagollliş durumu cıktı karsı tarafdan 10-15 gun acil gitmesi gerekti aabisi yine cıkarsa ertelemem tabide
saol hayatıımmm hepimizin olsun
aynı seyı dıcektımm nısans resmını beklıyorum lanammsaol canım insallah ya kafamdakileri yapabilirsem aksilik olmazsa
tamam canım olduktan sora album duzenlerim ben sizin icinaynı seyı dıcektımm nısans resmını beklıyorum lanamm
hosgeldınn kk nın nuruu hosgeldıınn guzelımm bıtanemm tatlımmmm ... yer verın harbımeeBen geldim
Bak şimdi cilginn seyyy neler didi banahosgeldınn kk nın nuruu hosgeldıınn guzelımm bıtanemm tatlımmmm ... yer verın harbımee
hahah az bıle su resmı gordukten sonra az bıle demısım anladımBak şimdi cilginn seyyy neler didi bana
evt yaaaa sızın yarısma nasılBu ne sakinlik
Napiyon kız deli djhahah az bıle su resmı gordukten sonra az bıle demısım anladım
hayırlı olsun :))tamam canım olduktan sora album duzenlerim ben sizin icin
Millet işten geldi yorgun :) Ya da bdv de fena bi konu var bütün millet ordaevt yaaaa sızın yarısma nasıl
bdv ye hıc ugramyorum artık ben ..Millet işten geldi yorgun :) Ya da bdv de fena bi konu var bütün millet orda
Sagol cnmmcanım kendine çok dikkat et güzelce dinlen..