- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hey katıl buna persommmm :)Yeni yarisma yuppiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey katıl buna persommmm :)Yeni yarisma yuppiii
canım kendine çok dikkat et güzelce dinlen..Anaaaa beni niye saymiyosunuz kizzzz
Kararsızım katılıp katılmamak konusunda. Süreyi sonuna kadar kullanacağım.Katilacakmisin kiz
Hoşbuldum canım.Basladi canim hosgeldinn : ) kaldigimiz yerden devam ediyoruz : )
Bence katılmasın mavimmm =)Kararsızım katılıp katılmamak konusunda. Süreyi sonuna kadar kullanacağım.
Hoşbuldum canım.
İçim kıpır kıpır oldu başlığı görünce ama kararsızım yine de. Bakalım ilerki günler ne gösteriyor...Bence katılmasın mavimmm =)
cok gecmıs olsun tam hastalık havası aılecek acıl sıfalarrOrtalik hastaligi kaptim uzerine cocuklardan kendime fazla bakamayinca zaturre bu hale geldim
evet canım nee sandınnnaaa yeni yarışma :))
katılacak mısın? :))evet canım nee sandınnn
bılemedım kı sımdı senkatılacak mısın? :))
canım iki hafta ertelendi nisanın sonuna dogru olucakBekliyorum canim benim.. :) nasıl gidiyor hazırlıklar :)
aaa hayırdır canım nedencanım iki hafta ertelendi nisanın sonuna dogru olucak
hayırlısı olsun lanamm musmutlu yıllarınız olsunncanım iki hafta ertelendi nisanın sonuna dogru olucak
çok kararsızım pek beğenilmiyor tarzımbılemedım kı sımdı sen
Hoşgeldin bayan yorumaaa yeni yarışma :))
Hadi bakalım bekliyorum canım..İçim kıpır kıpır oldu başlığı görünce ama kararsızım yine de. Bakalım ilerki günler ne gösteriyor...
belkı bu sefer tutturcazçok kararsızım pek beğenilmiyor tarzım
Kız sen herkes benim imzamı beğeniyor derken bu imzayı mı kasdetmiştin imzaları açınca şimdi gördümbelkı bu sefer tutturcaz
kuzu herkescikler beğeniyor tarzımı burası beğenmiyor :))belkı bu sefer tutturcaz