Eveeeeet, tek tek yorum yapmak istedim herkeslere.. İnşallah alınan yahut kırılan olmaz. Başlayalım bakalım;
1 Numara: Ceketsiz hali çok sıradanmış gibi dursa da ceket ile kombinde patlama yapmış. Herkes gibi ben de ceketi çok beğendim. Oluşturduğu kombin tam da yarışmanın konseptine uygun olmuş. Başarılar!
2 Numara: Tişörtünü beğendim, özellikle de pembenin tonu çok tatlı :) Kombinin konsepte uygun olduğunu düşünüyorum. Başarılar!
3 Numara: Tunik çok hoş, bu da konsepte uygun bir kombin olmuş. Kolye tunik desenlerinde kaybolmuş yalnız.. :) Başarılar!
4 Numara: Tam bahar gibi olmuş cıvıl cıvıl :) Ceketi de alması iyi olmuş, yoksa bu baharlık değil yazlık olmuş diyecektim
Başarılar!
5 Numara: Çok şık ve asil bir kombin olmuş. Ama sanki arkadaşla buluşup kahve içmek için birazcık fazla mı şık? :) Başarılar!
6 Numara: Fiziğe söyleyecek bir şey bulamıyorum zaten, manken gibi mübarek
Üst ve alt uyumu güzel ama ayakkabılar daha spor tarzda olabilirdi. Ya da dolgu topuk olabilirdi diye düşünüyorum. Bir de şalı almasa daha güzel olur sanki :) Başarılar!
7 Numara: Çok şeker! Gömlek ve etek çok tatlı olmuş, çok beğendim doğrusu.. :) Yalnız gözlerim takı arıyor biraz.. Bir bileklik veya yüzük falan olsa çok hoş olurdu. Başarılar!
8 Numara: Pantolon haricinde çok beğendim kombinini ama dediğim gibi pantolonu sevemedim
Uyumu bozmuş gibi geldi bana, kumaş olsaydı ya da dar kot olsaydı daha güzel olabilirdi. Başarılar!
9 Numara: Bu da tam arkadaşlarla kahve içmeye gidilecek bir kombin olmuş. Çok rahat görünüyor, bahara da uymuş :) Başarılar!
10 Numara: Tarzım olmamakla birlikte çok beğendim. Konsepte tam uymuş. Çok rahat, tam kahve içip keyif yapmalık :) Başarılar!
11 Numara: Bu kombini de beğendim. Yalnız çekim açılarından mı nedir başım döndü incelerken
Beğendiğim bir tarz, kıyafet ve aksesuarların uyumu güzel olmuş. Başarılar!
12 Numara: Bu rengi çok severim. Ayakkabı biraz daha spor olsa sanki daha uyumlu olurdu gibime geliyor. Gömleğini beğendim :) Başarılar!
13 Numara: Uyum güzel, konsepte uygun.. Yalnız biraz daha canlı olabilirdi yarışma için.. :) Başarılar!
14 Numara: Fizik ve kombin çok güzel.. Dikkatimi çeken tek şey ayakkabı ya da çantanın birinden biri değişik olabilirdi. Ya ayakkabı biraz daha spor olabilirdi ya da çanta daha klasik olabilirdi. Genel olarak konsepte uygun buldum :) Başarılar!
15 Numara: Tüm parçalar birbiriyle uyumlu, olumsuz bir yer göremedim :) Bluzü de çok beğendim. Başarılar!
16 Numara: Çok sade buldum çünkü aksesuar yok. Çanta da yok takı da yok. Çanta fiyatı yazılmış ama çantayı ben mi göremedim, epey bakındım ama
Başarılar!
17 Numara: Tamamen tarzım dışı bir tarz
Kendi içinde uyumlu ama dediğim gibi benim tarzıma uygun olmadığı için ne desem bilemedim. He konsepte uygun mudur? Uygundur. Başarılar!
18 Numara: Bu kombinin de her şeyini beğendim. Çok cici olmuş. Aksesuarlar da güzel birer tamamlayıcı olmuş. Gömleği çok beğendim :) Başarılar!
19 Numara: Fizik 10 numero
Uyum da çok güzel ama tayt cidden cesaret işi.. Ayakkabıları da çok beğendim, çok güzeller.. Yani genel olarak beğendim kombini, konsepte uygundur
Başarılar!
20 Numara: Elbise çok cici, çok beğendim. :) Ayakkabılarla da uyumlu olmuş. Yalnız burada da tek eksik aksesuar.. Başarılar!
21 Numara: Parçaları uyumlu buldum, tulumu da ayrıca beğendim. Ayakkabılar tarzım olmadığı için beğenemedim
Başarılar!
Ohh bee, ne çok kişi varmış. Yalnız işin kötüsü hala kimi seçeceğime karar veremedim.