- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.069
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.221
Ondan girmiyordun usengecliginden girmeyeni de ilk seni gördümAllah icin bilen soylesin varsa cok useniyorum oyle boyle degil
Bi geliyorum bi gidiyorum bebegimnasilsin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan girmiyordun usengecliginden girmeyeni de ilk seni gördümAllah icin bilen soylesin varsa cok useniyorum oyle boyle degil
Bi geliyorum bi gidiyorum bebegimnasilsin?
Guzel gunlerdiYav bilerek ocağı neyi kirletenler nerde.. dokmedikleri kalmıyordu
Kacinci bebe bu? Senin kucuk bebe degildir yaw kafam karistiAynı vallahi bebemi büyütüyorum
Bebelerden zaman bulamiyorum kuzu yazmaya ses kaydi olaydi iyi olurdu isteOndan girmiyordun usengecliginden girmeyeni de ilk seni gördüm
2. Bebe kız büyük kız 14 yaşında küçük 2.5 yaşındaKacinci bebe bu? Senin kucuk bebe degildir yaw kafam karisti
Evla nin küpü devirmesi yarismanin favorisiBlue_Peri iyi kirletiyordu ortalığı
He tamam ne ara bi tane daha oldu diyodum ben de2. Bebe kız büyük kız 14 yaşında küçük 2.5 yaşında
kesinlikleEvla nin küpü devirmesi yarismanin favorisi
Sende haklısınBebelerden zaman bulamiyorum kuzu yazmaya ses kaydi olaydi iyi olurdu iste
Vay Hoş geldin ben takip ederim ancak kolumudan dolayı katlamam yaİyi gunler herkesehavalar isiniyor buralari da az isitak dedim anketimiz acildi hadi oylayalim bakalim
Bak valla kafasına taş düşse benden bilecek bu kızda ben gayette temizdim sen karıştırıyorsun yoksa tencerenin dibini tutturan senmiydinBlue_Peri iyi kirletiyordu ortalığı
Evlaefe dimiii az değil odaEvla nin küpü devirmesi yarismanin favorisi
Bendim oBak valla kafasına taş düşse benden bilecek bu kızda ben gayette temizdim sen karıştırıyorsun yoksa tencerenin dibini tutturan senmiydin
Hadi canimmm senden bunu beklemezdimBendim o
Sarmanin altina yagli kagit koymustum ocagida unutunca o yanmisti
Hadi canimmm senden bunu beklemezdim
hic secenegi yok@yesa1
@alimiyon
@wendy
@evlaefe
@Puddingmuf
@MigiMadid
@Negoo
H M
@sivastrabzon
Sismaniye
@Oha diyorum
Kizlar anketimizi oylar misiniz
Kız ben hususi kirletmeden bahsediyorum pissin demiyorumBak valla kafasına taş düşse benden bilecek bu kızda ben gayette temizdim sen karıştırıyorsun yoksa tencerenin dibini tutturan senmiydin