En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
aynen kuzu, 1 seneden fazla uzamaz heralde öyle tahmin ediyorum yada umuyorum
len bütün devrem mezun olcak bi ben kaldım ona yanarım
kankı ama sızın bolum kolay ya bızım fakultede cevre muhendıslıgı cok kolaydı mıllet ezber yapıp gecıyodu hatta ortalama yapamayanı dovuyolardı sızde oyle degılmı?

kankı ama sızın bolum kolay ya bızım fakultede cevre muhendıslıgı cok kolaydı mıllet ezber yapıp gecıyodu hatta ortalama yapamayanı dovuyolardı sızde oyle degılmı?

ortalama yapmayanı dövüyolardı ne la
valla kolay aslında zor bişiyi yok ama ilk 2 sene okula gitmediğim için böyle oldu işte

Yok senin için demedim zaten, öyle birşey yapmadın :))
Ben spor ayakkabıcıyım mesela :) Ayaklarımı sevdiğim için
Topuklularla rahat edemiyorum
bu sekilde casual chique tarzi altina spor ayakkabilara bayiliyorum! beyaz nike air bakayim diyorum, cesaret edebilirsem alcam : )

Eklentiler

• image.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 110
  • image.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 112
bizim lanet okulda açılmıyo yaz okulu yakın çevrede de açılan ders yok benim alabileceğim
bakalım hayırlısı şu haziranı atlatim de bi
bıtıyo bıtıyo ya uzme kendını zaten bıtıyoda noluyo sonra işsizlık baslıyo bende isg sınavına hazırlanıyorum muhendıslıkten ıs bulamadım belkı burdan bulurum kısmet

bıtıyo bıtıyo ya uzme kendını zaten bıtıyoda noluyo sonra işsizlık baslıyo bende isg sınavına hazırlanıyorum muhendıslıkten ıs bulamadım belkı burdan bulurum kısmet

isg iyidir panpa iyi yapmışsın ama senin mühendisliğin alanı da geniş baya ya rahat bulman lazım halbusiii

prison break kıvamında
he o kıvamı nasıl tutturcam ben simdi aksiyon polisiye tarzı dizi oneriyim..
daredevil diye bi dizi var adam kucuklugunde gorme yetenegini kaybediyo ama diger duyuları cok kuvvetli geceleri kotuleri avlıyo hemde avukatlık yapıyor
forever var bide adam olumsuz cok zeki adli tabib cinayetleri cozmede polise yardım ediyor..

anlatıs tarzıma bak ya

dizilerin senaristi gibi maşallah
tamamdır yazdım bi köşeye yarın pilot bölümlerin tadına bakayım bi ağzıma layık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…