- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
kankı ama sızın bolum kolay ya bızım fakultede cevre muhendıslıgı cok kolaydı mıllet ezber yapıp gecıyodu hatta ortalama yapamayanı dovuyolardı sızde oyle degılmı?aynen kuzu, 1 seneden fazla uzamaz heralde öyle tahmin ediyorum yada umuyorum
len bütün devrem mezun olcak bi ben kaldım ona yanarım
kankı ama sızın bolum kolay ya bızım fakultede cevre muhendıslıgı cok kolaydı mıllet ezber yapıp gecıyodu hatta ortalama yapamayanı dovuyolardı sızde oyle degılmı?
eee gıtmezde evde pıneklersen oyle olur işteortalama yapmayanı dövüyolardı ne la
valla kolay aslında zor bişiyi yok ama ilk 2 sene okula gitmediğim için böyle oldu işte
eee gıtmezde evde pıneklersen oyle olur işte
ehehhehehhe sende genclıgımı gordum justıceeebi zalımın peşine düştüm ondan böyle oldum, o mezun oluyor ben uzatıyom ulan adalet mi bu
evdekilerin haberi yok daha haziran yaklaştıkça ben yusuf yusuf
ehehhehehhe sende genclıgımı gordum justıceee
bu sekilde casual chique tarzi altina spor ayakkabilara bayiliyorum! beyaz nike air bakayim diyorum, cesaret edebilirsem alcam : )Yok senin için demedim zaten, öyle birşey yapmadın :))
Ben spor ayakkabıcıyım mesela :) Ayaklarımı sevdiğim için
Topuklularla rahat edemiyorum
evet gecıyo canım ama ımkanın varsa yaz okulu fırsatı falanda kovalademe öyle toliş deme zaten afakanlar basıyor erken menepoza girecemama geçiyo dimi bu sıkıntılı dönem geçer elbet dimii
evet gecıyo canım ama ımkanın varsa yaz okulu fırsatı falanda kovala
bir tarafdan dizi bir tarafdan burası derken dizi bitti uykum yok hala
bıtıyo bıtıyo ya uzme kendını zaten bıtıyoda noluyo sonra işsizlık baslıyo bende isg sınavına hazırlanıyorum muhendıslıkten ıs bulamadım belkı burdan bulurum kısmetbizim lanet okulda açılmıyo yaz okulu yakın çevrede de açılan ders yok benim alabileceğim
bakalım hayırlısı şu haziranı atlatim de bi
hangi tarzdizi önerebilecek bir hayırsever aranıyorrrr
bıtıyo bıtıyo ya uzme kendını zaten bıtıyoda noluyo sonra işsizlık baslıyo bende isg sınavına hazırlanıyorum muhendıslıkten ıs bulamadım belkı burdan bulurum kısmet
he o kıvamı nasıl tutturcam ben simdiprison break kıvamında
he o kıvamı nasıl tutturcam ben simdiaksiyon polisiye tarzı dizi oneriyim..
daredevil diye bi dizi var adam kucuklugunde gorme yetenegini kaybediyo ama diger duyuları cok kuvvetli geceleri kotuleri avlıyo hemde avukatlık yapıyor
forever var bide adam olumsuz cok zeki adli tabib cinayetleri cozmede polise yardım ediyor..
anlatıs tarzıma bak ya
Hı evet ben zaten böyle giyiyorum :) ilk defa sneakers alayım dedim o da olmadı :))bu sekilde casual chique tarzi altina spor ayakkabilara bayiliyorum! beyaz nike air bakayim diyorum, cesaret edebilirsem alcam : )