En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
Çizme seviyorum ben de. Dolgu topuk da giyiyorum. Babet de giyerim ama çok hoşuma giden bi model bulmuşsam. :)
ben ayagımı duz ayakkabıda bıle burkuyorum nasıl becerıyorum bılmıyorum ama
genelde gıttıgım her yere gec kalan bı yapım oldugu ıcın .. hep kostur kostur ıs yapıyorum .. topukluyla sakatlanırım ben hele ınce topukluyla yuruyenlerı tebrık edıyorumm archangelus

Ayakkabi iyiyse olmuyor kotondan aldigim stilettolar cok iyi mesela..bazilari cok dandik ayagi perisan ediyo
Bi ara gideyim de deneyeyim şu stilettoları, özendirdiniz ya resmen

hahah, sen bendensin yavrum

Kiz çok guldurdun ya hahaha neden geri geri gittinnn

1.yarışmacı:herşey çok güzel canım özellikle cekete bayıldım cıvıl cıvıl ayakkabıda tam olmuş ama çantan kesinlike olmalıydı onun dışında bi eksik yok başarılar

2.yarışmacı: tshirt inin pembesine bayıldım ama bilegine taktığın seyi beğenemedim onun yerine ayakkabının renginde bi bileklik taksaydınsüper olurdu(bence) başarılar

3.yarışmacı:ayakkabın pek tarzım değil ben olsam daha yüksek topuklu giyerdim onun dışında tüniğin çok tatlı hanım hanımcık cantanın rengine bayıldım tam baharı yansıtıyosun başarılar diliyorum

4.yarışmacı:elbiseyle kot ceket uyumuna hep bayılmışımdır sendede çok güzel durmuşlar canım kolyenle elbisenin uyumuda bi harika başarılar

5.yarışmacı:konsept farklı olsaydı kesinlikle oyum sana giderdi ama buluşup kahve içmek için fazlasıyla şık başarılar canım

6.yarışmacı:yırtık pantolonları sevmememe rağmen sendeki hoş durmuş heleki ayakkabılara rengine bittim genel olarakta ren uyumu süper ama üstüne aldığın sal yerine başka bi şey ( hırka trençkotvb) olaydı tadından yenmezdi başarılar

7.yarışmacı:eteğin tam baharlık ayakkabılarının rengi çok asil ama gözüme bi boş göründün takı yada üstüne ceket alsaydın daha iyi olurdu gibi onun dışında bayıldım başarılar

çokmu ayrıntıya girmişim ne bu güzel kızlarda bulmadığım kusur kalmadı galibayorumların devamı yarın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…