- 12 Şubat 2015
- 6.515
- 15.856
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ben ayagımı duz ayakkabıda bıle burkuyorum nasıl becerıyorum bılmıyorum amaÇizme seviyorum ben de. Dolgu topuk da giyiyorum. Babet de giyerim ama çok hoşuma giden bi model bulmuşsam. :)
Bi ara gideyim de deneyeyim şu stilettoları, özendirdiniz ya resmenAyakkabi iyiyse olmuyor kotondan aldigim stilettolar cok iyi mesela..bazilari cok dandik ayagi perisan ediyo
hahah, sen bendensin yavrumben ayagımı duz ayakkabıda bıle burkuyorum nasıl becerıyorum bılmıyorum ama
genelde gıttıgım her yere gec kalan bı yapım oldugu ıcın .. hep kostur kostur ıs yapıyorum .. topukluyla sakatlanırım benhele ınce topukluyla yuruyenlerı tebrık edıyorumm archangelus
duz yolda yuruyememBi ara gideyim de deneyeyim şu stilettoları, özendirdiniz ya resmen
hahah, sen bendensin yavrum
Bence topuklu ile koşmak yürümekten daha rahat, niye bilmiyorumduz yolda yuruyememsız gıyın kızceler
Kiz çok guldurdun ya hahahabır numara cok guzel spor sık fakat canta yok kombın eksık
9 numara cok hos gorunuyor
8 numaranın ayakkabılarını cok begendım
7 numarayı gectın sonra tekrar donup baktımm supersın 7 numara
6numaranın hırkasını cok begendımm
. ve neden gerı gerı gıttım onu da bılmıyorum
herkese basarılar
Bu yarismayi 20 oyla 1. alcak bellineden kimse oylamiyoooooo cok sakin :)
Bu yarismayi 20 oyla 1. alcak bellineden kimse oylamiyoooooo cok sakin :)
ayy masallah sızeeBence topuklu ile koşmak yürümekten daha rahat, niye bilmiyorum
bilmiyemKiz çok guldurdun ya hahahaneden geri geri gittinnn
bu sefer bende hıc zevk almadımbende sevmedim yarışma çok sıkıcı
bu sefer bende hıc zevk almadım
Kusura bakmayin :) bugun dogum gunum oldugu icin oylama topiginin reklamini daha yapamadim..
Bugun izinliydim..
Yarin oylarinizda fazlaca bi farkin oldugunu gorursunuz :)
Tesekkur ederim canim benim :)Nice guzel yillara.saglikla huzurla mutlulukla dolu yillarin olsun insallah
zevk mevk yok bu ne kardeşim burası kütüphane mi uyanınnnnn