- 12 Şubat 2015
- 6.515
- 15.856
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
tskler yorumların ıcın.. canımm1.yarışmacı:herşey çok güzel canım özellikle cekete bayıldım cıvıl cıvıl ayakkabıda tam olmuş ama çantan kesinlike olmalıydı onun dışında bi eksik yok başarılar
2.yarışmacı: tshirt inin pembesine bayıldım ama bilegine taktığın seyi beğenemedim onun yerine ayakkabının renginde bi bileklik taksaydınsüper olurdu(bence) başarılar
3.yarışmacı:ayakkabın pek tarzım değil ben olsam daha yüksek topuklu giyerdim onun dışında tüniğin çok tatlı hanım hanımcık cantanın rengine bayıldım tam baharı yansıtıyosun başarılar diliyorum
4.yarışmacı:elbiseyle kot ceket uyumuna hep bayılmışımdır sendede çok güzel durmuşlar canım kolyenle elbisenin uyumuda bi harika başarılar
5.yarışmacı:konsept farklı olsaydı kesinlikle oyum sana giderdi ama buluşup kahve içmek için fazlasıyla şık başarılar canım
6.yarışmacı:yırtık pantolonları sevmememe rağmen sendeki hoş durmuş heleki ayakkabılara rengine bittim genel olarakta ren uyumu süper ama üstüne aldığın sal yerine başka bi şey ( hırka trençkotvb) olaydı tadından yenmezdi başarılar
7.yarışmacı:eteğin tam baharlık ayakkabılarının rengi çok asil ama gözüme bi boş göründün takı yada üstüne ceket alsaydın daha iyi olurdu gibi onun dışında bayıldım başarılar
çokmu ayrıntıya girmişim ne bu güzel kızlarda bulmadığım kusur kalmadı galibayorumların devamı yarın artık
Ben varimmmm geldimmmm.ama hizla calismam lazimmmm :)kımseler yok muuu
Yine guluyorsun tolin senin yasina girdim cok yaslandim yaaaa
1.yarışmacı:herşey çok güzel canım özellikle cekete bayıldım cıvıl cıvıl ayakkabıda tam olmuş ama çantan kesinlike olmalıydı onun dışında bi eksik yok başarılar
2.yarışmacı: tshirt inin pembesine bayıldım ama bilegine taktığın seyi beğenemedim onun yerine ayakkabının renginde bi bileklik taksaydınsüper olurdu(bence) başarılar
3.yarışmacı:ayakkabın pek tarzım değil ben olsam daha yüksek topuklu giyerdim onun dışında tüniğin çok tatlı hanım hanımcık cantanın rengine bayıldım tam baharı yansıtıyosun başarılar diliyorum
4.yarışmacı:elbiseyle kot ceket uyumuna hep bayılmışımdır sendede çok güzel durmuşlar canım kolyenle elbisenin uyumuda bi harika başarılar
5.yarışmacı:konsept farklı olsaydı kesinlikle oyum sana giderdi ama buluşup kahve içmek için fazlasıyla şık başarılar canım
6.yarışmacı:yırtık pantolonları sevmememe rağmen sendeki hoş durmuş heleki ayakkabılara rengine bittim genel olarakta ren uyumu süper ama üstüne aldığın sal yerine başka bi şey ( hırka trençkotvb) olaydı tadından yenmezdi başarılar
7.yarışmacı:eteğin tam baharlık ayakkabılarının rengi çok asil ama gözüme bi boş göründün takı yada üstüne ceket alsaydın daha iyi olurdu gibi onun dışında bayıldım başarılar
çokmu ayrıntıya girmişim ne bu güzel kızlarda bulmadığım kusur kalmadı galibayorumların devamı yarın artık
benım yasıma nasıl gırdın yeaaa ben senden kucuk degılmıydımYine guluyorsun tolin senin yasina girdim cok yaslandim yaaaa
Bi ara gideyim de deneyeyim şu stilettoları, özendirdiniz ya resmen
hahah, sen bendensin yavrum
Sen benden kac yas buyuksun yeme bizi hahabenım yasıma nasıl gırdın yeaaa ben senden kucuk degılmıydım
ohaaaa ufalda cebıme gır sendeSen benden kac yas buyuksun yeme bizi haha
fotolara tek tek baktım ama yorumların hiç birini okumadım açıkçası hayal kırıklığı yaşıyorum günlerdir beklediğimiz yarışma hiçte bahar havası vermedi ...daha renkli cıvıl cıvıl bekliyordum((
Ohoooo baslamis oylamaaa amannn
1 numara cok tatli
bakalim bu sefer sondan kacinci olicimmm
ahahahah
Huy Meselesi Kusun ben kaybetmeye alistim bi dr mi gitsem ne bagimlilik yaptinn
Seni bir daha ki yarismaya kesin bekliyorum :)bu sekilde casual chique tarzi altina spor ayakkabilara bayiliyorum! beyaz nike air bakayim diyorum, cesaret edebilirsem alcam : )
aaaa hadi yaa! Sanslisin vallahi :) bizim erkeklerimiz gercekten yumusaktir, cabuk parlar hemen sonerler ama cok mulayimdirler. Ailelerine sahip ve duskundurler. Iyi secim yapmissiiin! Ben Kars'a gelin gittim (gitmez olaydim, sozum meclis disi haha).
Oyy buraya mı ekledin Margam
Geyige bakamiyorum pek burdayim surekli :)Oyy buraya mı ekledin MargamBen de geyiğe ekledin diye direkt oraya baktım:)
Acele etmemek gerek ablacim :)Hepsi birbirinden şeker ya.Hangisine oy vermeli bilemedim.Bi daha bi bakim bari:)