En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
Çizme seviyorum ben de. Dolgu topuk da giyiyorum. Babet de giyerim ama çok hoşuma giden bi model bulmuşsam. :)
ben ayagımı duz ayakkabıda bıle burkuyorum nasıl becerıyorum bılmıyorum ama :KK70:
genelde gıttıgım her yere gec kalan bı yapım oldugu ıcın .. hep kostur kostur ıs yapıyorum .. topukluyla sakatlanırım ben :KK70: :KK70: hele ınce topukluyla yuruyenlerı tebrık edıyorumm archangelus archangelus :KK70:

Ayakkabi iyiyse olmuyor kotondan aldigim stilettolar cok iyi mesela..bazilari cok dandik ayagi perisan ediyo :KK70:
Bi ara gideyim de deneyeyim şu stilettoları, özendirdiniz ya resmen :KK70:

ben ayagımı duz ayakkabıda bıle burkuyorum nasıl becerıyorum bılmıyorum ama :KK70:
genelde gıttıgım her yere gec kalan bı yapım oldugu ıcın .. hep kostur kostur ıs yapıyorum .. topukluyla sakatlanırım ben :KK70: :KK70: hele ınce topukluyla yuruyenlerı tebrık edıyorumm archangelus archangelus :KK70:
hahah, sen bendensin yavrum :KK70:

bır numara cok guzel spor sık fakat canta yok kombın eksık
9 numara cok hos gorunuyor
8 numaranın ayakkabılarını cok begendım
7 numarayı gectın sonra tekrar donup baktımm supersın 7 numara
6numaranın hırkasını cok begendımm
. ve neden gerı gerı gıttım onu da bılmıyorum :KK70:
herkese basarılar
Kiz çok guldurdun ya hahaha :KK70::KK70: neden geri geri gittinnn :KK70::KK70:

1.yarışmacı:herşey çok güzel canım özellikle cekete bayıldım cıvıl cıvıl ayakkabıda tam olmuş ama çantan kesinlike olmalıydı onun dışında bi eksik yok başarılar:KK15:

2.yarışmacı: tshirt inin pembesine bayıldım ama bilegine taktığın seyi beğenemedim onun yerine ayakkabının renginde bi bileklik taksaydınsüper olurdu(bence) başarılar:KK15:

3.yarışmacı:ayakkabın pek tarzım değil ben olsam daha yüksek topuklu giyerdim onun dışında tüniğin çok tatlı hanım hanımcık cantanın rengine bayıldım tam baharı yansıtıyosun başarılar diliyorum:KK15:

4.yarışmacı:elbiseyle kot ceket uyumuna hep bayılmışımdır sendede çok güzel durmuşlar canım kolyenle elbisenin uyumuda bi harika başarılar:KK15:

5.yarışmacı:konsept farklı olsaydı kesinlikle oyum sana giderdi ama buluşup kahve içmek için fazlasıyla şık başarılar canım:KK15:

6.yarışmacı:yırtık pantolonları sevmememe rağmen sendeki hoş durmuş heleki ayakkabılara rengine bittim genel olarakta ren uyumu süper ama üstüne aldığın sal yerine başka bi şey ( hırka trençkotvb) olaydı tadından yenmezdi başarılar:KK15:

7.yarışmacı:eteğin tam baharlık ayakkabılarının rengi çok asil ama gözüme bi boş göründün takı yada üstüne ceket alsaydın daha iyi olurdu gibi onun dışında bayıldım başarılar:KK15:

çokmu ayrıntıya girmişim ne bu güzel kızlarda bulmadığım kusur kalmadı galiba:63::63::63:yorumların devamı yarın artık

X