- 20 Şubat 2010
- 32.903
- 6.255
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzelim o tur programlari seyredersen daha çok aglarsin.. kendini niye kasiyorsun, ne$eli komik gulunç $eyler seyret, yuzun hep gulsun, daima mutlu ol.. dunyada o kadar kotu olaylar oluyorki, Allah'im hakkimizda her$eyin hayirlisini versin. $ukur halimize. bu arada ben en son agliyali 2 ay oldubu sabah ağladım. tv yi açtım müge anlı karşımda öldürülen fıratın vurdum duymaz annesi ve telde akrabaları. bir çocuk bu kadar kolay nasıl harcanır. ah allahım sen koru meleklerimizi... o çocuğu düşünüp düşünüp ağladım.en sonunda ablama gittim kahve içmeye az önce geldim sustum ama heran karşıma çıksın gene aynı şiddetle ağlarım heralde içim çok sıkıldı çok üzüldüm çok anlatamam![]()
2 gün önce ağladım akraba ziyaretine gitmiştik benden sonra evlenenler vardı ortamda hepsinin kucağında birer çocukları var mahşallah çokta tatlılar allah uzun ömürler versin kıskanmak değil ama içim cız ediyor onları görünce hepsinin çocuğunuda sevdim ama eve gelince kafamı yastığa koyar koymaz dayanamayıp ağladım tüm gün kendimi tutmuşum içime atmışım![]()
çocuğum olmadıüının yüzüme vurulmasından dolayı pazar gününden beri ağlıyorum
şu anda dahil.