En son ne zaman ağladınız ?

benim 7 yıllık ilişkim bitti ve doğru düzgün ağlayamadım sanırım gözyaşlarım içime akıyo canım çok acıyo hep onu hatırlıyorum hala inanamıyorum of
Baya uzun bir ilişkiniz varmış .Kolay kolay bitmez canım :43:düzelir belki ,herşey yoluna girer.
benmde 4 senelik ilşkim bitti ilk başta anlayaamdım sanırım bir şyim yoktu ama şu an kahroluyorum:14::14::14:

Kankam ya :43: dur hemen üzülme =( ne yazık ki uzun ilişkilerde bu tür şeyler yaşanabiliyor .Bknz. Liv :58:

En son geçen hafta ağlamıştım .
Şu an duygularımdan yoksunum:59: sanki duygularım alınmış gibi .Ne gülebiliyorum ne de ağlayabiliyorum ..

Baya uzun bir ilişkiniz varmış .Kolay kolay bitmez canım :43:düzelir belki ,herşey yoluna girer.

Kankam ya :43: dur hemen üzülme =( ne yazık ki uzun ilişkilerde bu tür şeyler yaşanabiliyor .Bknz. Liv :58:

En son geçen hafta ağlamıştım .
Şu an duygularımdan yoksunum:59: sanki duygularım alınmış gibi .Ne gülebiliyorum ne de ağlayabiliyorum ..

En son dün sinirden ağladım..sevgilim sürekli erkek arkadaşlarıyla geziyo diye:14::14:oooooooffffffffff!!!!!

bende agladim hemde daha bugün... sebebimi? birikinti.. birikiyo birikiyo sonra lüzumsuz seylere patliyorum yaaa.. offf hic sebep yokken bile aglayabiliyorum...mesela ev isi misafir cok yordu beni ben niye yoruldum diye zoruma gitti agladim... biraz manyakmiyim nee.. ama napim. birikiyo alakasiz bi zamanda patliyo... offf.... sonrada gözüm yaniyo basim agriyo.. hic sevmiyorum bu huyumu.... yine bana oluyo olan....

en son bu sabah ağladım grip olmuşum sabah uyandığımda ateşim vardı başım zonkluyordu ve boğazım ağrıyordu bende herzaman hasta olunca ağlarım içimden gelir ve yine ağladım ama şimdi daha iyiyim sağolsun eşim çok ilgilendi :69:başımdan hiç ayrılmadı

bu sabah ağladım siniirmdeeennnn...
2 tane erkek kuzenımle kavga ettım aynı yaslardayız hemen hemen :47: haklıyken haksız duruma düştümmmmm ayyy aklıma geldideee sinirrrr oldum birden:23::57:

Bu sabah hem sinirimden sonrasında en yakın arkadaşıma şiirler eşiliğinde verdiğim doğum günü hediyesi sonrası aramızda geçen duysusal anlarda hem o hem ben :49:

Son düzenleme:
dün ağladım
iş yerinde başıma gelenlerden,kayınvalidemin dün gelip en ufak bişeyden dolayı surat yapıp küsmesinden,eşimin vücudunda birden bire çıkan kabarcıklar ve benim smear testi sonucum henüz belli değildi hepsi üsüste geldi ve zırıl zırıl ağladım.

ama çok şükür eşim düzeldi,benim test temiz çıktı,iş yeri umrumda bile değil çalışmıyorum artık 4 gündür
kayınvalideminde arada bi eser böyle:23:

şu an çok mutluyum allah bozmasın
en azından huzurluyum...

ben bugün ağladım :14::14::14: gündüz arka sokakların tekrar bölümleri oynuyor onu izliyordum pınar bayıldı dr a götürdüler hamile olduğu öğrenildi tüm ailesi ve sevenleri dışarda bekliyordu haberi alınca nasılda sevindiler bende hüngür hüngür ağladım :14::14::14:bende aileme bu sevinci yaşatabilmeyi çok isterdim

bu ara o kadar çok ağladım ki son bir buçuk aydır ağlıyorum ama artık ağlamayacağım yavv yeter beni doğuranda ana ve istesede bir daha doğuramaz yani kızlar artık kendime acıdım anama acıdım artık ağlamıyorum ama ne kadar sürer bilmiyorum belki bir ay belki bir hafta :78::59:

gecen gun yaprak dokumunden bi sahne izliyordum. orda hungur hhungur agladm :D

Dün gece...:31:
Annem gelmişti yanıma,öylesine konuşuyorduk...
Öyle bir anda akmaya başladı yaşlarım...:14:

dün..hıçkıra hıçkıra..katıla katıla..telefon sırılsıklam olasıya kadar.

Dün ağladım.Orta yaşlı bir amcaya istemeden bir söz söyledim adamın yüzündeki ifadeyi gördüm.Onun yanında ağlamadım ama sonra patavatsız dilim niye böyle diye ağladım..

dün sınavdan cıktıktan sonra agladım:66: hem ooh be kurtuldum die hemde hiç bekledigim gibi gecmedigi için

5 dakika önce..
yaşadığım hayal kırıklığına ağladım, ağlıyorum.. :14:

ağlayamam ben.. en küçük yaşını bilirim acının birkez ağlarsam yenilirim, çizmiş olduğum güçlü profili bir anda alt üst olur...

Back
X