En son ne zaman ağladınız ?

anneler gününde ağladım sanırım tüm günü ağlayarak geçirdim

pazar günü anneler gününde tüm günü ağlıyarak geçirdim.Annemin mezarından çıktıktan sonra 5 yıldır hiç böyle bağıra bağıra söylenerek ağlamamıştım..

pazar günü ağladım çünkü herkes bebekleriyle gülüp eğlenirken ben bir evlat sahibi bile olamamanın acısını yaşadım.
allahım isteyen herkese anneliği nasip etsin inşallah:43:

ben de pazar günü aynı sebepten ağladım.allahım bir dahakinde ağlatmasın inşallah diye dua ettim

Benim göz pınarlarımın maşallahı var :) İstediğim heran herşeye ağlayabilecek nitelikteyim. En son sinirden ağlamıştım geçen hafta.

Annem sulugözlü tahire derdi bana :) Onların köyle bi tahire varmış herşeye ağlarmış. Canım sıkkın olduğunda şurdan kalk şuraya otur deseler bi kova dolusu gözyaşıyla ağlarım :1: :1:

iki gün önce doğun günümdü salı günü.o gün ağladım.eşim doğum günümü hatırlamadığı gibi işten gelir gelmez kapıda saçma sapan birşey için bana bağırdığında gözyaşlarımı tutamadım:(

Gözyaşıyla vücuttaki zehirli toksinleri dışarı atarız ve farketmişsinizdir ağlayınca rahatlar ve gevşeriz.. Ağlayamadığım zamanlarda hüzünlü bir film izlerim sırf ağlamak için.. Zehir insanı öldürür.. Çokça demişizdir ağlayan birini gördüğümüzde 'ağlama' diye. Aslında bu bi iyilik değil kötülük oluyor ağlayan kişiye ağlama zehir içinde kalsın öl der gibi :(
sorunun cvbına gelince daha dün ağladım.. oh mis tertemizim :1:

en son izlediğim "kaplumbağalar da uçar" filminde ağladım. aslında çok duygusal değildi ama.. herkese tavsiye ederim.:43:

gece ağladım. şaka gibiydi olanlar. evimizin tavanının çökmesi....
hala inanamıyorum:50:

Bir saat olmamışttır ağlayalı Allah'ım nasıl geçecek bu 15 ay sabır ver

nişanlımın yannda hüngüe hüngür ağladım aslnda pek ağlayan biri deilimdir ancak düğüümme 15 gün kala böyle herşeye zırlyan biri oldum ya:(((:17::17:

Akşam, film izlerken. Bambi de bile ağlamış bir insanım, normaldi yani. Sonradan kendime gülüyorum ama duygu patlamalarımı engelleyemiyorum, ne yapayım? :3:

Akşam, film izlerken. Bambi de bile ağlamış bir insanım, normaldi yani. Sonradan kendime gülüyorum ama duygu patlamalarımı engelleyemiyorum, ne yapayım? :3:

kadınların fıtratında vardır bu duygu değişikliği patlamalar bnce normal ağalamk ıstedm zaman aglarm gulmek ıstedgm zaman herkesten cok gulerm :1:

Back
X