En son ne zaman ağladınız ?

Ağlamayı seviyorum zamanı vakti yoktur bende ağlayarak deşarz olup rahatlıyorum.

1 hafta önce agladim.. :59:duygusalligim tuttu, durduk yere agladim..görende bisi oldu sanacak :93:

bende agladim hemde daha bugün... sebebimi? birikinti.. birikiyo birikiyo sonra lüzumsuz seylere patliyorum yaaa.. offf hic sebep yokken bile aglayabiliyorum...mesela ev isi misafir cok yordu beni ben niye yoruldum diye zoruma gitti agladim... biraz manyakmiyim nee.. ama napim. birikiyo alakasiz bi zamanda patliyo... offf.... sonrada gözüm yaniyo basim agriyo.. hic sevmiyorum bu huyumu.... yine bana oluyo olan....

aynennn :32: bende bazen normal olmadigimi düsünüyorum :52:

bugünn ağladım.:59: Allahım nolur duy beni o da ağlasın üzülsün:43:

bu sabah ağladım. tv yi açtım müge anlı karşımda öldürülen fıratın vurdum duymaz annesi ve telde akrabaları. bir çocuk bu kadar kolay nasıl harcanır. ah allahım sen koru meleklerimizi... o çocuğu düşünüp düşünüp ağladım.en sonunda ablama gittim kahve içmeye az önce geldim sustum ama heran karşıma çıksın gene aynı şiddetle ağlarım heralde içim çok sıkıldı çok üzüldüm çok anlatamam:43::43::43::43::43::43::43:

dün bırını uzdugugum ıcın agladım napıyım benı mecbur bıraktı:59:

Dün gece 1 kadın 1 erkeği izliyordum ki bebeklerini kaybettiler, ikisi de büyük bi şok yaşadı... iki güleyim azıcık içim açılsın diye seyrettiğim programda benim musluklar bi açıldı bi açıldı görmeyin gitsin.

bende en son dün agladim... desarj olmak icin agliyorum bende.. arada oluyo böyle gözümden inen yaslara engel olamiyorum iste... sonra basim agriyo gözlerim yaniyor kendimi yipratiyorum ama yinede iyi geliyor sanki aglamak icimi dökemedigim icin icimi anca böyle bosaltiyorum sanki...

Her gece olduğu gibii .Yine dün gece :(. Malesef hıçkırıklarımı yanlız ben ve Allahım duyuyor başka kimse bilmiyor.. Sadece gözlerin neden kızarmış diye soruyorlar bende bilgisayara çok bakmaktan diyorum.. Oy oy Ben hayatım boyunca hiç bu kadar çok ağladığımı acı çektiğimi hatırlamıyorum..2008 ve sonrasında üst üste o kadar kötü şey yaşadım ki... 2000 li yıllar acı lı yıllar demek en güzeli olacak.. lise sonuna kadar meğer ne kadar mutluymuşum herşey ne kadar tatlıymış...
Hastalıklar , ölümler, kavgalar , ayrılıklar ne kadar çok acı şeyler geçmiş şu 11 sene içinde...
Aklımda sadece hüzünlü yıllar var ...
Mutluluklar sadece o an mutlu etmiş malesef sonu hüzünlü olunca onlarda aklımda kalmamış..

şimdi :43:

Beni seni varlığınla ben seni yokluğunla,
Ben seni her durumda sevmişim..
Sen bunu görmesen de hakkını vermesen de,
Ben senin kollarını vatan bilmiştim............3: hala ağlıyorum..Şarkı dokundu da...

Son düzenleme:
uzun zamandır ağlıyamıyorum, gözyaşlarımı içime akıtıyorum sanırım...

2 gün önce ağladım...
teyzemi kaybettim geçen sene..
ölüm yıldönümüydü...
çok ağladım...ağlamayı sevmiyorum..
beter ağlarım hiç susamam

:50::50::50:

Back
X