En son ne zaman ağladınız ?

bu sabah ağladım. tv yi açtım müge anlı karşımda öldürülen fıratın vurdum duymaz annesi ve telde akrabaları. bir çocuk bu kadar kolay nasıl harcanır. ah allahım sen koru meleklerimizi... o çocuğu düşünüp düşünüp ağladım.en sonunda ablama gittim kahve içmeye az önce geldim sustum ama heran karşıma çıksın gene aynı şiddetle ağlarım heralde içim çok sıkıldı çok üzüldüm çok anlatamam:43::43::43::43::43::43::43:
guzelim o tur programlari seyredersen daha çok aglarsin.. kendini niye kasiyorsun, ne$eli komik gulunç $eyler seyret, yuzun hep gulsun, daima mutlu ol.. dunyada o kadar kotu olaylar oluyorki, Allah'im hakkimizda her$eyin hayirlisini versin. $ukur halimize. bu arada ben en son agliyali 2 ay oldu :27:

sabah facebookta gördüğüm bir videoya ağladım. 3 kendini bilmez psikopat köpeği bağlamışlar odunlarla dövüyorlar. o köpeğin ağlaması içime oturdu bütün gün kulağımdaydı. ben kendi köpeğim hariç 3 tane sokak köpeğine ve 4 tane kediye bakıyorum. hergün taslarına sularını koyuyorum yemeklerini veriyorum. evime almıyorum ama aç kalmalarına üşümelerine müsade etmiyorum koruyorum onları. ama kimileri de o sevimlileri döve döve öldürüyo. dayanamıyorum yapılanlara ah allahım ne zaman insanlar insan olmayı öğrenecek içim yanıyo kahroluyorum:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

şimdi hala ağlıyorum...
oysa ben söz vermiştim anneme hiç ağlamayacaktım.
forumlarda dolaşırken anneye yazılan bir yazıyı okudum ve dayanamadım...
bağışla fikriye sultan tutamadım sözümü, yokluğun çok acı...

son 3-4 gündür anlamsız yere ağlıyorum.. içimde bir sıkıntı var.. uff sevmiyorum bu huzursuz halimi..

1 saat once..benim gozyaslarimin ne zaman inecegini artik ben bile kestiremez oldum.guclu durmak ne kadar zormus....

Süs köpeğimize çocuklar taş atmış kızımla 2 gün ağladık sol bacağının üstüne basamıyordu kırık mı diye çok korktuk değil miş ancak 1 ay sonra düzelir dedi veteriner

şu an :43:
ayakda durmak yılmamaya çalışmak herkesi mutluluk oyunu oynamak çok zormuş :59:
kaderime ağlıyorum galiba çok mu sitemkarım bilmiyorum isyan asla etmiyorum ama bazen kaldıramayacağımı düşünüyorum :43:

bugün hep ağladım yarım saat oldu susalı :43:

sanırım 2 gece önce ağladım yatağımda:59:
net bir sebep yok içimde biriktirdiklerim ağlattı beni
bu aralar kötü bir ruh halim var çok alınganım herşeyi kafama takar oldum:5:

2 gün önce ağladım akraba ziyaretine gitmiştik benden sonra evlenenler vardı ortamda hepsinin kucağında birer çocukları var mahşallah çokta tatlılar Allah uzun ömürler versin kıskanmak değil ama içim cız ediyor onları görünce hepsinin çocuğunuda sevdim ama eve gelince kafamı yastığa koyar koymaz dayanamayıp ağladım tüm gün kendimi tutmuşum içime atmışım :59::59::59:

2 gün önce ağladım akraba ziyaretine gitmiştik benden sonra evlenenler vardı ortamda hepsinin kucağında birer çocukları var mahşallah çokta tatlılar allah uzun ömürler versin kıskanmak değil ama içim cız ediyor onları görünce hepsinin çocuğunuda sevdim ama eve gelince kafamı yastığa koyar koymaz dayanamayıp ağladım tüm gün kendimi tutmuşum içime atmışım :59::59::59:

Rabbim sizin ve sizin gibi evlat isteyenlerin yardımcısı olsun...üzülmeyin herşeyin zamanı var...

Son düzenleme:
Dün gece ! Eşim saolsun en hassas noktamda anlayışsızlığıyla mükemmel 2 gün yaşattı !!

çocuğum olmadıüının yüzüme vurulmasından dolayı pazar gününden beri ağlıyorum
şu anda dahil.

pazar günü ağladım çünkü herkes bebekleriyle gülüp eğlenirken ben bir evlat sahibi bile olamamanın acısını yaşadım.
allahım isteyen herkese anneliği nasip etsin inşallah:43:

Back
X