En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Oyunn, The Game
gerçekten müthiş bir film
defalarca izlemişimdir.
Micheal Douglas ve Sean Penn var,
kaçmaz

Bana gizemli gelen, filmde anlamadığım olayların olmasıydı..Davetsizi izledim ama sevmedim bilmiyorumkismileZindan adasına bakıcam teşekkür ederim..Niye sevmedin ki ya ne güzel 6,his gibiydi benneyaptımki

Ben de filmi izleyememiştim en büyük nedeni ise arkadaşımın o filmi daha önceden izlemiş olup "aynı 6. his gibi ne güzel sen seversin" demesi idi:D zira o andan sonra filmi izlemeden sonunu tahmin etmek bir hayli kolaylaşıyor, bu durumda izlemeye de gerek kalmıyor. Zindan Adasını kesinlikle tavsiye ederim ben de.

Bana gizemli gelen, filmde anlamadığım olayların olmasıydı..Davetsizi izledim ama sevmedim bilmiyorumkismileZindan adasına bakıcam teşekkür ederim..Niye sevmedin ki ya ne güzel 6,his gibiydi benneyaptımki

canim afisinden tanidim filmi bende izlemek istiorumm ama su sira tv isgal edilmis durumda hic biseyi isteidigm gibi izleyemiorum malesef patlicam ama idare ediorumm

Buradan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Up ı izledim, çook keyifli ve izlenmesi gereken bir film. Tarafımdan tavsiye edilir :).

Ben de filmi izleyememiştim en büyük nedeni ise arkadaşımın o filmi daha önceden izlemiş olup "aynı 6. his gibi ne güzel sen seversin" demesi idi:D zira o andan sonra filmi izlemeden sonunu tahmin etmek bir hayli kolaylaşıyor, bu durumda izlemeye de gerek kalmıyor. Zindan Adasını kesinlikle tavsiye ederim ben de.

Filmin sonunu izlerken de tahmin edebiliyorsun düşünürsen :ecrin_bebek: Ben düşünmeden izledim sempatiksalakcinni

ya ben o fiilmi ççok büyük beklentiyle izlemiştim anne heathaway ede bi türlü sevemiyorum ordaki adam da bana çok laubali yılışık gelmişti hoşlaşmadım bi türllü o filmden bende davetsize bayılmıştım

ilgini çekebilecek filmler

oldboy
23
çaylak (al pacino)
prestij
oyun (çook eski bir filmdi sanırım michael dougles oynuyordu amaa çoook baba film muhakkak izle)

23 acaba 23 numara mı? Jim carrey'nin?? Eğer o ise izledim ve çok sevmiştim yerimseniben Prestijde mükemmeldi..
Oyun ve çaylak konuları dikkatimi çekti en yakın zamanda izleyeceğim a.s.

En son "SHUTTER ISLAND" - Zindan Adası'na gittim....
Psikolojik-gerilim sevenler kaçırmasın, film gayet güzeldi....Hala vizyonda, film içeriğini yazmayacam elbette :)

Bu arada filmin ilk sahnelerinde (kesinlikle spoiler değil, filmde hiç önemi olmayan bir sahne) mezarlığın yanından geçerlerken mezarlıkta bir yazı dikkatimi çekti:
"Remember us, for we too have lived, loved, and laughed"...yani türkçesi şöyle bişey oluyor "Bizi hatırlayın. Çünkü biz de bir zamanlar yaşadık, sevdik ve güldük"...

çok hoşuma gitti o yazı...

Son düzenleme:
Eyvah Eyvah

Çok eğlenceli bir filmdi öncelikle. Ata Demireri tebrik ediyorum espirileri tüketmemiş herşyi tadında bırakmış (devam filmi düşndüğü için sanırım) devamı gelmesini çok isterim çok iyi olacağını düşünüyorum Ata bu şekilde Ege şivesini tüketmeden giderse çok başarılı olur .

P_EyvahEyvah970_.jpg

Filmin sonunu izlerken de tahmin edebiliyorsun düşünürsen :ecrin_bebek: Ben düşünmeden izledim sempatiksalakcinni

23 acaba 23 numara mı? Jim carrey'nin?? Eğer o ise izledim ve çok sevmiştim yerimseniben Prestijde mükemmeldi..
Oyun ve çaylak konuları dikkatimi çekti en yakın zamanda izleyeceğim a.s.

oyun mükemmel bir film kesinlikle izle bende bidaha izleyeyim bari çok eskiden izlemiştim

Eyvah Eyvah

Çok eğlenceli bir filmdi öncelikle. Ata Demireri tebrik ediyorum espirileri tüketmemiş herşyi tadında bırakmış (devam filmi düşndüğü için sanırım) devamı gelmesini çok isterim çok iyi olacağını düşünüyorum Ata bu şekilde Ege şivesini tüketmeden giderse çok başarılı olur .

P_EyvahEyvah970_.jpg

aynı şekilde düşünüyorum çok hoş ve sıcak bir film olmuş o şivesi varya ne kadar tatlıydı
küfürsüz komedi filmide gayet basarılı olabilirmiş değilmi

Son düzenleme:
Eyvah Eyvah

P_EyvahEyvah970_.jpg

Kesinlikle devamının gelecegini dusunuyorum çünkü daha kızı isteyemediler =) mutlaka 2 side gelecektir

evet ucuz roman izlemekte geç kaldığım bir filmdi
konu yok hikaye yok bi kaç kişinin hayatlarının kesişmesi o kadar müthiş bir kurgu ve oyunculukla anlatılmışki hele samuel jackson ın replikleri diyaloglar çok hoştu ama herkes quantin tarantinonun (yanlış yazdıysam kusura bakmayın) filmlerini beğenmez bol diyalog ve bol kanlı filmleri seviyorsanız izleyin derim
5517.jpg

evet ucuz roman izlemekte geç kaldığım bir filmdi
konu yok hikaye yok bi kaç kişinin hayatlarının kesişmesi o kadar müthiş bir kurgu ve oyunculukla anlatılmışki hele samuel jackson ın replikleri diyaloglar çok hoştu ama herkes quantin tarantinonun (yanlış yazdıysam kusura bakmayın) filmlerini beğenmez bol diyalog ve bol kanlı filmleri seviyorsanız izleyin derim
5517.jpg

Herkesin izlemesi gereken bir film, Tarantinonun en iyilerinden .

Back
X