En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

TbZim bunlar benim tavsiyelerm mi sana , bu aralar güzel filmler izliyorsun :1hug:

Harddiskimin %90'ı senin önerdiğin filmlerle dolu :) olsun o kadar

son olarak

Transamerica

eğlenceli ve çok ilginç bir filmdi. Ayrıca Felicity Huffman'a olan hayranlığım bu filmdeki rolü ile daha da arttı :)

ben en son " Alice in wonderland" e gittim bence hayal gücü ustası Tim burton yine sınırlarını zorlamış .. ben çok beğendim. ama Tim burtonın tarzını bilmeyen ve ya sevmeyenler kesinlikle film hakkında yanılıyorlar...ben gerçek bir hayal gücü görmek isteyen herkese tavsiye ederim :D

ben bi film arıyorum ama adını bilemiyorum arkadaslar yaaa
sadece afişi var aklımda böyle
ay üzerinde erkek ve kadın bisiklet üzerindeler afiş bu kaydirigubbakcemile3

Harddiskimin %90'ı senin önerdiğin filmlerle dolu :) olsun o kadar
son olarak
Transamerica
eğlenceli ve çok ilginç bir filmdi. Ayrıca Felicity Huffman'a olan hayranlığım bu filmdeki rolü ile daha da arttı :)

Transamerica yı bende çok seviyorum . çok eğlenceli bir film :) Felicity Huffman hakkındaki düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum, çok iyi bir performans sergilemiş.

Bende en son Cold Souls izledim

Çok ilginç ve orjinal bir konusu olmasına karşın film çok renksizti . Sanırım içine ruslar girdiği içinde epey soğuktu :) sonuç olarak ortalama bir film fakat bu konuda dram-komedi değilde güzel bir absürd komedi çekilirdi fikrimce

cold_souls_poster.jpg

Hayvan Mezarlıgını cok begenmistim. Issız Adam'da çok güzeldi gerçekten
En son izledigim filmde Romantik Komedi dün gittim gittigime de degdi cok güzel bi filmdi :)

dün izledim ve çok hoşuma gitti... karakterlerde kendimden ve en yakın arkadaşlarımdan parçalar görünce acayip hoşuma gitti... Türk filmi olarak da bence başarılıydı...

1923.jpg

en son EŞREF PAŞALILAR filmine gittim
hoş çok güzel mesajları olan ailecek seyredilebilecek bir film
unuttuğumuz bazı değerleri hatırlatıyor herşey dozunda verilmiş

Alice in Wonderland...izlerken sıkılmadım ama izledikten sonra aklımda hiç kalmadığını farkettim, Tim Burton'dan çok daha iyisini umuyordum, bence olmamış...

valla recep ivedik 3 gitmiycektimde eşimi kıramadım her defasında yok diyodum bu sefer gittim ama neyseki çok güldüm yaa komik bir film izlememe değdi..bayanssulusmile

ben en son PRECIOUS adlı filmi izledim. güzeldi ben beğendim. ayrıca oscarda en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü aldıgını da ekleyeyim.

Monty Python and the Holy Grail

Pek sevemedim , espriler sanki zorlama olmuş yada benim komedi anlayışıma hitap etmedi , nitekim ilk 55 dakikasından sonra kapattım.

monty_python_and_the_holy_grail_ver1.jpg

Enduring Love

Etkileyici bir açılış yapan film sonrasında zorlama gitti, vasatında altında , saçmalığın en üst safhasında. Hiç ama hiç sevmedim.

985874.jpg

The Boondock Saints

ızlediğim son iki filmden sonra bu film ilaç gibi geldi. Çok eğlenceli ve komikti. Karakterler çok ilgi çekici güzel bir kara-komedi. Umarım devam filmide en az bu film kadar başarılı olmuştur, en kısa zamanda izleyeceğim.

boondock_saints.jpg

bugun izledm öyle aman aman kahkaha atmıyorsunuz ama küfür olmadanda hoş bir komedi filmi olabileceğini göstermiş sıcak bir senaryo hoş trakyalı şivesi ve süper oyunculuklr.. ben çok beğendim sizde pişman olmazsınız eminim
5074.jpg

Back
X