• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

"Moulin Rouge" ( Kırmızı Değirmen)

Moulin Rouge isimli bir gece klubünde yaşananları konu alan, hırs, şöhret, şatafatlı bir hayatla aşkı karşı karşıya getiren kabare gibi müzikal bir film.

Müzikal sevenlerin kaçırmaması gerekir.

bende izlemistimmm guzeldi gercekten

recep ivedik 3zemuszemus 2daha guzeldi ama buda izlenip eglenmeye deger

bulduğum torrent linki çalışmıyor canım malesef, bulamadım mafoldumben

hadi ya tucem rapidden indirsene istersen sana bulup link atarım...

ay ağla ağla içim çıktı çook güzeldi çok üzüldüm muhakkak izleyin babasının tecavüzüne uğrayıp ondan 2 tane çocuk doğuran annesinin psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kalan 16 yasında okuma yazma bilmeyen yinede hayata tutunmaya çalışan precious un hikayesi

izlerken gözyaslarınızı tutamayacak ve hayatınıza şükrediceksiniz

izleme listeme aldım cnm yerimseniben

hadi ya tucem rapidden indirsene istersen sana bulup link atarım...

izleme listeme aldım cnm yerimseniben

tatlım free user olduğum için rapid pratik olmuyor, ama torrent listemde film, kimse paylaşmamış ya, inmiyor :a015:

dün akşam ecinnilimin tavsiyesiyle blow diye bir film izledim, johnny depp'in bu kadar muhteşem performans sergilediği bir filmi nasıl atlamışım diye üzüldüm durdum izlerken, tavsiye olunur aklinialirimsmile

B00003CXWV.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

soysuzlar çetesi 'ni izledim (.inglorious basterds) her dakıkasından zevk aldım ...hiç tereddütsüz izleyin derim arkadaşlar ...
Christoph Waltz burdaki oyunculuğuyla filmin parlayan yıldızı olmuş...Brad Pitt için izlerim diyenler ...film bitince aklınızda kalan karakter o değil christoph olur derim ben....
ben ne dersem diyim ne önemi var zaten adama en iyi yardımcı aktör oscarını vermişler bile...
açılış sahnesinde çıt çıkarmadan dikkat edin...ilk sahneden yerime mıhlandım ...terledim gerildim ....
bir de bu adamın filmde ingilizce almanca italyanca ve fransızcayı konuştugunu gorunce baska turlu hayran oldum ...ve utandım :((( bız hala turkıye de anadılımızın yanına 1 dıl daha ekleyebılmek ıcın en az 6 sene boşa kurek sallayan bır mılletın evlatlarıyız
bır kez ızlemekle kalmam tekrar ızlerım ... ama sunu da eklıyım ....tarıhın gerceklerıyle aynı dogrultuda gıtmıyor ...adolf hıtler olduruluyor ...

soysuzlar çetesi 'ni izledim (.inglorious basterds) her dakıkasından zevk aldım ...hiç tereddütsüz izleyin derim arkadaşlar ...
Christoph Waltz burdaki oyunculuğuyla filmin parlayan yıldızı olmuş...Brad Pitt için izlerim diyenler ...film bitince aklınızda kalan karakter o değil christoph olur derim ben....
ben ne dersem diyim ne önemi var zaten adama en iyi yardımcı aktör oscarını vermişler bile...
açılış sahnesinde çıt çıkarmadan dikkat edin...ilk sahneden yerime mıhlandım ...terledim gerildim ....
bir de bu adamın filmde ingilizce almanca italyanca ve fransızcayı konuştugunu gorunce baska turlu hayran oldum ...ve utandım :((( bız hala turkıye de anadılımızın yanına 1 dıl daha ekleyebılmek ıcın en az 6 sene boşa kurek sallayan bır mılletın evlatlarıyız
bır kez ızlemekle kalmam tekrar ızlerım ... ama sunu da eklıyım ....tarıhın gerceklerıyle aynı dogrultuda gıtmıyor ...adolf hıtler olduruluyor ...

Geçen gece soysuzlar çetesini bende izledim. Söylediklerine katılıyorum mthiş bir filmdi Christoph Waltz oyunculuğu ,konuştuğu dillere vucut dilinide eklemesi tartışmasız mükemmeldi.
ama ama ama sonunu spoiler vermeden söylemişsin izlemeyen arkadaşlar kızabilir...

410px-inglourious-basterds-poster.jpg

Coraline

Tim Burton'un filmlerini hatırlattı bana çok çok güzeldi . çizimler gothic anlatımı ve hikayesi içine alıyor sizi ilk başladığı dakikadan itibaren heleki animasyon seviyorsanız bu filmi kaçırmayın derim.

CoralinePoster.jpg

Coraline

Tim Burton'un filmlerini hatırlattı bana çok çok güzeldi . çizimler gothic anlatımı ve hikayesi içine alıyor sizi ilk başladığı dakikadan itibaren heleki animasyon seviyorsanız bu filmi kaçırmayın derim.

CoralinePoster.jpg

3d izlemiştim, çok ürkütücü geldi bana, tim burton'u andırıyordu kesinlikle ama bu filme öcü kaçmıştı eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

evet ürkütücü bir film ama o kadarda değil yahu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

az önce kanalizasyon'u izledim, sinemada izlemediğim için çok memnunum, gerçekten eleştiri yapacağım diye suyunu çıkarmış, giderek kalitesi düşen bir film olmuş, çok zor dayandım, yine de izlemiş oldum, bu arada okan bayülgen'i oyuncu olarak gerçekten beğenirim, bu rolde onu da hiç sevemedim alsanaalsanasmile izlemeyen varsa devam etsin -tatlicadiarzu-

kanalizasyon0.jpg

Son düzenleme:

Çok keyifli, sürükleyici, gizem dolu bir film. Alfred Hitchcock'un en iyi filmlerinden biri. Sinema sitelerinde aldığı puan da bir hayli yüksektir, hakkını veriyor doğrusu.

güzel bi filmdi sıkılmadan izledim :asigim:
Baska-Dilde-Ask-18-Aralik-ta-1.jpg

bu nası bi film anlamadım izledim ne oluyor ya diye bitirdim
ne bu konu yok senaryo bi tuhaf ama etkileyici
ohaoldumsmile

ACIKAP1260556712.jpg

buda tipik holivud gençlik filmi izleyiciye kattıgı bişey yok
sıkılıyorsanız izleyin derim
:kahve:
the-house-bunny2.jpg

harika bi film :asigim:
the-ugly-truth--film----wikipedia--the-free-encycl-lrg.png

sandra bullock oyunculugu cok iyiydi cok eglenceli güzel bi film :asigim:

AwOZGc.jpg

yine sandra bullock harikaydı cok güzel bi film buda izleyin derim :asigim:
proposal.jpg

AŞK TARıFı gercekten keyifli bi filmdi izlediğime cok memnunum :asigim:
ask-tarifi.jpg

alice ın wonderland ' ı izledim dün akşam...malesef üç boyutlu değildi ve türkçe dublajlıydı...
tim burton tarzını gene yansıtmış...ve johny deep her zamanki gibi makyajıyla,kostüm ve rolüyle
çok iyiydi...birde kızıl kraliçeye bayıldım süper gıcık bir rol ama çok başarılıydı kaydirigubbakcemile3
ama genede aylardır beklediğim bu filmden pek memnun kalmadım.boshayallersmile

ugly truth çok güzel filmdi,izledikten sonra bir yerde buldum bu filmi hemen bilg aldım,arada yine izlerim diye :lepi:
zindan adasını izledim,başlangıcı güzeldi,sonlara doğru açıklamalar başlayınca,filmin öteki yüzü görünüyor
böyle filmleri sevmiyorum ohaoldumsmile
eyvah eyvah çok komikmiş,küfürde yokmuş sanırım,onuda izlemek istiyorum inş

Back