pardonnnnnnnn :))))
yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardonnnnnnnn :))))
"Moulin Rouge" ( Kırmızı Değirmen)
Moulin Rouge isimli bir gece klubünde yaşananları konu alan, hırs, şöhret, şatafatlı bir hayatla aşkı karşı karşıya getiren kabare gibi müzikal bir film.
Müzikal sevenlerin kaçırmaması gerekir.
bulduğum torrent linki çalışmıyor canım malesef, bulamadım mafoldumben
ay ağla ağla içim çıktı çook güzeldi çok üzüldüm muhakkak izleyin babasının tecavüzüne uğrayıp ondan 2 tane çocuk doğuran annesinin psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kalan 16 yasında okuma yazma bilmeyen yinede hayata tutunmaya çalışan precious un hikayesi
izlerken gözyaslarınızı tutamayacak ve hayatınıza şükrediceksiniz
izleme listeme aldım cnm yerimseniben
hadi ya tucem rapidden indirsene istersen sana bulup link atarım...
izleme listeme aldım cnm yerimseniben
soysuzlar çetesi 'ni izledim (.inglorious basterds) her dakıkasından zevk aldım ...hiç tereddütsüz izleyin derim arkadaşlar ...
Christoph Waltz burdaki oyunculuğuyla filmin parlayan yıldızı olmuş...Brad Pitt için izlerim diyenler ...film bitince aklınızda kalan karakter o değil christoph olur derim ben....
ben ne dersem diyim ne önemi var zaten adama en iyi yardımcı aktör oscarını vermişler bile...
açılış sahnesinde çıt çıkarmadan dikkat edin...ilk sahneden yerime mıhlandım ...terledim gerildim ....
bir de bu adamın filmde ingilizce almanca italyanca ve fransızcayı konuştugunu gorunce baska turlu hayran oldum ...ve utandım (( bız hala turkıye de anadılımızın yanına 1 dıl daha ekleyebılmek ıcın en az 6 sene boşa kurek sallayan bır mılletın evlatlarıyız
bır kez ızlemekle kalmam tekrar ızlerım ... ama sunu da eklıyım ....tarıhın gerceklerıyle aynı dogrultuda gıtmıyor ...adolf hıtler olduruluyor ...
Coraline
Tim Burton'un filmlerini hatırlattı bana çok çok güzeldi . çizimler gothic anlatımı ve hikayesi içine alıyor sizi ilk başladığı dakikadan itibaren heleki animasyon seviyorsanız bu filmi kaçırmayın derim.
3d izlemiştim, çok ürkütücü geldi bana, tim burton'u andırıyordu kesinlikle ama bu filme öcü kaçmıştı eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
evet ürkütücü bir film ama o kadarda değil yahu kaydirigubbakcemile3