• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

the lovely bones- cennetimden bakarken
film güzeldi tavsiye ederim,oldukça heyecanlıydı

eşrefpaşalılar bir de- küfürsüz,seviseyiz espriler yoktu,
ben gittiğimde hep bayanlar vardı,bayanlar matinesi gibi olmuştu kaydirigubbakcemile3

Dün 2012yi izledim..Gece o sahneler aklımdan çıkmadı bilmiyorumkismileFilmin yorumları yanlış yapılmış bence..Hep konuşmayla geçiyor, sıkıcı diyenler nasıl izlemiş bilmiyorum ama her sahnesi hareketliydi, tavsiye ederim.
Cennetimden bakarken filmini ben de çok merak ediyorum boshayallersmile

Dersimiz Atatürk

Mecburiyetten gittim filme ,beklediğim gibi çok kötüydü. Hamdi Alkanın yaptığı işleri ztn hiç bir zaman beğenmedim bu filmdende bir beklenti içine girmemiştim bu yüzden ama bu kadarda kötü olmamalıydı. Çetin Tekindor bile oyunculuğuyla kurtaramamış hatta filmde sırıtmış, oyunculuk ,bağlantılar herşey en alt seviyede. Özellikle ilk yarısı çok sıkıcıydı , film izleyene hiç birşey katmıyor senelerdir bildiğimiz şeyleri kötü bir uslupla bize veriyor. Çocuklar için öğretici amaçlı yapılmış ama malesefki hiç bir çocuk bu filmde sıkılmadan duramaz en az tarih derslerinde uyukladığı kadar uyuklayacaktır ki... Kimseye tavsiye etmiyorum.

dersimiz-ataturk-2.jpg

Boondock II : All Saints Day

Devam filmi olduğu için iyi olur gibi bir beklentim yoktu . İzlemiş olmak için izledim ve gördüm ki hakikatten olmamış. Heleki ilk filmle bağlantılar ve tekrarlar oldukça vasattı.

the-boondock-saints-ii-all-saints-day.jpg

Welcome To Dongmakgol

Müthiş , mükemmel ... Söylenecek fazla söz yok bu film için . Mutlaka herkesin izlemesi gerek diye düşünüyorum . Başucu filmim oldu :)

welcome_20to_20dongmakgol_201.jpg

ivediğe gittim ama 1 ve 2 nin yerini tutmadı hiiçç tavsiye etmiyrm gzl diildi keşke başka bir filme gitseydim :(

filmm izlemeyii cokk ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama izleyemiorummmm kismetse bi on gun sonra insalla

"Moulin Rouge" ( Kırmızı Değirmen)

Moulin Rouge isimli bir gece klubünde yaşananları konu alan, hırs, şöhret, şatafatlı bir hayatla aşkı karşı karşıya getiren kabare gibi müzikal bir film.

Müzikal sevenlerin kaçırmaması gerekir.

"Moulin Rouge" ( Kırmızı Değirmen)

Moulin Rouge isimli bir gece klubünde yaşananları konu alan, hırs, şöhret, şatafatlı bir hayatla aşkı karşı karşıya getiren kabare gibi müzikal bir film.

Müzikal sevenlerin kaçırmaması gerekir.

kırmızı değirmen türkçesi ben çok beğenmiştim nicole kidman çok tatlıydı orda

4515.jpg

ay ağla ağla içim çıktı çook güzeldi çok üzüldüm muhakkak izleyin babasının tecavüzüne uğrayıp ondan 2 tane çocuk doğuran annesinin psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kalan 16 yasında okuma yazma bilmeyen yinede hayata tutunmaya çalışan precious un hikayesi

izlerken gözyaslarınızı tutamayacak ve hayatınıza şükrediceksiniz

4515.jpg

ay ağla ağla içim çıktı çook güzeldi çok üzüldüm muhakkak izleyin babasının tecavüzüne uğrayıp ondan 2 tane çocuk doğuran annesinin psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kalan 16 yasında okuma yazma bilmeyen yinede hayata tutunmaya çalışan precious un hikayesi

izlerken gözyaslarınızı tutamayacak ve hayatınıza şükrediceksiniz

oww mutlaka izleyecğim geçenlerde kardeşim izlerken görmüştüm

Back