En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Alis Harikalar Diyarında....
Ben Tim Burton'a bayılıyorummm! Onun gotik-romantik tarzı benim çok hoşuma gidiyor, hemen hemen tüm filmlerini izledim, her ne kadar bu favorim olmasa da bu filmde yarattığı atmosfer hoşuma gitti, onun vizyonu ile Harikalar Diyarı karanlık ve gotik bir atmosfer olmuş....Çocukluğumuzda izlediğimiz "Alis harikalar diyarında"ki renkli cıvıl cıvıl ortam bu filmde kesinlikle yok...
Ben genel anlamda filmi beğendim ama Tim Burton'ın çok daha güzel filmleri var bence...

Bir de küçük not: film bence çok küçük çocuklar için çok uygun olmayabilir, sinemada yanımızda küçük bir çocuk vardı annesi ile gelmiş, yazık garibim nasıl korktu sürekli "anne ben korkuyorum" deyip durdu...
sonra dayanamayıp gittiler film bitmeden...

From Dusk Till Dawn

Tarantinonun ilk izlediğim filmidir, uzun süre geçtiği için tazelemek için tekrardan izledim. Başları güzel sona doğru benlik bir film olmaktan çıksada kaçırılmaması gereken bir film diye düşünüyorum.

FromDuskTillDawn001.jpg

ışlerimimin yoğunluğu ve yaklaşan sınavım yüzünden bir türlü film izlemeye vakit bulamıyordum..
Sonunda bugün izledim..
Başka Dilde Aşk...
Gerçekten cok güzel bir filmdi..Herkese tavsiye ederim...

Haybeden Gerçek Üstü Aşk

Kesinlikle çok güzel , bol bol güldüm , çok kaliteli ve başarılı . Eğlenmek isteyen herkese tavsiye ederim...

haybedengercek.jpg

The Boondock Saints

İzlediğim son iki filmden sonra bu film ilaç gibi geldi. Çok eğlenceli ve komikti. Karakterler çok ilgi çekici güzel bir kara-komedi. Umarım devam filmide en az bu film kadar başarılı olmuştur, en kısa zamanda izleyeceğim.

boondock_saints.jpg

Bende bu filme bayılmıştım, hemen ikincisine başladım fakat 50. dakikada dayanamayıp kapattım. Sean Patrick Flanery'nin yerine oynayan adam buzdolabı hatta kalas gibi, olmamış malesef. Devamını getiricem işallah..

Bende bu filme bayılmıştım, hemen ikincisine başladım fakat 50. dakikada dayanamayıp kapattım. Sean Patrick Flanery'nin yerine oynayan adam buzdolabı hatta kalas gibi, olmamış malesef. Devamını getiricem işallah..

Hadi ya üzüldüm şimdi ama Sean Patrick ikinci filmdede gözüküyor tatlım ?

Das Cabinet des Dr. Caligari

Alman dışavurumculuk akımının sinemada en etkin kullanıldığı film 1920 yapımı. İlk korku filmlerinden biri olarak sinema tarihinde önem taşıyan filmin dekoru elle boyanmış, özel hazırlanmıştır. Birçok filme esin verdiğini de çok rahat görebilirsiniz.

yolcularafiszm.jpg

Ben çok beğendim, verdiği mesaj da çok anlamlıydı..Tam benim tarzım, ağır ve gizemli ilerleyip sonunda süpriz yapıyor boshayallersmile6.His ve Diğerleri (Nicole Kidman) tarzındaki filmler hoşunuza gidiyorsa, bu filmi de beğeneceksiniz.

izlemesi keyifli, ama o kadar da ödüllük bir film değildi bence...

evet haklısın, ben filmi syretmeden önce fragmanlardan bildiğimiz Sandra Bullock işte diye düşündüm, sonra tamam kötü değil dedim ama ne bileyim Helen Mirren da alabilirdi.
Sonuçta yıllarını adamış olmak da önemli bence

yolcularafiszm.jpg

Ben çok beğendim, verdiği mesaj da çok anlamlıydı..Tam benim tarzım, ağır ve gizemli ilerleyip sonunda süpriz yapıyor boshayallersmile6.His ve Diğerleri (Nicole Kidman) tarzındaki filmler hoşunuza gidiyorsa, bu filmi de beğeneceksiniz.

cnm ben bu filmi hiç beğenmemiştim bilmiyorum çok da gizemli gelmemişti sana zindan adasını ve davetsiz i tavsiyeederim eğer bu tarz filmlerden hoşlanıyorsan

dabbe 2 yi izleyen var mıııa.s

dabbe 2 sinemaya gidip paramı bosa harcadığım bir filmdi salondakilerin dakka bası gülmesine gıcık olmuştum oyunculuklar genel olarak çok yapaydı belli bir konu yoktu dabbe 1 den çok geri kalmış bir film
ayrıca çoğu kişi salondan filmin yarısında çıktı

en son zindan adasını izledim kitabınıda okumustum çok güzel bir film olmuş leonardo di caprio role çok yakışmış oyunculuklar da çok iyiydi kesinlikle izleyin

dabbe 2 yi izleyen var mıııa.s

Iyyyyyy ilk defa bi filme gittiğime bu kadar pişman olmuştum..İlk defa cebimden sinema için çıkan bi paraya acımıştım..Diyaloglar ne kötüydü..Hele bi sahnede kızın içine giriyo kötü yaratık babası diyo ki geçti kızımakannehiro anda salonun yarısı boşaldı herkes terketti gitti:roflol:

cnm ben bu filmi hiç beğenmemiştim bilmiyorum çok da gizemli gelmemişti sana zindan adasını ve davetsiz i tavsiyeederim eğer bu tarz filmlerden hoşlanıyorsan
Bana gizemli gelen, filmde anlamadığım olayların olmasıydı..Davetsizi izledim ama sevmedim bilmiyorumkismileZindan adasına bakıcam teşekkür ederim..Niye sevmedin ki ya ne güzel 6,his gibiydi benneyaptımki

Bana gizemli gelen, filmde anlamadığım olayların olmasıydı..Davetsizi izledim ama sevmedim bilmiyorumkismileZindan adasına bakıcam teşekkür ederim..Niye sevmedin ki ya ne güzel 6,his gibiydi benneyaptımki

ya ben o fiilmi ççok büyük beklentiyle izlemiştim anne heathaway ede bi türlü sevemiyorum ordaki adam da bana çok laubali yılışık gelmişti hoşlaşmadım bi türllü o filmden bende davetsize bayılmıştım

ilgini çekebilecek filmler

oldboy
23
çaylak (al pacino)
prestij
oyun (çook eski bir filmdi sanırım michael dougles oynuyordu amaa çoook baba film muhakkak izle)

Back
X