ikisini de izledim; özellikle requiem for a dream'i severim, bak onun yönetmeninin Pi filmini de severim çok a.s.
şimdi gaza geldim ve bir film tanıtayım dedim, arkadaşlar bu filmi izlemeyeniniz varsa çok büyük bir kayıp içinde bence kaydirigubbakcemile3 gerçekten çok sıkıldım bu alelade filmlerden, ben bir başyapıt izlemek istiyorum diyorsanız hemen edinin bu filmi, bu arada bir çizgi roman uyarlaması olduğunu da belirteyim :lepi:
durup durup seyrederim. o ses tonuda ne güzeldir ne gizemdir.
bak bide benzer senaryo 1984 filmi vardır romanıda filmide çok iyiydir.
Darren Aronofsky nin iki filmide çoklardan öte severim. heleki son filminden sonra( the wrestler) en sevdiğim yönetmen koltuğuna oturdu.:asigim:
tucem bu arada benim alacakaranlık kuzen össde türkiye birincisi oldu. dedim filmi yüz kez seyretmeseydi sınavdan prof olarak ayrılacaktı herhalde. alkisalkisalkis
şimdi gaza geldim ve bir film tanıtayım dedim, arkadaşlar bu filmi izlemeyeniniz varsa çok büyük bir kayıp içinde bence kaydirigubbakcemile3 gerçekten çok sıkıldım bu alelade filmlerden, ben bir başyapıt izlemek istiyorum diyorsanız hemen edinin bu filmi, bu arada bir çizgi roman uyarlaması olduğunu da belirteyim :lepi:
durup durup seyrederim. o ses tonuda ne güzeldir ne gizemdir.
bak bide benzer senaryo 1984 filmi vardır romanıda filmide çok iyiydir.
aynen ben de çok etkileniyorum V'den...1984'ün kitabı filmine göre çok çok başarılı bence, filmi çok zayıf kitabın yanında...
V FOR VENDETTA
Oyuncular
Natalie Portman (Evey) , Hugo Weaving (V/William Rookwood) , Stephen Rea (Finch) , Stephen Fry (Deitrich) , John Hurt (Adam Sutler) , Tim Pigott-Smith (Creedy) , Rupert Graves (Dominic) , Roger Allam (Lewis Prothero) , Ben Miles (Dascomb) , Sinead Cusack (Delia Surridge) , Natasha Wightman (Valerie)
Konu:
Tarihte olaylar farklı gelişmiş, yokedici bir savaş dünyanın yüzünü değiştirmiştir. Yüzyıllar boyu libarelleşmenin simgesi olan İngiltere artık uzun bir süreden beri, totaliter ve faşist bir şekilde yönetilmektedir.
Ne siyasi ne de kişisel özgürlüklerin olduğu bu ortamda aniden ortaya çıkan ve zaman zaman absürtlük derecesinde saçma terörist eylemlere kalkışan esrarengiz bir figür her şeyi değiştirecektir. Özgürlüğün anlamını bilmeyen genç bir kadını da...
ben baya merak ettim bu filmi yarın izliyim a.s
koro ölü ozanlar derneğine benziyor canım, şüphe daha farklı; bir de günahkar rahibeler var, konusu hem çok farklı hem de gerçek, bir bak istersen, yorumlarını bekliyorum a.s.
Tuçecim önerin için teşekkürler günahkar rahibeler gerçekten çok iyiydi çok etkilendim ne kadar acımasızca bir cezaydı, mutlu son olması ayrıca güzeldi, sanırım film gerçek olayları anlatıyor, bu arada yaşananlar iskoçya'da geçiyor galiba bu arada filmin en başında geçen müzik de çok güzeldi hani şu defle çalınıp söylenen, dediğim gibi film çok güzeldi tuçecim senden böyle güzel film önerileri bekliyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
V FOR VENDETTA
Oyuncular
Natalie Portman (Evey) , Hugo Weaving (V/William Rookwood) , Stephen Rea (Finch) , Stephen Fry (Deitrich) , John Hurt (Adam Sutler) , Tim Pigott-Smith (Creedy) , Rupert Graves (Dominic) , Roger Allam (Lewis Prothero) , Ben Miles (Dascomb) , Sinead Cusack (Delia Surridge) , Natasha Wightman (Valerie)
Konu:
Tarihte olaylar farklı gelişmiş, yokedici bir savaş dünyanın yüzünü değiştirmiştir. Yüzyıllar boyu libarelleşmenin simgesi olan İngiltere artık uzun bir süreden beri, totaliter ve faşist bir şekilde yönetilmektedir.
Ne siyasi ne de kişisel özgürlüklerin olduğu bu ortamda aniden ortaya çıkan ve zaman zaman absürtlük derecesinde saçma terörist eylemlere kalkışan esrarengiz bir figür her şeyi değiştirecektir. Özgürlüğün anlamını bilmeyen genç bir kadını da...
beğenmene çok sevindim canım Şeniz herbirinin hayatı başka başka yönlere gitti, ben çok etkilenmiştim; istersen dediğim gibi V for Vendetta'ya bak canım. biekaç sayfa önce de yazdım filmler ama bakmaya üşendim şimdi kaydirigubbakcemile3
gerçekten ben de çok seviyorum o filmi... o zaman Goya'nın Hayaletleri ya da Konuş Onunla'ya bakabilirsin, ama izlemediysen Konuş Onunla'yı tavsiye ederim gerçekten a.s.
evet herbirinin hayatı farklı yerlere gitti ama son bölümlere kadar büyük bir umutsuzluk vardı ordan kurtulamayacaklarına dair en azından o ela yerden uzaklaştılar, bide anlayamadığım bişey var öyle bir yerde insan dine yaklaşmak şöyle dursun tamamen uzaklaşır, ama bunlar son ana kadar katolik kalabiliyolar ilginçççççç
O kadar film varki kendime uzunca bir liste yapmam gerekecek nasıl bir arşivdir seninkisi ya günde kaç film izliyosun :1shok: :1shok: :1shok:
öğrenciliğim döneminde günde 2-3 film izliyordum neredeyse ama şu aralar haftada 1-2'ye düştü mafoldumben aslında senaryosu özgün, kült filmler peşindeyim ben; burda yazılan bazı korku, romantik komedi filmleri falan var, çoğunu bilmiyorum onların, bilsem de izlemiyorum doğrusu canım :1hug:
V FOR VENDETTA
Oyuncular
Konu:
Nedense ben pek beğenmedim V yi:umursamaz:
Tamamını izledim ama , başka birşeyler olacak diye bekledim hep nedensekafamçokkarıştı
Ya övdükleri kadar güzel bir film değil , bazı yerleri sıkıcıydı hatta:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?