En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Asında güzeldi ama hani başyapıt olacak değildi
Birde filmi izlemeden önce arakadaşım çok övmüştü
Bende hep farklı şeyler olacak diye beklediğimden
Biraz hüsrana uğradım:uhm:

:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
bek beklentisiz izlemiştim, sonra belli aralıklarla yine izledim gerçi kaydirigubbakcemile3

Messengers 2

gerilme ve korku öğesi o kadar aşırı değil ama konusu çok hoşuma gitti:jeyyar:

Asında güzeldi ama hani başyapıt olacak değildi
Birde filmi izlemeden önce arakadaşım çok övmüştü
Bende hep farklı şeyler olacak diye beklediğimden
Biraz hüsrana uğradım:uhm:

bende artık arkadaşlarıma sevdiğim filmleri çok övmüyorum hatta derlerki mümkünse sen sevdiysen biz almayalım :(((
kendimde sitelerden film yorumlarını sonra okumaya özen gösteriyorum.fazla beklentiye giriyorum bazen yıklıyorum( milyonerdeki gibi)

bende artık arkadaşlarıma sevdiğim filmleri çok övmüyorum hatta derlerki mümkünse sen sevdiysen biz almayalım :(((
kendimde sitelerden film yorumlarını sonra okumaya özen gösteriyorum.fazla beklentiye giriyorum bazen yıklıyorum( milyonerdeki gibi)

tatlım bu milyoner slumdog olansa, bittim o filme ben opuyorumnanaktan

tatlım sean penn'i de de niro'yu da çok sevmeme rağmen biz melek değiliz'i sevemedim ben bir türlü :çok üzgünüm:

film olarak değildi eleştirim eğlenceseldi gülmekten dibim düşmüştü bide en son onun kadar pariste iki günmü neydi bir film seyretmiştim çok komikti.

tuce ben bugün söylediğin V for Vendetta filmini izledim..40 derece sıcakta gercekten başka bir filmi bu kadar keyifle izlemezdim çok güzel bir filmmiş...ben de çok beğendim a.s.

tuce ben bugün söylediğin V for Vendetta filmini izledim..40 derece sıcakta gercekten başka bir filmi bu kadar keyifle izlemezdim çok güzel bir filmmiş...ben de çok beğendim a.s.
çok sevindim beğendiğine busejik opuyorumnanaktan

konusu az cok anlatabilir mısn merak ettim
opuyorumnanaktan

birkaç sayfa önde yazdım konusunu canım a.s.

konusu az cok anlatabilir mısn merak ettim
opuyorumnanaktan

cnm filmde İngiltere'de diktatör bir yönetim ve bu yönetime karşı önce bir kişiyle başlayan daha sonra toplumsal bir olaya dönüşen olaylar anlatılıyor..arada aşk da var tabi opuyorumnanaktan

ben bu aksam kırpıyı ızledım komedı matrak bısey gulmek ısteyenler seyretmesını tavsıye edrım arkadasler

güneşi gördüm filmini izledim
ilk filmine göre mahsun'un oldukça başarılıydı
yalnız bu kadar sosyal mesajı bir arada vermese film daha net olabilirdi
bu filmden aslında 2 film çıkardı diye düşünüyorum

nihayet buz devri3 ü izledim :lepi:
yine çok cici bir film yapmışlar ..
1 ve ikinin aksine sanki biraz daha fazla ekşın vardı ..
kadroyuda genişletiyorlar yavaş yavaş ..
bebek geldi..
beki 4 te o yer altında dinazorla uğraşan hayvancıkta katılır ekibe sansarmıydı o neydi tam hatırlayamadım şimdi..
güzeldi..

Back
X