bende DOĞMAMIŞ birde OMEN isimli korku filmleri izledim çok güzeldi ilginçlerdii. tavsiye ederim..
bende DOĞMAMIŞ birde OMEN isimli korku filmleri izledim çok güzeldi ilginçlerdii. tavsiye ederim..
Doğmamış filmi ne saçma bir filmdi
Hiç beğenmemiştim hatta izlediğime binpişman olmuştum:dilcikar:
Bende haftasonu İdentity'i izledim
Konusu çok güzeldi , kimlik çatışması yaşıyan bir adam
Psikolojik bir filmdi ve çok güzeldi
İzlerken hadi canımkaydirigubbakcemile3 dedirten tarzda bir film
Filmin sonuda harikaydı :lepi:
10/10
gecen hafta kocişimin isteğiyle transformers a gittim başım döndü valla filmde..
dün gece twilight i izledim ve filme bayıldım arkadaşlar, devamının çekilmesini şiddetle rica ediyorum...izlemenizi tavsiye ederim....
okuyucu-reader
Yönetmen Stephen Daldry
Senaryo David Hare, Bernhard Schlink
Oyuncular Ralph Fiennes, Jeanette Hain, David Kross, Kate Winslet, Susanne Lothar
II. Dünya Savaşı sonrası - Almanya. Michael, kendisinden yaşça büyük Hanna’ya aşık olur. Hanna‘nın bir gün ansızın ortadan kaybolması ile ilişkileri sona erer. 8 yıl sonrasında, bir hukuk öğrencisi olarak hayatına devam eden Michael, savaş suçları mahkemesinde gözlemcilik yaparken Hanna‘yı sanık sandalyesinde otururken görünce gözlerine inanamaz. Michael ikisinin de hayatını derinden etkileyecek bir sırrı gün yüzüne çıkarır.
film ilk başlardaki sahnleriyle beni ürpertse de oyunculuk, senaryo, görsellik olarak çok etkiledi beni. oldukça başarılı buldum.Ralph Fiennes çok başarılı Kate de öyle
tuçe allah aşkına bana izlemediğin bir film söle
henüz vizyona girmemişlerin dışında -tatlicadiarzu-
hatun sinema eki mübarek yaa Şeniz
acemicim, bu filmden inanılmaz sıkıldım ben yakafamçokkarıştı, adeta nefret ettim izlerken, başarılı bulduğum tek şey Ralph Fiennes'tı, onu da çok sevdiğim için sanırım CADIARZU
Ben de bugün PATCH ADAMS'I izledim yine çok beğendim birkaç yıl önce izlemiştim, zaten ROBIN WILLIAMS'ta çok tatlı, Ölü ozanlar derneği'ni izlemiştim aynı tadı veren bir film ibu türden önerebileceğiniz bir film olurda paylaşırsanız çok sevinirim.......... zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kızlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama gerilere biraz baktım yoktu bende en son demet akbag ın o...çocuklarını ve nejat işlerin barda filmini izledim burda sinema olmadıgı için biraz geç oldu ama olsun o..çocukları çok komik ve çok duygusal bir filmdi ..barda filmi ise izlerken bademciklerim şişti sinirden nejat işlerden nefret ettim adeta ya..
kızlar bana çok romantik bir film söyleyin.titanic ti şimdiye kadar izlediğim en romantik film ama en az onun kadar romantik olan bir film söyleyin.bu günlerde çok ağlayasım var haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?