En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Ben de bugün PATCH ADAMS'I izledim yine çok beğendim birkaç yıl önce izlemiştim, zaten ROBIN WILLIAMS'ta çok tatlı, Ölü ozanlar derneği'ni izlemiştim aynı tadı veren bir film ibu türden önerebileceğiniz bir film olurda paylaşırsanız çok sevinirim.......... zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ilk seyrettiğim yıllar boyunca bayıldığım sonrasında gıcık olduğum filmdir ikiside.(gıcıklığımın r. williams ile ilgisi olabilir yada başarısızlık hikayelerimle bilemiyorum)birde aynı tarz can dostum vardır. ordaki oğlanı çok severim ama gene r. williamsa gıcıklığımdan filmin sonundan nefret ederim.( bence matematik hocasını seçmeliydi.)
sonra koro vardı bak bu film iidir laf etmem.
bide hemen hemen aynı hilary swankin bir filmi var öğretmen olarak rol aldığı adını unuttum.
peşpeşe seyredersen daha bir güzel olur sanırım.iyi seyirler.

ilk seyrettiğim yıllar boyunca bayıldığım sonrasında gıcık olduğum filmdir ikiside.(gıcıklığımın r. williams ile ilgisi olabilir yada başarısızlık hikayelerimle bilemiyorum)birde aynı tarz can dostum vardır. ordaki oğlanı çok severim ama gene r. williamsa gıcıklığımdan filmin sonundan nefret ederim.( bence matematik hocasını seçmeliydi.)
bide hemen hemen aynı hilary swankin bir filmi var öğretmen olarak rol aldığı adını unuttum.

hilary swank denince erkekler ağlamaz filmini anmadan edemedim ben, çok sıradışı ve güzeldir opuyorumnanaktan

Pazartesi günü Midnight Meat Traini izledim
Ehh idare eder tarzda bir filmdi
Çok uzundu mesala , bazı yerlerde insanı sıkıyor (belkide benim çok uykum vardı o yüzden bana uzun geldi)
Filmde kan gövdeyi götürüyor , sonuda güzel bitti..

ben de izlemiştim o filmi. açıkçası konuyu anlamakta zorlandım. yine de izlenebilir bir film
Ben de bugün PATCH ADAMS'I izledim yine çok beğendim birkaç yıl önce izlemiştim, zaten ROBIN WILLIAMS'ta çok tatlı, Ölü ozanlar derneği'ni izlemiştim aynı tadı veren bir film ibu türden önerebileceğiniz bir film olurda paylaşırsanız çok sevinirim.......... zemuszemus zemuszemus zemuszemus

robin williams her zor rolün üstünden gelen kendine has karizması olan bir adam opuyorumnanaktan
kızlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama gerilere biraz baktım yoktu bende en son demet akbag ın o...çocuklarını ve nejat işlerin barda filmini izledim burda sinema olmadıgı için biraz geç oldu ama olsun o..çocukları çok komik ve çok duygusal bir filmdi ..barda filmi ise izlerken bademciklerim şişti sinirden nejat işlerden nefret ettim adeta ya..

o... çocukları çok güzel filmdi.

ben de dün nihayet güneşi gördümü izledim. bu mahsunda iş var. gelecek vadediyor. film bir çok konuya tüm çıplaklığıyla değinmiş. sonlara doğru biraz sıkıldığım yerler olsa da çok duygulandım :gitme:

kızlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama gerilere biraz baktım yoktu bende en son demet akbag ın o...çocuklarını ve nejat işlerin barda filmini izledim burda sinema olmadıgı için biraz geç oldu ama olsun o..çocukları çok komik ve çok duygusal bir filmdi ..barda filmi ise izlerken bademciklerim şişti sinirden nejat işlerden nefret ettim adeta ya..

O....Çocukları gerçekten çok güzel bir filmdi
Çocuk oyuncuların oyunculuğu çok çok güzeldi
Beğendiğim filmler arasındadır.. Arşivimde de yerini baş köşede almıştır
Birde ben hala Barda filmini izlemedim
Nejat İşler hayranıyımdır.. Onun olduğu her filmi izlemek ayrı bir keyiftir..
En yakında zamanda Barda filminide arşivime ekleyip izlemem lazım..
Ve sanırım bu film Gerçek hayattan uyarlamaymış..

iki film de çok hoştu; ama ölü ozanlar derneğinin yeri bambaşka bence..."ölümüme sebep olsa bile yine de carpe diem!"

Koro filmi de ölü ozanlar derneği'ne benziyor canım; sanırım italyan filmi...bir de çok severek izlediğim şüpheyi öneririm. Günahkar rahibeler'i de pas geçmeyin sakın :lepi:

o. çocuklarında demet akbağ'ı çok beğenmiştim; barda filmini pek tutmadım :umursamaz:

ve kızlar son olarak transformers 2'yi izledim, ben bu robotları seviyorum ne yalan söyleyeyim; hiç seveceğimi düşünmediğim filmlerdi ama zevkle izledim :hooray:

kORO ve ŞÜPHEyi izlemedim bugün izleyeyim canım teşekkürler sonra tekrar yazarım yorumunu

kORO ve ŞÜPHEyi izlemedim bugün izleyeyim canım teşekkürler sonra tekrar yazarım yorumunu

koro ölü ozanlar derneğine benziyor canım, şüphe daha farklı; bir de günahkar rahibeler var, konusu hem çok farklı hem de gerçek, bir bak istersen, yorumlarını bekliyorum a.s.

bilmiyorum robın williamsı çok sevdim yani yakşıyo o tür filmlere can dostumu da duymuştum en yakın zamanda izlemeliyim teşekkür ederim. :CüvCüv: :CüvCüv:

ben de izlemiştim o filmi. açıkçası konuyu anlamakta zorlandım. yine de izlenebilir bir film

robin williams her zor rolün üstünden gelen kendine has karizması olan bir adam opuyorumnanaktan

o... çocukları çok güzel filmdi.

ben de dün nihayet güneşi gördümü izledim. bu mahsunda iş var. gelecek vadediyor. film bir çok konuya tüm çıplaklığıyla değinmiş. sonlara doğru biraz sıkıldığım yerler olsa da çok duygulandım :gitme:

canım ben de güneşi gördümü beğenmiştim hatta çok duygulanmıştım ama nasıl desem film biraz toplama gibiydi farklı ve daha önce işlenmiş konular birleştirilmiş gibiydi ben en çok çamaşır makinesi olayından etkilenmiştim ki daha sonra öğrendimki o olay yabancı bir yazarın romanında da geçmiş yani o bölüm de orijinal değilmiş yinede izlemeye değer

Buz Devri 3 :lepi: Ne güzel bi animasyondu..
Seslendirmeler, replikler herşey on numaraydı sositososito
Gül gül gözlerimden yaşlar geldi
Ayrıca çokta romantikti hee :asigim:

canım ben de güneşi gördümü beğenmiştim hatta çok duygulanmıştım ama nasıl desem film biraz toplama gibiydi farklı ve daha önce işlenmiş konular birleştirilmiş gibiydi ben en çok çamaşır makinesi olayından etkilenmiştim ki daha sonra öğrendimki o olay yabancı bir yazarın romanında da geçmiş yani o bölüm de orijinal değilmiş yinede izlemeye değer
güneşi gördüm filmini ben de çok beğendim, özellikle de bir babanın iki çocuğundan birinin dağda terörist diğerinin asker olması, ikisinin birbirine düşmesi çok can acıtıcıydı...hafiften kaçan kurtulur mesajı da verse güzeldi buyrunnnnnnnnn
Buz Devri 3 :lepi: Ne güzel bi animasyondu..
Seslendirmeler, replikler herşey on numaraydı sositososito
Gül gül gözlerimden yaşlar geldi
Ayrıca çokta romantikti hee :asigim:

muhteşemdi :lepi:

bilmiyorum robın williamsı çok sevdim yani yakşıyo o tür filmlere can dostumu da duymuştum en yakın zamanda izlemeliyim teşekkür ederim. :CüvCüv: :CüvCüv:

bende tam aksine r. williamsı psikopat rollerde seviyorum. mesela bir filmde bir fotoğrafçıydı adını unuttum bide al pacinoyla bir filmde öyleydi(uykusuzdu sanırım).iki filmdede performansını çok beğenmiştim.

kızlar içimdeki denizi izlemeyen varsa izlemenizi öneririm bayıldım bu filme.2004 yapımı dram filmi.

beni ço etkileyen bir film içimdeki deniz, defalarca kez izledim, hala da izleyebilirim.

Javier Bardem'in Goya'nın Hayaletleri filmini de çok beğenmiştim bu arada, tavsiye ederim izlemediyseniz şutarafagitti

beni ço etkileyen bir film içimdeki deniz, defalarca kez izledim, hala da izleyebilirim.

Javier Bardem'in Goya'nın Hayaletleri filmini de çok beğenmiştim bu arada, tavsiye ederim izlemediyseniz şutarafagitti

izlemedim canım listeme ekleyim bunu da ozaman.Schindler’in listesi de harikadır izlemeyen kaldı mı bilmiyorum ama çok duygulanmıştım onunda sonunda.sonra reguiem for a dream de çok güzeldir.

izlemedim canım listeme ekleyim bunu da ozaman.Schindler’in listesi de harikadır izlemeyen kaldı mı bilmiyorum ama çok duygulanmıştım onunda sonunda.sonra reguiem for a dream de çok güzeldir.

ikisini de izledim; özellikle requiem for a dream'i severim, bak onun yönetmeninin Pi filmini de severim çok a.s.

Back
X