En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bende DOĞMAMIŞ birde OMEN isimli korku filmleri izledim çok güzeldi ilginçlerdii. tavsiye ederim..

omen güzeldi hakkaten
ben küçük çocuklardan korkuyom:1ninca:ondan sevdim onu tüm seriyi izledim
ama doğmamış beni korkutamadınaniknanikbeğenmedim onu pek benneyaptımki
sadece şeytan çıkarma sahnesi biraz gerdi o kadar:1rolleyes:
sende küçük çocuklardan korkuyorsan eden lake i izlehihoyyyt

Gecen hafta icinde izledigim filmler

Pink panther2 : Basrollerde Steve Martin,Jean reno ...

Last Chance Harvey : Basrollerde Dustin Hoffman,Ema Thompson...

BAYRAMPAŞA BEN FAZLA KALMAYACAĞIM'I zledim o filme karşı başlangıçta önyargım vardı izlemek istememiştim, ama izledikten sonra gerçekten beğendim, Ferhan Şensoy'un PARDON filmini andıran bir film ama güzeldi... alkisalkisalkis :dance:

bende DOĞMAMIŞ birde OMEN isimli korku filmleri izledim çok güzeldi ilginçlerdii. tavsiye ederim..

Doğmamış filmi ne saçma bir filmdi
Hiç beğenmemiştim hatta izlediğime binpişman olmuştum:dilcikar:

Bende haftasonu İdentity'i izledim
Konusu çok güzeldi , kimlik çatışması yaşıyan bir adam
Psikolojik bir filmdi ve çok güzeldi
İzlerken hadi canımkaydirigubbakcemile3 dedirten tarzda bir film kaydirigubbakcemile4
Filmin sonuda harikaydı :lepi:
10/10

Doğmamış filmi ne saçma bir filmdi
Hiç beğenmemiştim hatta izlediğime binpişman olmuştum:dilcikar:

Bende haftasonu İdentity'i izledim
Konusu çok güzeldi , kimlik çatışması yaşıyan bir adam
Psikolojik bir filmdi ve çok güzeldi
İzlerken hadi canımkaydirigubbakcemile3 dedirten tarzda bir film kaydirigubbakcemile4
Filmin sonuda harikaydı :lepi:
10/10

identity benim de çok sevdiim bir filmdi kaydirigubbakcemile5

bu arada ben de dün evde çerez niyetine müzede bir gece filmini izledim, sinemada izlemediğime sevindim ama evde izlediğime de sevindim, bu aralar bir şey düşünmek istemiyorsanız, kafanızı rahatlatmak için uygun a.s

2 gün önce sinemada "Felekten Bir Gece"yi izledik. Ama ben gittiğime pek memnun olmadım açıkçası ama yine de iyiydi. abartıldığı şekilde çok çok komik bir film değildi. Bir ya da iki kez güldüm. Bu filmin neresinde milletin karnına gülmekten ağrılar girdi anlayamadım. Çok komik bir filmmiş gülüp eğleniriz düşüncesiyle gitmeyin derim. Çok memnun kalmasam da yine de iyiydi işte :)

gecen hafta kocişimin isteğiyle transformers a gittim başım döndü valla filmde..

dün gece twilight i izledim ve filme bayıldım arkadaşlar, devamının çekilmesini şiddetle rica ediyorum...izlemenizi tavsiye ederim....

gecen hafta kocişimin isteğiyle transformers a gittim başım döndü valla filmde..

dün gece twilight i izledim ve filme bayıldım arkadaşlar, devamının çekilmesini şiddetle rica ediyorum...izlemenizi tavsiye ederim....

transformers'ın ikinci filmi daha güzelmiş galiba, ben ilkini beğenmiştim pek tarzım olmadığı halde, ama ikincisini de izleyeceğim mutlaka...

twilight'ın ikinci filmi olan new moon kasım 2009'da vizyonda olacak opuyorumnanaktan

okuyucu-reader
Yönetmen Stephen Daldry
Senaryo David Hare, Bernhard Schlink
Oyuncular Ralph Fiennes, Jeanette Hain, David Kross, Kate Winslet, Susanne Lothar

II. Dünya Savaşı sonrası - Almanya. Michael, kendisinden yaşça büyük Hanna’ya aşık olur. Hanna‘nın bir gün ansızın ortadan kaybolması ile ilişkileri sona erer. 8 yıl sonrasında, bir hukuk öğrencisi olarak hayatına devam eden Michael, savaş suçları mahkemesinde gözlemcilik yaparken Hanna‘yı sanık sandalyesinde otururken görünce gözlerine inanamaz. Michael ikisinin de hayatını derinden etkileyecek bir sırrı gün yüzüne çıkarır.

film ilk başlardaki sahnleriyle beni ürpertse de oyunculuk, senaryo, görsellik olarak çok etkiledi beni. oldukça başarılı buldum.Ralph Fiennes çok başarılı Kate de öyle

okuyucu-reader
Yönetmen Stephen Daldry
Senaryo David Hare, Bernhard Schlink
Oyuncular Ralph Fiennes, Jeanette Hain, David Kross, Kate Winslet, Susanne Lothar

II. Dünya Savaşı sonrası - Almanya. Michael, kendisinden yaşça büyük Hanna’ya aşık olur. Hanna‘nın bir gün ansızın ortadan kaybolması ile ilişkileri sona erer. 8 yıl sonrasında, bir hukuk öğrencisi olarak hayatına devam eden Michael, savaş suçları mahkemesinde gözlemcilik yaparken Hanna‘yı sanık sandalyesinde otururken görünce gözlerine inanamaz. Michael ikisinin de hayatını derinden etkileyecek bir sırrı gün yüzüne çıkarır.

film ilk başlardaki sahnleriyle beni ürpertse de oyunculuk, senaryo, görsellik olarak çok etkiledi beni. oldukça başarılı buldum.Ralph Fiennes çok başarılı Kate de öyle

acemicim, bu filmden inanılmaz sıkıldım ben yakafamçokkarıştı, adeta nefret ettim izlerken, başarılı bulduğum tek şey Ralph Fiennes'tı, onu da çok sevdiğim için sanırım CADIARZU

tuçe allah aşkına bana izlemediğin bir film söle :delphin:
henüz vizyona girmemişlerin dışında -tatlicadiarzu-
hatun sinema eki mübarek yaa Şeniz

acemicim, bu filmden inanılmaz sıkıldım ben yakafamçokkarıştı, adeta nefret ettim izlerken, başarılı bulduğum tek şey Ralph Fiennes'tı, onu da çok sevdiğim için sanırım CADIARZU

ben sıkılmadım. konuda ekşın yok ama mimikler vs. iyiydi izletti kendini. Ralph'in rol icanı duygusallığı, yeşil gözlerinden süzülen yaşlar süperdi. kate de sesini değiştirmiş film için

hakikaten izlemediğin film var mı filmkolik seni

Pazartesi günü Midnight Meat Traini izledim
Ehh idare eder tarzda bir filmdi
Çok uzundu mesala , bazı yerlerde insanı sıkıyor (belkide benim çok uykum vardı o yüzden bana uzun geldi)
Filmde kan gövdeyi götürüyor , sonuda güzel bitti..

Ben de bugün PATCH ADAMS'I izledim yine çok beğendim birkaç yıl önce izlemiştim, zaten ROBIN WILLIAMS'ta çok tatlı, Ölü ozanlar derneği'ni izlemiştim aynı tadı veren bir film ibu türden önerebileceğiniz bir film olurda paylaşırsanız çok sevinirim.......... zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kızlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama gerilere biraz baktım yoktu bende en son demet akbag ın o...çocuklarını ve nejat işlerin barda filmini izledim burda sinema olmadıgı için biraz geç oldu ama olsun o..çocukları çok komik ve çok duygusal bir filmdi ..barda filmi ise izlerken bademciklerim şişti sinirden nejat işlerden nefret ettim adeta ya..

kızlar bana çok romantik bir film söyleyin.titanic ti şimdiye kadar izlediğim en romantik film ama en az onun kadar romantik olan bir film söyleyin.bu günlerde çok ağlayasım var haaa

Ben de bugün PATCH ADAMS'I izledim yine çok beğendim birkaç yıl önce izlemiştim, zaten ROBIN WILLIAMS'ta çok tatlı, Ölü ozanlar derneği'ni izlemiştim aynı tadı veren bir film ibu türden önerebileceğiniz bir film olurda paylaşırsanız çok sevinirim.......... zemuszemus zemuszemus zemuszemus

iki film de çok hoştu; ama ölü ozanlar derneğinin yeri bambaşka bence..."ölümüme sebep olsa bile yine de carpe diem!"

Koro filmi de ölü ozanlar derneği'ne benziyor canım; sanırım italyan filmi...bir de çok severek izlediğim şüpheyi öneririm. Günahkar rahibeler'i de pas geçmeyin sakın :lepi:

kızlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama gerilere biraz baktım yoktu bende en son demet akbag ın o...çocuklarını ve nejat işlerin barda filmini izledim burda sinema olmadıgı için biraz geç oldu ama olsun o..çocukları çok komik ve çok duygusal bir filmdi ..barda filmi ise izlerken bademciklerim şişti sinirden nejat işlerden nefret ettim adeta ya..

o. çocuklarında demet akbağ'ı çok beğenmiştim; barda filmini pek tutmadım :umursamaz:

ve kızlar son olarak transformers 2'yi izledim, ben bu robotları seviyorum ne yalan söyleyeyim; hiç seveceğimi düşünmediğim filmlerdi ama zevkle izledim :hooray:

kızlar bana çok romantik bir film söyleyin.titanic ti şimdiye kadar izlediğim en romantik film ama en az onun kadar romantik olan bir film söyleyin.bu günlerde çok ağlayasım var haaa

düşündüm kaldım hiç romantik film aklıma gelmedi. sadece meg ryan geldi bir iki filmle .Sevginin Bağladıkları (Sleepless in Seattle) ve Harry Sally ile Tanışınca (When Harry Met Sally) olabilir mesela.filmler vasattır ama.
aşk zamanını beğenmiştim.rüzgar gibi geçti muhteşemdir romantikmidir bilemem.hüngür hüngür ağladığm filmlerin hiçbiride romantik değil niye ağladıysam artık.
hiç film seyetmiyorum son bir aydır.tvde açmıyorum.deliriyorum sanırım.:(((

Back
X