• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

sanırım coenlerin 3-4 filmini izledim, no country for old men'den gerçekten hiç hoşlanmadım ben :sm_confused: hatta şöyle ifade edeyim javier bardemin performansı dışında neden bu kadar tavan yaptı onu da bilmiyorum.

niye joen deyip durmuşum javierin j simi ki?
üzüldüm beğenmemene:(((

benim tek sosyal hayatım bu senağlama 16 yaşımdan beri her hafta sinemaya giderim, bu son iki yılda biraz kesintiye uğradı gerçi :a015:

ya ben sinemaya gidince acaip derecede rahatsız oluyrm
önüme kim oturacak,görecekmiyim,anlayacakmıyım falan die
zaten konuşmaların yarısnıda anlamam:1closedeyes:
evde film izlemeyi tercih ederim hep,sinemayada ayda yılda bir giderim:asigim:

Deli deli olmayı izledim
Güzel bir filmdi
özellikle küçük oyuncu elmanın oyunculuğu süperdi
10/7

Dünde Mirrorsu izledim Türkçe ismi Aynalar
Korku filmi arada güzel sahneler olduğu gibi
Saçma sahneleride yok değilkaydirigubbakcemile4
Sonu güzel bitti
Birde başroldeki hatuna hayran kaldım-tatlicadiarzu-
10/6

deli deli olmayı çok beğendim
1.bölümde ölesine izliyordum bir piyano var ortada ordan oraya sürüklenyr
kızın ismini falan anlamamıştım
ama 2.bölümde konusuda pekişince çok hoşuma gitti
ağladım zaten,gözler şiş şiş dolaşıyrz kubişle ortalıkkaydirigubbakcemile3

deli deli olmayı çok beğendim
1.bölümde ölesine izliyordum bir piyano var ortada ordan oraya sürüklenyr
kızın ismini falan anlamamıştım
ama 2.bölümde konusuda pekişince çok hoşuma gitti
ağladım zaten,gözler şiş şiş dolaşıyrz kubişle ortalıkkaydirigubbakcemile3

tarık akan piyano dersi almış orda bir piyanist izlerse eleştirmesin diye :1hug:

sanırım coenlerin 3-4 filmini izledim, no country for old men'den gerçekten hiç hoşlanmadım ben :sm_confused: hatta şöyle ifade edeyim javier bardemin performansı dışında neden bu kadar tavan yaptı onu da bilmiyorum.

aynen ya o film nasıl oscarı aldı bende anlamadım.

bende evde izlemeyi sevenlerdenim.vcd sini bulamazsam internetten izlerim. Böylesi daha rahat

mum ya üçü izledim dün ilk ikisi kadar heyecen verici değildi birde bayan değişmiş ama fena değildi...

ben 2 tane film izledimdelikafadulden

ilki MONSTERS vs. ALIENS (CANAVARLAR YARATIKLARA KARŞI):lepi::1shok:kaydirigubbakcemile3:asigim:

çokk güzeldi:asigim:
bayıldım bayıldım:dance:
İMDB puanı 7.0Çok üzgünüm çoook
B.O.B çok tatlıkaydirigubbakcemile2:asigim:
koca tırtıl da çok şekergamyoncuiremsu
hemencecik bitti yaa:çok üzgünüm:biraz daha uzun yapsalardı yaa
filmin internet sitesinide çok güzel yapmışlaryerimsenibensitenin açılışında bob çıkıyorgamyoncuiremsu
inşallah 2si de çıkarnaniknanik
watchmonstersvsalienson.jpg

ikinci filmim DARK FLOORS(ÖLÜM KAPANI):1ninca::tomato:mirmirmirmir

şu filmden hep kaçtım durdum ama ne biliim bi sürü afişi olduğunu:a015:

şimdi efem bu filmdeki öcüler eurovisionda hard rock haleluja diye anıran yaratıklarvar yaa lordi oymuşkafamçokkarıştı
diğer afişlerde bu öcüler vardı hemen kapardım sayfayı ama bu defa afiş farklıydı :1no2:
film başladı fln gayet güzel ambians korkmalık mirmirmirmiramma ve lakin bunlardan biri göründü ehh dedim yaa:mymeka:
gerildiğim nadir anlar oldu ancak hiçbir mantık aramamak lazım mantığı devredışı bırakmak lazımbenneyaptımki

meğer lordi fanlarına göre film çok anlamlar taşıyomuşta lordi sevmeyen annamazmışlülülülülülükaranlık cehennemi annatıyomuş ışık karanlığı yeniyomuş-tatlicadiarzu-millet kasmış kendini anlam çıkarmak için:delphin:
yanii kısaca ben bile beğenmedimkaydirigubbakcemile3
IMDB puanı 4.5 bu arada:uhm:
the love gurunun 3.8 bunun 4.5 :sm_confused:
darkfloors2.jpg

Son düzenleme:
mum ya üçü izledim dün ilk ikisi kadar heyecen verici değildi birde bayan değişmiş ama fena değildi...

ben de ızlemıstım canım aynı dusunceyı paylasıyorum ilki hele cok guzeldı ıkıncısı de iyi diyebibilirim ama işte üçüncüsü..... yorumsuz kalsınnkaydirigubbakcemile3

Seduction of Eve Good Wife izledim filmde çıplaklık var :utangac:konusuna gelince sakat kocasına adamış "iyi bir kadın"ın hikayesi anlatılıyor... ancak filmin başlangıcındaki rastlantısal karşılaşma ve ardından olanlarla öykü bir gizem girdabına kapılıyor ve her şey karmaşık bir hal alıyor...:delphin:
sonuda kadınların seveceği cinsten:roflol::roflol: bence o durumdaki her kadın böyle davranmalı:jeyyar:

Dün gece TAKEN ı izledim, normalde aksiyon sevmem eşimin ısrarı üzerine izledik (sürekli komedi ve korku filmden bezdi adacağız herhalde :D) Vaktin nasıl geçtiğini anlamadım, nefesimi tuttum yani, erkeklerin yarattığı korkunç bi sektör..... neyse gerisini anlatmayım, tavsiye ederim
Evvelsi günde Kung Fu Panda yı izledim, çok güzel bi animasyondu, pandayı elmayra gibi sıkmak istedim, onuda tavsiye ederim.:D

Son düzenleyen: Moderatör:
seven pounds(will smith) çok güzel bir dram filmi.ilk başlarda sıkılabilirsiniz ama sonrası çok güzel,şaşırtıcı.yerimseniben

Evet sonunda forrest gump ve 1408 i izledim...

Forrest Gump hoşuma gitti, ama ağlamadım -tatlicadiarzu- Oysa ağlamak için de hazırdım :jeyyar:
1408 ise bana istediğimi vermedi...Bazı yerlerde güldüm, hiç gerildiğim sahne olmadı..Sonunda da şaşırmadım, öyle mal mal baktım..
Ya bana the others filminden sonra hiçbir gerilim zevk vermiyor benneyaptımki

Back
X