• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ayrıca o eskı sevgılısının baskasından oldugunu sanıyo kız cocugunun... halbukı onun kızıymıss... kadın ınanısına itaaten adadan ayrılıp sehıre gıtmıs sevgılı bulmus dedım ya erkeklerı tek uremek ıcın kullanıyolar ondan hamıle kalıyo adaya gerı donuyo bebegını burda doguruyo yanı cok farklı bı kolonı sırf kadınlardan olusuyo ...:S bı de kendı kızı adama ellerıyle cok kotu bısı yapıo ıste benı sonda sasırtan da buydu ıcım erıdı :S:S:S

dün gece mutluluğu izledim özgü namalın çok güzel oynamış çokta anlamlıydı biraz ağır ilerlemesine reğmen verilen mesajı çok beğendim tavsiye ederim

Evet çok sevimliydi Özgü Namal orda.
Kızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın a.s.

evet mutluluk güzel bi filmdi
özgü namalıda severim her rol de gidiyo bu kıza :asigim:

aa korku filmimi nicolas cage li :uhm:
yaa konsantre olamam ben o zaman nicolas cage li korku filminefisfisfis
mirrorsta da 24 teki dayıyı oynatmışlar beğenicem vardı ama keşke başkası oynasaymış demiştimfisfisfis

meltem kız nıye komık mı buluyon nıcolas cage ı :roflol: ben bırazcık komık buluyorum melekler sehrınde fılan artık ıyıce emın oldumkaydirigubbakcemile3

meltem kız nıye komık mı buluyon nıcolas cage ı :roflol: ben bırazcık komık buluyorum melekler sehrınde fılan artık ıyıce emın oldumkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3evet galbaakaydirigubbakcemile3biraz komik geliyo korkucağım çıkmıyo hiçsırnaşık şey tipi korkuncuma gitmiyokaydirigubbakcemile3azcık daha saçlı olsa belki korkardım :smiley-cool:

tuce içimdeki denizin konusu çok güzelmişsenağlama
imdb puanı da 8.1 miş senağlama
buldumda filmi alkisalkisalkis

10 kez izlesem sıkılmam ben o filmden, o bitince de aynı adamın goranın hayaletleri filmini bul canım, çok çok çok tavsiye ederim a.s.

kaydirigubbakcemile3evet galbaakaydirigubbakcemile3biraz komik geliyo korkucağım çıkmıyo hiçsırnaşık şey tipi korkuncuma gitmiyokaydirigubbakcemile3azcık daha saçlı olsa belki korkardım :smiley-cool:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet kesinlikle çok ii film. sinemada seyretmiştim çıkışta şoktaydık arkadaşımla uzun süre devam etti.
Javier Bardem in en iyi performanslarından biri. gerçi hepsinde döktürüyor o ayrı çok beğenirim. goranın hayaletleride ii ama en iyi performansı oscarı aldığı No Country For Old Men dir. izlemediysen onuda aradan çıkar.güneşli pazartesilerde de iyidir.
ya bir tane daha vardı çok beğendiğim filmi bulamıyorum adını.yarın bi bakayım arşive.

evet kesinlikle çok ii film. sinemada seyretmiştim çıkışta şoktaydık arkadaşımla uzun süre devam etti.
Javier Bardem in en iyi performanslarından biri. gerçi hepsinde döktürüyor o ayrı çok beğenirim. goranın hayaletleride ii ama en iyi performansı oscarı aldığı No Country For Old Men dir. izlemediysen onuda aradan çıkar.güneşli pazartesilerde de iyidir.
ya bir tane daha vardı çok beğendiğim filmi bulamıyorum adını.yarın bi bakayım arşive.

ben onun filmleri arasıdan no country for old meni hiç ama hiç beğenmedim ya, ne bileyim çok sıktı beni o film.

ohh gene bi sürü film öğrendimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
sağol mayalıhamurŞenizno country for old men var ama daha izlemedim izlicem inşallah oskarı da aldı ama tuce sıktı demiş
bakalım bende izliyim kesin annamam gene heekaydirigubbakcemile3

manyak oldum nan sizin yüzünüsden :delphin:
deli gibi film isler oldum , sosyal hayatım bitti :delphin:
bu kadar filmi ne zaman hangi arada isledinis nan :delphin:

manyak oldum nan sizin yüzünüsden :delphin:
deli gibi film isler oldum , sosyal hayatım bitti :delphin:
bu kadar filmi ne zaman hangi arada isledinis nan :delphin:

benim tek sosyal hayatım bu senağlama 16 yaşımdan beri her hafta sinemaya giderim, bu son iki yılda biraz kesintiye uğradı gerçi :a015:

ben onun filmleri arasıdan no country for old meni hiç ama hiç beğenmedim ya, ne bileyim çok sıktı beni o film.

yapma tuce ya. çookkk iyidir film. sen sevmezmisin joen kardeşleri? bence tüm filmlerini seyret çok ayrıdır yeri bende filmlerinin. ölürüm biterim deli severim.bir woody allen bir de joenler (elbet tarantinoda) farklı bende hiç laf ettirmem:))))

benim tek sosyal hayatım bu senağlama 16 yaşımdan beri her hafta sinemaya giderim, bu son iki yılda biraz kesintiye uğradı gerçi :a015:

ben yaşlıyım o yüzden vaktim boldu. hiç acele etmeyin zaten film sektöründe yılda on film anca çıkar iisi. önce bir yığın seyredip bıkmak gerek özellikle hölivuddan.sonrası çorap söküğü gibi işler.telaş yapmaya gerek yok tadını çıkarın. üst üste de bindirmeyin haftada iki kurtarır.
bu arad digitürkte bu ay ihtiyarlara yer yok var birde revolver(akşam kaçırdım divxi çalışmmaıştı bir dahakine artık) var kaçırmamaya bakın.
tucem aferim sana. erken kalkan erken yol alır. bak ne güzel oturtmuşsun tercihlerini.

sanırım coenlerin 3-4 filmini izledim, no country for old men'den gerçekten hiç hoşlanmadım ben :sm_confused: hatta şöyle ifade edeyim javier bardemin performansı dışında neden bu kadar tavan yaptı onu da bilmiyorum.

Son düzenleme:
Deli deli olmayı izledim
Güzel bir filmdi
özellikle küçük oyuncu elmanın oyunculuğu süperdi
10/7

Dünde Mirrorsu izledim Türkçe ismi Aynalar
Korku filmi arada güzel sahneler olduğu gibi
Saçma sahneleride yok değilkaydirigubbakcemile4
Sonu güzel bitti
Birde başroldeki hatuna hayran kaldım-tatlicadiarzu-
10/6

Deli deli olmayı izledim
Güzel bir filmdi
özellikle küçük oyuncu elmanın oyunculuğu süperdi
10/7

Dünde Mirrorsu izledim Türkçe ismi Aynalar
Korku filmi arada güzel sahneler olduğu gibi
Saçma sahneleride yok değilkaydirigubbakcemile4
Sonu güzel bitti
Birde başroldeki hatuna hayran kaldım-tatlicadiarzu-
10/6

ben bayıldım deli deli olmaya ya, yazdım zaten burda da, sen söyleyince duramadım yine, tarık akanı izlemek de şerif sezeri izlemek de hatta bu filmde levent tülek'i izlemek de zevkti, çocuklara söylecek teş lafım harika, karda kışta çekilmiş sıcacık bir film :)

Back
X