• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

The Pursuit of Happyness (UMUDUNU KAYBETME)

Film yapım yılı 2006 ama ben geç keşfettim geçen hafta izledim ve son sahnede ağladım benneyaptımki
Will Simith'in oyunculuğunu konuşturduğu filmlerden birisi.
Hayattan tam da umudunuzu kaybettiğiniz anda, bakış açınızı değiştirecek emin olun, şiddetle tavsiye ediyorum :enbuyukkk:

Çarşamba günü de Hızlı ve Öfkeli 4 e gittim..O da çok şahaneydi.

mıltım izle de yorum yapalım, haber ver ara sıra neler izliyorsun kaydirigubbakcemile2

izlediklerimin hepsini yazıyorum zaten onları da muhakkak yazcam birikiyolar şimdi
city of god, gran torino, gone with the wind, requim for a dream, schindler's list var şimdi de otomatik portakala ve guguk kuşuna ve bide casablanca ya bakıcam yeniler hep aynı ne varsa eskide varmış meğer

saydıkların arasında gran torino son zamanlardaki favorim zaten, schindler's list güzeldir ama o kadar da muhteşem dediğim filmlerden değildir. requiem for a dreami izleyeceksen öncesinde piyi de izlemeni öneririm henüz izlemediysen canım. guguk kuşunu cidden severim, otomatik portakal hayatımın filmidir tek kelimeyle bir şaheserdir bence. city of god'ı beğenmemiştim ama izleyeli çok uzun zaman oldu, se beğenirsen ben tartışmak için tekrar izleyebilirim.

persepolis iran devrimi sırasında bir kızı anlatıyor, yaşadıklarını ve yaşamadıklarını, hafiften siyasi dokundurmalı bir animasyon, oscar aldı. gran torino karısı ölen bir adamın (Clint Eastwood) hayatını ve mahallesindeki azınlıklarla olan ilişkisini anlatıyor. hala sinemada ve çok beğendim onu ben ya.

tucem izledım persepolisi..öok guıseldı yaa:asigim:
çok doğal ve abrtısız anlatılmış..

Persepolis i mutlaka izleyin derim:

Molla Devrimi sırasında yaşananları bir çocuğun gözlerinden anlatan PERSEPOLIS, eğlenceli olmayı başarabilen bir politik animasyon. Şah devriminin yıkılmasının ardından küçük Marjane ve ailesi sevinçle sokaklara dökülürler. Uzun süren sancılı bir dönemin ardından demokratik bir düzenin geleceğine inanan ıranlıları karanlık ve zorlu bir dönem beklemektedir

IMDB Puanı:8.0/10

ve hakediyor. Mutlaka izleyin arkadaşlar. Oscar'a adaydı, alamadı ama almalıydı bence

Son düzenleme:
tucem izledım persepolisi..öok guıseldı yaa:asigim:
çok doğal ve abrtısız anlatılmış..

ben de çok severim, beğendiğine sevindim funnydam kaydirigubbakcemile5 ben oscar aldı sanmıştım ama Ms. Eda almadı demiş; zaten oscarın da ne kadar başarılı bir ölçüt olduğu tartışılır gamyoncuiremsu

an önce the reader'ı izledim, hayatımda izlediğim en anlamsız ve sıkıcı filmlerde biriydi. 1/10.

begenmedın mı fılmı tucecım ben daha ızlememıstıme sım gelınce ızlıycektık ama guzel degılse zaman oldurmeye gerek yokkkaydirigubbakcemile3

begenmedın mı fılmı tucecım ben daha ızlememıstıme sım gelınce ızlıycektık ama guzel degılse zaman oldurmeye gerek yokkkaydirigubbakcemile3

pufi hiç beğenmedim ya, puanı da yüksek hay allah ne desem, feci sıkıcı geldi bana. bir de ben filmlerde gereksiz çıplaklıktan hoşlanmıyorum canım, karşı olduğum sanılmasın ama bir şeyi başka yoldan anlatmak varken böyle gözümüze sokmak saçma geliyor bana yani bir çocuk yataktan çırılçıplak uyanıp kalkıyor falan, bence gereksiz, izle istersen yine de tatlım.

an önce the reader'ı izledim, hayatımda izlediğim en anlamsız ve sıkıcı filmlerde biriydi. 1/10.

güzeldi bence çok farklı bir hikayesi var kadına hayran kalmakla kızmak arasında gittim gittim geldim. baya ağır ilerliyor ama sıkıcılığı ondan

güzeldi bence çok farklı bir hikayesi var kadına hayran kalmakla kızmak arasında gittim gittim geldim. baya ağır ilerliyor ama sıkıcılığı ondan

ben aslında ağır ve birçok insan tarafından sıkıcı bulunan filmleri sevmişimdi ama bu filmi özgün bulmadım. konuyu özgün bulmadım daha doğrusu :1no2: işte zevk canım, beğenilerimiz farklı.

ben aslında ağır ve birçok insan tarafından sıkıcı bulunan filmleri sevmişimdi ama bu filmi özgün bulmadım. konuyu özgün bulmadım daha doğrusu :1no2: işte zevk canım, beğenilerimiz farklı.

bazen tutmayabilir elbette birgün ortak bi filmde buluşuruz :içelim:

aa kötü mü canım bende şimdi izlicektim
ohh ne iyi yaptın bunu söylemekle
zaman kaybımı önledin a.s

Back
X