En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

öldüren sis kesinlikle izlenmesi gereken bir film.özellikle finali şoke edici sırf finali için bile izlenebilir

ben milyoneri izledim ve çok beğendim.film acayip sardı beni.kesinlikle tavsie ederim.bi hint filmi ve müziklerinede bayıldım

bu hafta seyrettiklerim.
slumdog millionaire:seyre değer. son soru çok kolaydı yahu?
Australia :seyre değer.Hugh Jackman da ne vücut varmış.
Revolutionary Road : ikisinden de daha iyi geldi bana.di caprio yu sevmememe rağmen.belki modumdandır.

kızlar merhaba,
geçtiğimiz hafta sevend pounds u izledim yedi yaşam ı..süperdi senağlama mutlaka izleyin daha vizyona girmedi ama dvd sini rahat bulursunuz..
sibirya expresini izledim o da baya sürükleyici bir filmdi..delikafadulden

patlatın mısırınızı,alın kolanızı,geçin en rahat köşeye ohh..kaydirigubbakcemile3
şimiden iyi seyirler

benjamin button.. son yıllarda izlediğim en iyi filmdi oscarda da kesinlikle daha fazlasını hakediyordu bence!

Şıpsevdi:cok guzel bır fılm bence.duygusal -komedi..
he was a quıet man(sıradan bır gundu dıye cevrılmıs):hıcc beğenmedım ben ama esım sevdı..daha vızyona gırmedı sanırım gırdıysede yenı gırmıstır..

sımdı reklamlarda gordum THE MIST fılmını yayınlıyolar pazar gunu aksamı be o fılmı cokkkk begenmıstım....merak eden varsa ızlesın(öldüren sis)

Bu ara en beğendiğim film twilinght oldu..
birde skandalı merak ediyorum interneteki tüm film sitelerine baktım.. malesef izliyemiyorum.. partlar var ama açınca yasak çıkıyor.. mümkünse izliyebeleceğim bir adres varsa.. verseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler:1closedeyes:

En son izlediklerim;
Benjamin Button: Gayet güzeldi ama Brad Pitt'i yaşlı halde görmek pek hoş diildi açıkçası. :)
Slumdog Millionaire: Gerçekten güzel bir filmdi, klasik bir konu ama güzel işlenmiş.
Gran Torino: Malesef çok ağır ve durağan bir filmdi. Clint Eastwood filmleri bana göre diil, bunu anlamış oldum.

die welle - tehlikeli oyun diye geçiyo türkçesi..
çok güzel bi filmdi..öğrencilerine otokrasiyi anlatmaya çalışan bi lise hocasının yaptığı enteresan bi deneyin nasıl tehlikeli bi harekete dönüştüğünü anlatıyo..filmin Alman yapımı olması da tabi anlamlı(hitlerin çıktığı bi ülke olması bakımından)

ffilmin özeti:
Günümüz Almanyası.Lise öğretmeni Rainer Wenger (Jürgen Vogel), proje haftasında, Totaliter hükümetlerin nasıl işlediğini öğrencilerine anlatmak için bir deney yapmayı
Tasarlar ve farklı kimliklere bürünmeyi içeren bu oyun ile trajik sonuçları da böylece oluşmaya başlar.
Bir kaç gün içinde, disiplin ve toplum gibi zararsız kavramlarla başlayan bu olay dalga dalga yayılan gerçek bir harekete dönüşür ve oyunun bir parçası olan öğrenciler diğer arkadaşlarını ötekileştirip tehdit etmeye başlarlar.
Bir su topu maçında şiddete dönüşünce bu ayrışım şiddete dönüşünce öğretmen, deneye son vermeye karar verir; ama artık çok geçtir. Artık olay kontrolünden çıkmıştır.

çok merak ettim bu filmi ya..zaten tam benim ilgi alanım konusu
öyle güzel anlatmışsın ki cnm hemen indirme girişimlerime başladımkaydirigubbakcemile3
izledikten sonra yorumumu yazarım...

en son iki film izledim: ilki güneşi gördüm, ikincisi de watchmen. watchmende umduğumu hiç bulamadım şahsen, hele o sevişme sahnelerini filmde nerelere koyacağımı şaşırdım, çok gereksiz yere uzatılmış bir filmdi, ara ara asıl konudan sapıyordu, güneşi gördüm ise gerçekten çok etkileyici, tavsiye ederim. hafiften kaçan kurtulur havası verse de hoştu :)

~~MiSa~~;5719290[FONT="Arial Black" .!.:
[/FONT]]çok merak ettim bu filmi ya..zaten tam benim ilgi alanım konusu
öyle güzel anlatmışsın ki cnm hemen indirme girişimlerime başladımkaydirigubbakcemile3
izledikten sonra yorumumu yazarım...

izle cnm yaaa bu film süperr ötesi........cok cok cok tavsiye ederimmmmm.....

GÜNEŞı GÖRDÜM ü izledim dün
çok etkilendim,film bitti hemen çıkamadım,biraz ağladım(

bu hafta neredeyse tüüm dizi ve sinema siteleri mahkeme kararı ile kapandı malesef

kıslar ben de barcelona yı çok beendim eer hala islemeyen warsa bide changeling(sahtekar) o da müthiş bence..ama maalesef son 2-3 haftadır film isleyemiorum bnm filmler biras eski oldu galba..

ayyy Güneşi gürdüm izledim cumartesi günü.. harika arkadaşlar kesin gidin...
Mahsun kırmızıgülü hiç sevmez kro gelirdi bana ama adam gerçekten nice yönetmenlere taş çıkaracak bir film yapmış...

bu tarz türk filmlerini seviyorum, ben de beğendim. özellikle de altan erkekli olduğu için çok mutlu oldum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…