En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

en son ıssız adamı izledim ilk cd sinde filmi bıraktık eşimle fazla cinsellik içeriyor diye ama ben tekrar izledim ve keşke sinemada izlemiş olsaydım dedim.güzel bir filmdi 10 üzernden8,

en son yes man'i izledim, birkaç sahne dışında hiç gülmedim, sinemaya gitmeye değmez. evde arkadaşlarla zaman geçirmek için...

Gelinlerin Savaşı - 6/10
güzel ve farklı bi film ama çok güzel değil. Saçma olmuş biraz. komedi diye gittik ama çok fazla komik sahnesi yok.Evde izlenebilir..

Paramparça Aşklar Köpekler 3/10
3 bile fazla bence bu filme. Hiç güzel değildi. ya çok uzundu yada ben beğenmedim diye uzun geldi.. İzlemeye değmez..

Recep İvedik 2 8/10
En az ilki kadar komikti. Fragmanlarındaki espriler dışında bi kaç espri daha vardı çok komik olan. Sonlarına doğru tam sıkılır gibi oldum ama hemen toparlandı.. Güzeldi

Recep İvedik 2: Güzeldi ama çok kalite bekleyerek gitmemek lazım,sadece gülmek için gidin..

Aynalar: Korku gerilim, filmin sonlarına doğru heyecan adrenalin yükseliyor. sürükleyici izlenmesi gereken arşivlik filmlerden..

Ben recep ivedik den hiç hoşlanmıyorum başkalarını azarlayarak,küçük düşürerek ya da onlarla alay ederek komik olmaya çalışılmaz bence bence türkiye nin en komik adamları cem yılmaz ve komedi dükkanı kesinlikle!

Son düzenleme:
Vücudumuza taktığımız pırlantaların ne şartlar altında önümüze serildiğini anlatan çok mükemmel bir film izlemenizi tavsiye ederrim.Bu filmden sonra pırlanta takmayacaksınız bence!

FRAGMAN

Son düzenleme:
Issız adam çok güzeldi Çağan Irmak yapımı zaten kötü olmaz yerimseniben
Sonra Recep İvedik' e diye gittik bilet bitmiş :a015: bizde gitmişken Güz Sancısı'nı izledik güzeldi..
İvedik'e gitmek istiyorum acilen :1rolleyes:

En son SAHTEKAR filmini izledim güzel film gerçek bir olaydan alınma olması daha etkili izlemeniz için.
sıkılmadan seyredeceğinizden eminim.

Sahtekar - Changeling

Tür : Dram / Gizem / Suç / Biyografi
Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009
Yönetmen : Clint Eastwood
Senaryo : J. Michael Straczynski
Yapım : 2008, ABD , 140 dk.

Oyuncular

Angelina Jolie ( Christine Collins) , Gattlin Griffith (Walter Collins) , Michelle Martin (Sandy) , John Malkovich (Rahip Gustav Briegleb) , Jeffrey Donovan (Yüzbaşı J.J. Jones) , Amy Ryan (Carol Dexter) , John Harrington Bland (Dr. John Montgomery) , Jason Butler Harner (Gordon Northcott)

Los Angeles, Mart 1928: Genellikle çalışan sınıftan insanların oturduğu banliyö kesimlerinden birindeyiz. Telefon operatörü olarak çalışan anne Christine Collins (Oscar ödüllü Angelina Jolie), güzel bir cumartesi sabahında işe gitmek üzere evden ayrılırken dokuz yaşındaki oğlu Walter ile vedalaşır. Akşam evine döndüğünde her ebeveynin en büyük kabusuyla yüz yüze gelir: Biricik oğlu ortadan kaybolmuştur.

Polis tarafından çok yoğun bir arama çalışması başlatılır. Ancak küçük Walter hiçbir iz bırakmadan ortadan yok olmuştur. Aradan beş ay geçtikten sonra polisten haber gelir. Christine’in oğlu olduğunu iddia eden bir çocuk bulunmuştur. İtibarını kurtarmak isteyen polis, anne ile oğlunun kavuşmasını medya önünde bir halkla ilişkiler etkinliği gösterisi olarak organize eder.

Yüzlerce polis, gazeteci, fotoğrafçı arasında adeta serseme dönen Christine, getirilen çocuğu evine almaya ikna olur. Ancak yüreğinin derinliğinde kendisine getirilen çocuğun oğlu Walter olmadığını bilmektedir.

SEVGİLİLER GÜNÜ KATLİAMI
tek kelimeyle "süper " bir film
tavsiye ederim pişman olmazsınız
helede 3D olması çok güzel
acayip gerilimli heycanlı

changelling'i izledim az önce, sürükleyici, gerçekten merak uyandıran bir film, keşke sinemada izleseymişim.

Son düzenleme:
Recep İvedik'e sevgilimi kırmamak için gittim ama beğenmedim filmi fragmanlardan izleyin bence zaten komik sahneleri fragmanlara almışlar yaş sınırı koymakda da haklılar bencea.s

şimdi şüphe'yi izledim, oscar'a iki dalda aday sanırım, çok çok beğendim gerçekten. özellikle meryl streep ve philip seymour hoffman'ın performansları izlenmeye değer.

2 saat önce güz sancısını izledim çok sıkıldım beklediğim gibi değildi, ayrıca türklerin bu derece vahşi ve acımasız olabildiğinide görmek beni hem uatndırdı hem üzdü açıkçası:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…