• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Dün "sevgililer günü katliamı"na gittim.3 boyutlu korku filmi testere serisini sevenler için tavsiye edebileceğim bir film. 3 boyutlu olması kalp çarpıntısını biraz daha arttırıyor.Yalnız gitmeden önce mutlaka gözlük verilip verilmediğini sorun.İstanbulda yaşayanlar için istinye park ve meydan(ikia) sinemalarında var.Afm lerde yok bildiğim kadarıyla.

Benjamin Button`in tuhaf hikayesini izledim. Izlenmeye deger cok güzeldi ben cok begendim

Bu filmi kesinlikle izlemelisiniz çok güzel bir bilim kurgu filmi!

Paycheck+(2003)+poster.jpg
]

Fragman

Son düzenleme:
Wall-e 10/10 Maalesef yeni izleme fırsatı buldum..Muhteşem bi animasyondu. En iyi animasyon ödülü almış olmasına şaşmamalı.Seslendirme harikaydı.Wall-e çok tatlıydı..Mutlaka izleyin. sıkılmadan bi kaç defa daha izlenir.

200px-WALL-Eposter.jpg

Hele bu Bakışına ve Eve diyişine bayıldım yaaaa :D
Wall-E_2.jpg

Son düzenleme:
tabi herkezin beklentisi farklı olabilir bakış açılarda farklı olabilir sizleri farkedip benim farkedemediğim noktalarda olabilr yalnız benim seyrettiğim ahalide aynı fikirdeydi sanırımki filmin birinci yarısı bitmeden uflayıp puflayarak çıkan iki üç izleyici oldu bende sonradan değişeceğini umarak ve verdiğim parayı düşünerek sonuna kadar sabırla izledim açıkçasıfisfisfis sonundaki müzikler güzeldi .....

benjamin button,slumdog millionaire,şüphe(doubt),changeling,vicky christina and barcelona we recep ivedik 2yi izledm.

the curious case of benjamin button:çok iyidi son zmnlarda izlediğim en i filmlerden
slumdog millionaire:süper diebilirim ztn oscarları sildi süpürdü
şüphe:bn böle uyduruktan film görmedm:s nası bitti noldu anlamadm
changeling:epey bi "my son" dedi angelina abla ama o da oscara oynadığı belliydi.ama konuusu güseldi beğendm.
vicky,christina and barcelona: penelope cruz döktürmüş,ama iyi zmn geçirmek için izlenebilirdi fazla beklentiniz olmasın
recep ivedik :werdiim paraya acıdım,sıkıcı,iğrenç,manasız,film olsun diye çeklmiş işte.

son 1 ayda izlediim fimler bunlar

En son slumdog millionaire'i izledim, çok beğendim.

Kah gülüyor, kah duygulanıyor, kah kızıyorsunuz...bir çok duyguyu yaşatıyor insana...kesinlikle görün derim.

Recep İvedik 2 yi izledim
Recep İvwdik 1 daha güzel gibi geldi bana
hele o babaanne hiiiiç oynayamamış

bu hafta seyrettiklerim.
the curious case of benjamin button: çok beklenti içinde seyrertiğim belki parça parça seyrettiğim (bebek uykularında) için çokkk süper bulmadım. Beğendim. senaryo çok özgündü. oyuncular iyiyidi.yönetmen favorilerimden olsada dövüş kulubu kadar değildi.mutlaka seyredilmesi gereken bir film oscar adayı diğer filmleride seyredince daha net ayrım yapabilirim sanırım belki de hakkını yiyorumdur.
vicky,christina and barcelona: woodyi çok sevmeme rağmen ehhhh bi filmdi.penelope çok iyiydi sadece. görsel çekimler süperdi ama doyurucu değildi.

dün UMUT flmini izledim. çok hoşuma gitti ağlamaktan gözlerim kankırmızı oldu. çok etkileyici bir flm olmuş. osm.cumhuriyetinden ve fatih üreğin (aklıma gelmedi ismi papucla alakalıydı ama :) neyse onun sinemasından daha iyiydi. tavsiye ederim. recep ivediğe yer bulamıyorummmmmmmmm.

bence umut filmi çok iyi bir tercih, en kısa zamanda ben de izleyeceğim, çok merak ediyorum onu.

Rec'i izledim aslında bu 2. kez izleyişim
Korku filmlerini sevenler için idael bir film
10/9 tavsiye ederim..

Wall-e 10/10 Maalesef yeni izleme fırsatı buldum..Muhteşem bi animasyondu. En iyi animasyon ödülü almış olmasına şaşmamalı.Seslendirme harikaydı.Wall-e çok tatlıydı..Mutlaka izleyin. sıkılmadan bi kaç defa daha izlenir.

200px-WALL-Eposter.jpg

Hele bu Bakışına ve Eve diyişine bayıldım yaaaa :D
Wall-E_2.jpg
Bu filmi her gün izliyeceğim diyorum ama içimden hiç izlemek gelmiyor..
En yakın zamanda izliyeceğim..

Milyoner 10/10
Gerçekten oscar'ı haketmiş bir film. Çok beğendim..Dev Patel (Jamal Malik)'in oyunculuğuna bayıldım gerçekten..Mutlaka sinemada izlenmeli. Sonrada evde izlersiniz bi kaç kere daha. İş görüşmesi öncesi çok iyi geldi walla..
4477-slumdog-a.gif

Hayallerin-Pesinde-Film-Afis.jpg

Dün Hayallerin Peşinde filmini izledim. Oyuncuların kalitesi tartışılmaz ama Titanic'in devamı gibi olmuş. Sanki Jack ölmemiş de Rose ile evlenmiş gibi geldi.:kahve:

hımm son ızledığım fılmlerrrr
benjamın button:değişik bır fılm olması ve sonunu merak etmemden dolayı beğendım.alışıldık senaryo konusu yoktu...
hayallerın pesıne:evrem 716 ya katılıyorum.hıcbır cazıbeı cekıcıliği yok fılmın..
recep ivedık:tamam cok guzel yakaladığı espriler var (belaltı olmayan)ama hıc zeka urunu değil..tamamen tıcar oldugunu düşünüyorum.cok bayağı....
slumdog mıllıyoner:son zamanlarda ızlediğim en muhtesem fılmdi.. fılmı oscardan once izlemiştim..kesınlıkle oscarı alması gerekn bır fılm oldugunu düşünmüştüm ve aldığına cok sevındım..

şimdi umut u ızlıycem bır ara...

Back
X