bi kaç gündür giremediğim için yazmamıştım,twilight'ı izledim:lepi:
süper ötesi bi filmdi yaa delikafadulden
hatta aynı gece iki defa izledim laelaelaelaelae son zamanlarda izlediğim en iyi film, hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi
başta snickers olmaz üzere tavsiye eden ark.lara teşekkürlerimi fışkırtırım Şeniz
(hatta kitaplarına başlamayı düşünüyorum5kitaplık bi serisi varmış..)
kesinlikle başlamalısın canım, buradayız kaydirigubbakcemile5
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...46497-twilight-alacakaranlik-fanatikleri.html
GÜNEŞİ GÖRDÜMMMM......
yaptımı yapıyor bu adam filmi.. önce beyaz melek şimdiyse güneşi gördüm süperdi cidden... o bebeği makinada yıkamalarıo kardeşlerinin travesti olması .. abisini gaza getirircesine konuşmaları ve sonunda tetiğe basması, o annenin çocuğunu yürürken gördüğündeki mutluluğu, o konuşamayan sakat kızın anne diyişi..daha nedimki yaa gerçekten çook etkilendim ben...
A Moment To Remember 10/10
Filmin türkçe ismini bilmiyorum. Zaten bir Kore yapımı, muhteşem bir aşk filimi. Kaçıncı izleyişim bilmiyorum ama yine ağlattı beni..
seven pounds ve wrestlerı izledim.
wrestler sırf mickey rourke için bile izlenirdi, bence oscar yanlış yere gitmiş, ama konu az biraz yavaş ve bir güreşçinin hayatının pek de küçük bir kesiti inceleniyor, 8/10.
ağzından bal damlamış tatlım...
ya hani vardıya tam mutfağın satış reyonuna geçerken perdeden geçmeden önce tezahuratlar falan geldi çokkk iyiydi
birde son kapışmasına çıkarken marissa ya söyledikleri...
Dareni severim daha bi sevdim filmden sonra eksik çok ama miki rukumun performansı çok iyi.
axl rose parasının karşılığını almış müziklerini çokca kullanmışlar hatta üstüne bide muhabbet patlattılar.(gerçi bende 90 ları hiç sevemedim hala 80 lerdeyim) ama son bitişte bruce bombayı patlatıverdiiii iyiiii de geldi acım hafiflediiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?