• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bi kaç gündür giremediğim için yazmamıştım,twilight'ı izledim:lepi:
süper ötesi bi filmdi yaa delikafadulden
hatta aynı gece iki defa izledim laelaelaelaelae son zamanlarda izlediğim en iyi film, hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi
başta snickers olmaz üzere tavsiye eden ark.lara teşekkürlerimi fışkırtırım Şeniz
(hatta kitaplarına başlamayı düşünüyorum:P 5kitaplık bi serisi varmış..)

bi kaç gündür giremediğim için yazmamıştım,twilight'ı izledim:lepi:
süper ötesi bi filmdi yaa delikafadulden
hatta aynı gece iki defa izledim laelaelaelaelae son zamanlarda izlediğim en iyi film, hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi
başta snickers olmaz üzere tavsiye eden ark.lara teşekkürlerimi fışkırtırım Şeniz
(hatta kitaplarına başlamayı düşünüyorum:P 5kitaplık bi serisi varmış..)

kesinlikle başlamalısın canım, buradayız kaydirigubbakcemile5
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...46497-twilight-alacakaranlik-fanatikleri.html

GÜNEŞı GÖRDÜMMMM......
yaptımı yapıyor bu adam filmi.. önce beyaz melek şimdiyse güneşi gördüm süperdi cidden... o bebeği makinada yıkamaları :( o kardeşlerinin travesti olması .. abisini gaza getirircesine konuşmaları ve sonunda tetiğe basması, o annenin çocuğunu yürürken gördüğündeki mutluluğu, o konuşamayan sakat kızın anne diyişi..daha nedimki yaa gerçekten çook etkilendim ben...

GÜNEŞİ GÖRDÜMMMM......
yaptımı yapıyor bu adam filmi.. önce beyaz melek şimdiyse güneşi gördüm süperdi cidden... o bebeği makinada yıkamaları :( o kardeşlerinin travesti olması .. abisini gaza getirircesine konuşmaları ve sonunda tetiğe basması, o annenin çocuğunu yürürken gördüğündeki mutluluğu, o konuşamayan sakat kızın anne diyişi..daha nedimki yaa gerçekten çook etkilendim ben...

bu film beyaz melekten daha iyiydi, orda ajitasyon dozu biraz fazlacaydı bence. ikinci filmi daha başarılı buldum :1closedeyes:

A Moment To Remember 10/10
Filmin türkçe ismini bilmiyorum. Zaten bir Kore yapımı, muhteşem bir aşk filimi. Kaçıncı izleyişim bilmiyorum ama yine ağlattı beni..
momenttoremember.jpg

Güneşi Gördüm 9/10
Süperdi.Özellikle gerçek hikaye olması beni çok etkilediÜlkemizin ne halde olduğunu çok güzel gözler önüne sermiş. ıyi ağlattı yani.Evet anlatımda hafif saçmalıklar vardı ama gözden kayboluyo filmin güzelliğiyle. Mahsun bu işi kaptı bence..
Resim_1235769615.jpg

Son düzenleme:
merak edıyorum bende su fılmi(gunesı gordum).
izliim bı ara..

seven pounds ve wrestlerı izledim.

wrestler sırf mickey rourke için bile izlenirdi, bence oscar yanlış yere gitmiş, ama konu az biraz yavaş ve bir güreşçinin hayatının pek de küçük bir kesiti inceleniyor, 8/10.

seven pounds yine will smithin oyunculuğunu doya doya izleyeceğiniz bir film ama senaryo vasat, hatta ileri geri oynamalar bile yer yer yavaş ve kafa karıştırıcı.

bu akşam güneneşi gördüm adlı filmi izleme fırsatım oldu,iyiydi,yalnız sarsıntılı ruh halimi iyice deşti,

filmde hani travesti olan kardeşini öldürdükten sonra kardeeeeş diye ağlıyor ya ! işte bu pek o yörede olacak iş değil, o kültürü iyi bildiğim için söylüyorum,öldürürler ve arkalarına bakmadan giderler ,gerçeği budur,neyse ben iyice konuyu dağıttım.
filimde ramonun eşini oynayan bayandan daha iyi alternatiflerde olabilirdi bence.
ama genel olarak iyi bir filmdi tavsiye ederim.

Dün Güneşi Gördüm'ü izledim.Çok önyargılıydım mahsun kırmızıgül hakkında.Ama film o kadar başarılıydı,senaryo o kadar gerçekçiydi,ve oyuncular o kadar muhteşemdi ki..Çok beğendim kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Gözyaşlarınıza engel olamayacaksınız :çok üzgünüm:

A Moment To Remember 10/10
Filmin türkçe ismini bilmiyorum. Zaten bir Kore yapımı, muhteşem bir aşk filimi. Kaçıncı izleyişim bilmiyorum ama yine ağlattı beni..
momenttoremember.jpg

tek kelimeyle süper bir aşk filmi tavsiyeniz üzerine izledim ve karı koca iki gözüm iki çeşme ağladık valla herkese tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
twilight ı izledim kesinlikle ve kesinlikle tavsiyeederim :lepi::lepi:
şu2güniçinde 6-7 kez izlemişimdir,tekrar tekrar a.s

'SıHıRLı DAĞ' ı izledik ailece bugün.Gayet güzel ve çocuksu bir flimdi izlemenizi tavsiye ederim Fantastik,heyecan ve macera dolu aksiyon filmi.şakkıdı

güneşi gördüm filmini izledim ama bence çok güzel bir filmdi arkadaşlar beğenmedi ama biz eşimle beğendik ve çok ağladık:((

güneşi gördüm filmini izledim kaydirigubbakcemile2
bencede ortalara dek cok güzeldi sonasıı pek begenmedim sıkıldım acıkcası ...

seven pounds ve wrestlerı izledim.

wrestler sırf mickey rourke için bile izlenirdi, bence oscar yanlış yere gitmiş, ama konu az biraz yavaş ve bir güreşçinin hayatının pek de küçük bir kesiti inceleniyor, 8/10.

ağzından bal damlamış tatlım...
ya hani vardıya tam mutfağın satış reyonuna geçerken perdeden geçmeden önce tezahuratlar falan geldi çokkk iyiydi
birde son kapışmasına çıkarken marissa ya söyledikleri...
Dareni severim daha bi sevdim filmden sonra eksik çok ama miki rukumun performansı çok iyi.
axl rose parasının karşılığını almış müziklerini çokca kullanmışlar hatta üstüne bide muhabbet patlattılar.(gerçi bende 90 ları hiç sevemedim hala 80 lerdeyim) ama son bitişte bruce bombayı patlatıverdiiii iyiiii de geldi acım hafiflediiii.

Back
X