The Changeling i izledim.Angelina Jolie yi cok sevmeme ragmen cok zayıflamıs ve insanin gozunu tırmaliyor.Oyunculugunu dokturmus ki zaten bu film ile Oscar adayı..Filmin konusu cok sade,filmin ritmi surukleyici ve akıcı.Kesinlikle oneririm.Zaten imdb puanı da 8.1
Güz Sancısı - 6/10 İlk yarısı sıkıcıydı ama ikinci yarısı güzeldi.Çok güzel bi konusu var ama belki daha güzel işlenebilirdi. Beren Saat'in oyunculuğunu ve özellikle şivesini çok beğendim. Merak edenler izlesin..
Angelina Jolie'' çok zayıflamış ve gözümü tırmalıyor ''demişsin arkadaşım ama acı çeken ve çocuğunu kaybetmiş bir annenin güzel,bakımlı,alımlı,sexy ve şişman olması pek gerçekçi olmazdı diye düşünüyorum çünkü o kadın acı çekiyor ve bu yüzden o halde ve bence Angelina Jolie acılı bir anneyi kesinlikle çok iyi canlandırmış diye düşünüyorum.Ama ben Angelina Jolie' yu aksiyon filmlerine daha çok yakıştırıyorum.
en son izlediğim 2 film ; yes man ve alacakaranlık.. yes man 'i komedi isteyenlere tavsiye edebilirim.. alacakaranlığın da ne kadar çok tutulduğu forumdaki özel sayfasından belli.. 33 sayfa olmuş !!!
Alacakaranlık - 10/10
Muhteşemdi. Son zamanlarda izlediğim en muhteşem filmdi. Bi aşk bu kadar mı güzel olur. Bi erkek bu kadar mı güzel sever.Ve tabi bi erkek bu kadar mı yakışıklı olur:jeyyar:
Özellikle bi beyzbol sahnesi vardı ki görülmeye değer. Kesinlikle izleyin derim..
Benim hiç hoşuma gitmedi zaten vampirli, korku,şiddet içerikli filmlerden hoşlanmıyorum. Ben komedi,duygusal,bilim kurgu,polisiye ve aksiyon filmlerinden hoşlanırım bunların haricindeki filmleri sevmiyorum.Alacakaranlık filmini eşimin vesilesiyle izledim hiç sevmedim tavsiye etmem arkadaşlar.
şiimdi twilight filmini izledim, alışılmışın çokça dışında, çok romantik bir vampir filmi, gerçekten sinemada izlemiş olmayı izlerdim, kaçırmayın derim.
The Women :filmde erkek sinek bile yok :) kadınları anlatan güzel bir film Meg Ryan ve Eva Mendez oynuyor ayrıca Swing Vote :Kevin Costner'ın son filmi amerika başkanlık seçimleri yapılıyor oylar eşit birde bakıyorlarki sadece 1 kişi oy kullanmamış o da Kevin Costner başlıyor tek kişiye kampanyalar :)) eğlenceli bir film
ve dün gece Issız Adam'ı seyrettim buna objektif yorum yapamam.....
Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi 10/10
Beklediğime değdi..Çok farklı bi hikaye,çok farklı ve çok güzel bi film olmuş.Zaman geçişleri muhtemşemdi.Bradi çok güzel gençleştirmişler ve diğer karakterleri çok güzel yaşlandırmışlar..hiç bir ayrıntı atlanmamış. Bu yüzden 3 saat sürüyo film..21:00 matinesine girerken bi daha düşünün yani 12.30da bitiyo. İzlenmeli mutlaka..
söylemeden geçemicem. Umarım Brad böyle yaşlanır. yaşlısı bile güzel
ayakta kal ve valiyi izledim ayakta kal süper bi aşk filmi güzel anlatılmış vali için ise yorumum çok güzeldi ancak güzelim türkeyimizde böyle şerefsizlerin yaşadığını bilmek bizim ekmeğimizi yediklerini bilmek ve bizlerin sırtından geçindiğini bilmek ve buna baş kaldıranların faruk yazıcının sonu gibi olduğunu bilmek çok acı verici boğazıma yumruk düğümlenmiş gibi hissettim
A Lot Like Love(Aşk gibi birşey)
Filmi izliyeli uzun bir zaman oldu
Çok komik , romantik bir filmdi
Çok güldüm özellikle çin lokantasında yemek yerlerken
Oliver karakterindeki Ashton Kutcher'e özellikle hayran kaldım